Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.5 yıl önce Ünal Karaman göreve getirildiğinde kümede kalma savaşı vereceğimizi düşünenler şimdi Ünal Karaman taraftarı oldu yine aynı yönetim bilgim yok ancak Hüseyin hocayla belki devam etmeyi düşünüyorlar şimdi de Hüseyin hocaya laf ediliyor.Ünal Karaman'ın teknik direktör olarak hiç bir başarısı yokken şans verildi.Başkan eğer güveniyorsa Hüseyin hocaya da şans verilebilir

Yorum

• Yükselme dönemine )))))))) girdiysek sezon sonu şampiyonluktan aşağısı başarısızlık olur o halde.

"3-4 sene şampiyonluk beklemeyin, düşük bütçeyle, ilk 11'de altyapıdan 4-5 oyuncu oynatarak Trabzonspor'u yarışa sokup ekonomiyi sürdürülebilir hale getireceğiz" diye çıkılan yolda Ünal Karaman bu yolun hangi noktasında buna aykırı davrandı da bugün bu saçma hareketler yapılıyor?

Ağaoğlu'nun Karaman'ı koruduğu, şans verdiğini bir lütuf gibi anlatıyor bazı arkadaşlar. Sadece tek örnek vereceğim. Kendisinin eleştirilmesini göze alarak Sturridge'i bu kadar koruyarak sahaya sürmese, ilk haftalarda hızlı bile yürüyemeyen adam başka bir hocayla yavaş yavaş değil de geçmişte örneğini gördüğümüz gibi birden sahaya atılıp kötü senaryo gerçekleştiği zaman ne olurdu? Sürekli paranın olmadığından bahseden, artık geçmişteki gibi yıldız transfer işi bitti diyen, artık "isme" para verme işi bitti diyen Ağaoğlu 3 aydır idman yapmayan, kronik sakat bir adama bu dar zamanda 3,5 milyon euro garanti para bayılan başkan olurdu. O zaman görürdük BY hakkında "tarihin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtulduk" diyen adamın Sturridge'in sözleşmesiyle nasıl başa çıkacağını.

Hani lütuf gibi anlatıyorsunuzya, Ahmet Ağaoğlu'nun 1,5 senelik başkanlık süresindeki en büyük lütfu Ünal Karaman'dır. O sakatlıklara, kadro darlığına rağmen geçmiş dönemlerde çokça yaşadığımız saha içinde krizleri yaşatmaması Trabzon şartlarında bir yönetimin en çok ihtiyacı olan şeydir. Camianın yıllar sonra bu kadar uzun zaman saha içinden başka bir konuyu konuşmadığı dönem hatırlıyor musunuz?

Ünal Karaman'ın gitmesi falan değil mesele. Gidebilir, futbol bu. Ama şu şekilde göndermek nasıl bir ihanettir aklım almıyor. Bir teşekkür mesajı bile yayınlayamayacak kadar nasıl olabiliyorsunuz, hem de Ünal Hoca'ya karşı gerçekten inanılmaz. Egonun kimde olduğu çok açık ortada.

Keşke şu sakatlık döneminde başka hoca olsaydı da görseydiniz o dönemi bu derece sallanmadan atlatabiliyor muydunuz diye. 1,5 senede sizi zorda bırakacak tek bir eleştiri yapmadı bu insanlar. Camianın en çok destek verdiği yönetimsiniz. Ağaoğlu son açıklamasında bundan sonra 2 kat çalışacağız dedi. 2 kat değil 10 kat çalışmalısınız. Getireceğiniz hocadan oynatacağı futbola, alacağınız futbolcudan vereceği pasa kadar tek hata yapma şansınız yok. Bir taraftar olarak artık kulübün içinde bulunduğu şartların bende bir karşılığı yok. Şampiyonluktan başka açıklama da duymak istemiyorum.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İçimize truva atı almayalım yeterli.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1.5 yıl önce Ünal Karaman göreve getirildiğinde kümede kalma savaşı vereceğimizi düşünenler şimdi Ünal Karaman taraftarı oldu yine aynı yönetim bilgim yok ancak Hüseyin hocayla belki devam etmeyi düşünüyorlar şimdi de Hüseyin hocaya laf ediliyor.Ünal Karaman'ın teknik direktör olarak hiç bir başarısı yokken şans verildi.Başkan eğer güveniyorsa Hüseyin hocaya da şans verilebilir
          Hayır kardeşim yanılıyorsun. Ünal Hoca gelince küme muhabbetleri yapanlar hocanın beklentileri aşarak geçen sezon ve bu sezon zirve yarışını yapmasını bi türlü hocaya mal etmek istemediler. Yapılanları başka etkenlere bağlayıp ya da yapılanları önemsiz gibi gösterip mevcut durumu da beğenmeyerek hocaya çaktılar da durdular. Hoca işte tam da bu yüzden beni başarımın altında ezmeye çalışıyorlar dedi. Bugün Hüseyin hoca devam etse yapılacak şey yine destek olmak. Hüseyin hocayı aşağılayanlara bir daha bak istersen.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yükselme dönemine )))))))) girdiysek sezon sonu şampiyonluktan aşağısı başarısızlık olur o halde.

"3-4 sene şampiyonluk beklemeyin, düşük bütçeyle, ilk 11'de altyapıdan 4-5 oyuncu oynatarak Trabzonspor'u yarışa sokup ekonomiyi sürdürülebilir hale getireceğiz" diye çıkılan yolda Ünal Karaman bu yolun hangi noktasında buna aykırı davrandı da bugün bu saçma hareketler yapılıyor?

Ağaoğlu'nun Karaman'ı koruduğu, şans verdiğini bir lütuf gibi anlatıyor bazı arkadaşlar. Sadece tek örnek vereceğim. Kendisinin eleştirilmesini göze alarak Sturridge'i bu kadar koruyarak sahaya sürmese, ilk haftalarda hızlı bile yürüyemeyen adam başka bir hocayla yavaş yavaş değil de geçmişte örneğini gördüğümüz gibi birden sahaya atılıp kötü senaryo gerçekleştiği zaman ne olurdu? Sürekli paranın olmadığından bahseden, artık geçmişteki gibi yıldız transfer işi bitti diyen, artık "isme" para verme işi bitti diyen Ağaoğlu 3 aydır idman yapmayan, kronik sakat bir adama bu dar zamanda 3,5 milyon euro garanti para bayılan başkan olurdu. O zaman görürdük BY hakkında "tarihin en sıkıntılı sözleşmesinden kurtulduk" diyen adamın Sturridge'in sözleşmesiyle nasıl başa çıkacağını.

Hani lütuf gibi anlatıyorsunuzya, Ahmet Ağaoğlu'nun 1,5 senelik başkanlık süresindeki en büyük lütfu Ünal Karaman'dır. O sakatlıklara, kadro darlığına rağmen geçmiş dönemlerde çokça yaşadığımız saha içinde krizleri yaşatmaması Trabzon şartlarında bir yönetimin en çok ihtiyacı olan şeydir. Camianın yıllar sonra bu kadar uzun zaman saha içinden başka bir konuyu konuşmadığı dönem hatırlıyor musunuz?

Ünal Karaman'ın gitmesi falan değil mesele. Gidebilir, futbol bu. Ama şu şekilde göndermek nasıl bir ihanettir aklım almıyor. Bir teşekkür mesajı bile yayınlayamayacak kadar nasıl olabiliyorsunuz, hem de Ünal Hoca'ya karşı gerçekten inanılmaz. Egonun kimde olduğu çok açık ortada.

Keşke şu sakatlık döneminde başka hoca olsaydı da görseydiniz o dönemi bu derece sallanmadan atlatabiliyor muydunuz diye. 1,5 senede sizi zorda bırakacak tek bir eleştiri yapmadı bu insanlar. Camianın en çok destek verdiği yönetimsiniz. Ağaoğlu son açıklamasında bundan sonra 2 kat çalışacağız dedi. 2 kat değil 10 kat çalışmalısınız. Getireceğiniz hocadan oynatacağı futbola, alacağınız futbolcudan vereceği pasa kadar tek hata yapma şansınız yok. Bir taraftar olarak artık kulübün içinde bulunduğu şartların bende bir karşılığı yok. Şampiyonluktan başka açıklama da duymak istemiyorum.
            Bir algıyı daha bitirmek gerekiyor
            Alt yapıdan oyunculara şans veren Ünal hoca değil yönetim takdiridir.Biz bu gençlere güveniyoruz transfer yapmıyoruz denildi hatırlamak istiyorum.Zaten Ünal Karaman ile bu baştan oturulup konuşuldu.İmza törenin de konusmaalr var gidip dinleyebilirsiniz.
            Onur ve Burak Hami'yi Shota'yı Süleyman Hurma'yı yediği gibi Malatya'da 5-0 maç Ünal hoca da gidecekti Yönetim arkasında durdu yoksa o maç sonu istifa ettiği söyleniyor.
            Bu alt yapı politikası yönetimin projesidir Ünal hoca Kayserispor maçı sonrası kendi ağzıyla diyor bende isterim basan koşan oyuncu olsun transferleri ben yapmadım vs bunları kendi diyor hatırlatmakta fayda var.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir algıyı daha bitirmek gerekiyor
              Alt yapıdan oyunculara şans veren Ünal hoca değil yönetim takdiridir.Biz bu gençlere güveniyoruz transfer yapmıyoruz denildi hatırlamak istiyorum.Zaten Ünal Karaman ile bu baştan oturulup konuşuldu.İmza törenin de konusmaalr var gidip dinleyebilirsiniz.
              Onur ve Burak Hami'yi Shota'yı Süleyman Hurma'yı yediği gibi Malatya'da 5-0 maç Ünal hoca da gidecekti Yönetim arkasında durdu yoksa o maç sonu istifa ettiği söyleniyor.
              Bu alt yapı politikası yönetimin projesidir Ünal hoca Kayserispor maçı sonrası kendi ağzıyla diyor bende isterim basan koşan oyuncu olsun transferleri ben yapmadım vs bunları kendi diyor hatırlatmakta fayda var.
              E tamam işte. Yönetimimiz bundan sonra da yeni hocamıza adam almayıp altyapı oyuncularını kullandırtır bizde görürüz o oyuncularla şampiyon olabilecek miyiz olamayacak mıyız diye.
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Öyle yorumlar okuyorum ki cevap yazıp yazıp siliyorum, ne okumaya ne cevap vermeye değiyor, saçmalama rekoru kırıyor bu forum.

Yorum

E tamam işte. Yönetimimiz bundan sonra da yeni hocamıza adam almayıp altyapı oyuncularını kullandırtır bizde görürüz o oyuncularla şampiyon olabilecek miyiz olamayacak mıyız diye.
                  Hocam boş ver Allah aşkına ne dediğini kendi bile anlamamıştır saçma sapan bir şey. Sanki takımda yıldız vardı da yönetim onları oynatma gençleri oynat diye direktif verdi adama. Saçma sapan şeyler.

Yorum

• Şunu kimse anlamak istemiyor,

Kimse Ünal hoca çok iyi bir hoca o olmazsa battık gittik demiyor,

Ama ortaya konulan hedeflere uygun giden bir takım ve hocası var, her şey istendiği gibi giderken, neden bu adama bu haksızlığı yaptınız?

Çok basit bir soru sadece.

Vay efendim daha iyi olabilir de, bizi şampiyonluğa götüremez de filan da filan da.

Şimdi gelinen nokta bizi daha iyi bir yere mi taşıyacak?

Yorum

• Olay; Ünal, Ahmet, Mehmet değil. Yıllar sonra bir yapı oluşturmuşsun, neredeyse herkes sana imrenir olmuş, iyi kötü bir yola girmişsin, her şey iyi giderken bir anda bu saçma hamleyi neden yapıyorsun? Büyük takım hocası değilmiş, kötü oynuyormuşuz vs. bunlar tamamen saçma sapan argümanlar. Sene biter, değerlendirmeyi yaparsın, baktın işine gelmiyor, aynı sistemi devam ettireceğin başka bir hoca bulursun. Devre arasına şampiyonluk iddiasıyla giriyorsun, çoğu rakibin en çekindiği ekipsin, diğer takımlara göre en sorunsuz görünen camiasın, ikinci devre 1-2 transferle daha da iyi olacaksın ama yüzde 70'i bitmiş tabloyu cart diye ikiye ayırıyorsun. Aklım almıyor gerçekten.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hüseyin Hoca tesislere çağrılmış. Kampa katılacak oyuncuları belirilcekmiş.
                        İnşallah bu ağır yükün altından kalkabilir.

Yorum

• Takımın hocası, başkanı bahane üretmek için değil çözüm üretmek için oradalar. İşini yapamayanın işine son verilir, bu kadar. Buna karşı çıkan da Trabzonspor menfaatlerini değil kişilerin menfaatlerini savunuyordur.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şunu kimse anlamak istemiyor,

Kimse Ünal hoca çok iyi bir hoca o olmazsa battık gittik demiyor,

Ama ortaya konulan hedeflere uygun giden bir takım ve hocası var, her şey istendiği gibi giderken, neden bu adama bu haksızlığı yaptınız?

Çok basit bir soru sadece.

Vay efendim daha iyi olabilir de, bizi şampiyonluğa götüremez de filan da filan da.

Şimdi gelinen nokta bizi daha iyi bir yere mi taşıyacak?
                            bu ayni zamanda yonetici profilindeki profesyonellere stratejik dusunce anlaminda sorulmasi gereken bir soru olabilir?

bir yonetici karar alriken stratejik dusunme ve ertesi gune ne kadar hazirlikli gibi konular acisindan da degerlendirilmlidir ayni zamanda(planlama olmadigini baskanin aciklamalarindan goruyoruz ama yarin obur gun ters kose yapip sunu sunu yaptik a b c planlarimizda su sekildeydi zaten derlerse bu yazi kendini imha edecektir.)
                            ıslak imza....

Yorum

Ünal gibi her verilene eyvallah diyerek en iyi sonuç için didinecek adam bulamayacakları için gidip yüksek bütçeli bir teknik direktör bulacak mecbur yönetim.

Ünalı başarısız diye eleştiren yönetici elbette kovduğu adamdan daha kötü sonuç alacak adamı açıklayamaz.
                              O yüzden yeni adama Ünalın kullanamadığı her imkanı sonuna kadar kullandırtacaklardır

Maaşıda en az 3-4 katı olacaktır. Ama bırak daha iyisini aynı puanı bile toplayamayacak bu takım.

Ünal reklam işlerine girmediği teknik taktik havalar atmadığı için millet sanıyor ki sadece gazla 1.5 sene geçirdi.
                              Sadece gaz ile ilk 5te tutsan yeter dedikleri takımı şampiyonluk kıyısından çevirdi.

Yönetim hem kendi ayağına hem camianın ayağına sıktı.

Arka planda sezon başından beri Hoca ile uğraştıkları belli
                              Bugün olanlar sadece patlama noktası.
                              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam boş ver Allah aşkına ne dediğini kendi bile anlamamıştır saçma sapan bir şey. Sanki takımda yıldız vardı da yönetim onları oynatma gençleri oynat diye direktif verdi adama. Saçma sapan şeyler.
                                Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum sen anlamak istemiyorsan benim sorunum değil.
                                Ünal Karaman ile bir sorunum yok.Allah razı olsun 1.5 yılda güzel günler gördük hem kendi kariyeri açısından hemde Trabzonspor açısından verimli bir dönem oldu umarım daha da başarılı olur niceleri ekler kariyerine
                                Ancak benim tepkim Ünal Karaman üzerinden Trabzonspor yıpratılıyor bunu Ünal Karaman'da istemez.Herkes kendine çeki düzen vermelidir başka Trabzonspor yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X