Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O da aptallık. Bir kumar oynadılar ve tuttu. Bakalım bizde tutacak mı?
    Katılmıyorum. Bu kulübün artık bir adım daha ileriye gitmesi gerekiyordu. Konya maçı 1-1 bitseydi hoca geçen hafta bırakacaktı mecburen. O zaman yönetime “Neden bu kadar geç kalındı, zirveden uzaklaştık” diye sitem edilecekti.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok öyle bir şey, Ünal hoca gidecek takım uçacak dediniz, bekliyoruz dedik. Bu kadar. Görelim işte.
      Yaptığım hangi eleştiride Ünal Karaman gidince bu takım uçacak demişim çok ilginç! Ben Ünal Karaman'ı eleştirdiğimden fazla yönetimi eleştirdim geçen 1,5 yıllık süreçte. Ancak sizler güzel bir algı oyunu ile sanki Ünal Karaman'ı her eleştirdiğimizde olayı kişisel bir durummuş gibi anlamaya çalıştınız. Sanki Ünal Karaman'ı gönderdik ve her şey güllük gülistanlık olacak dedik. Yapmayın arkadaşlar kendinizi bu ayrışmanın bir parçası olarak görmek yerine herkesin tek derdinin Trabzonspor olduğunu anlayacak olgunluğa ve erdemliğe kavuşturun.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılmıyorum. Bu kulübün artık bir adım daha ileriye gitmesi gerekiyordu. Konya maçı 1-1 bitseydi hoca geçen hafta bırakacaktı mecburen. O zaman yönetime “Neden bu kadar geç kalındı, zirveden uzaklaştık” diye sitem edilecekti.
        Gs'nin Terim gibi bir kozu vardı. Bizim kim var? Şenol Güneş harici kim gelirse gelsin, hüsran olacak.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde ilk kez iş işten geçmeden hamle yapılmıştır. Başkanı tebrik ediyorum. Enerjimizi artık burada değil, transferler üzerinde harcamamız gerekiyor. Nokta ...
          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• büyük ihtimali birileri devreye girer Şenol Güneş bize gelebilir
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Çayımı çekirdeğimi yanıma alıp 6 ay boyunca izleyecem maçları. Şampiyonluk için gönderdiler ya iş işten geçmesin diye ya.

1. 10 milyon tl transfer bütçem var dedi başkan.
              2. İlk yarı 32 puan topladık. İkinci yarı da en az bu kadar toplayacaz.
              3. Mikel var Stu var Nwakaeme var Sörloth var Sosa var vs transfere gerek yok hoca oynatamıyordu. Yeni gelene de Granda 3. Ligi ya da Alman 3. Liginden birkaç tane uşak alırsınız. Gerçi geçen yıl devrede Transfer yasağı bombası vardı onlar da fazla size.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ünal Hoca'nın yanlışları var mıydı? Kesinlikle evet. Büyük çoğunluk oyundan memnun değildi.
                Doğruları var mıydı? Kesinlikle yanlışlarından çok daha fazlaydı. Teknik performansı zayıf olmasına rağmen yöneticilik ve liderlik vasıfları çok ileri seviyedeydi.
                Yapılması gereken yolları ayırmak mıydı? Kesinlike hayır. Teknik performansını üst seviyeye çekecek destekle eli güçlendirilip devam edilmeliydi. Iyi bir genel müdürün altına zayıf olduğu kısımlarda çok iyi müdürler alması gibi.
                Başkan bu yolu düşünmüş müdür? Eminim düşünmüş ve dillendirmiştir. Başkan çok zeki bir adam, bu çok net. Demek ki bu yöntem üzerinde hemfikir kalınamadı.
                Ünal Hoca'nın duygusal tarafını biliyoruz, sanırım yine aynı tarafı baskın geldi.
                Bu durumda başkan son çareyi seçti. Kimsenin ve bence kendisinin de istemediği yoldan gitmek zorunda kaldı.
                Büyük risk aldı. Hem teknik olarak donanımlı hem de Ünal Hoca'nın birleştirici etkisini gösterebilecek birini bulmak çok zor.
                Başarırsa bir kaç yıl sonra bu hamle yöneticilik dersi diye okutulur. Başaramazsa ne yazık ki kendi görev süresi de uzun olmaz. Allah ikinci ihtimali yaşatmasın çünkü şu an camiadaki en önemli kişi kendisi. Ünal Hoca'nın ayrılığı üzdü ama başkanın ayrılığı bizi darmadağın eder. Herkes sakince düşünüp bu bilinçle fikrini beyan etmeli.
                En son zaqua tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 11:13.

Yorum

• Artık onu bunu bilmem de takımın başına iyi bir hoca getirilsin ve şampiyonluk süreci başlatılsın... tabi eğer bu olanlar başkalarının önünü açmak için yapılan bir "operasyon" değilse...

İlk 6 haftadan korkanları da anlamıyorum, 3'ü içerde ve 2'si fb sivas ile.. Malatya deplasmanı hâriç hepsini alabiliriz, içerde kpaşa ve dışarıda gbirliği bunları yenmek o kadar zor değildir herhalde....

Hadi deplasmanlarda 1p almış olalım
                  İçerde kazansak 4g 2b 0m olur, mis olur, büyük ihtimal 1 ya da 2. oluruz başak ile kapışırız
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ''Şampiyonluk hamlesi''

Şu takımı şu an da Şenol hoca hariç hiç kimse şampiyon yapamaz. Hele konuşulan isimlerin ilk 3'e sokması bile az ihtimal. Bir de Hüseyin hoca ile devam edeceklerse hocayı göndermelerinin hiç bir anlamı kalmaz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• şenol güneş gelirse 30.haftada gs ile şampiyonluk maçına çıkarız.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor tarihinde ilk kez iş işten geçmeden hamle yapılmıştır. Başkanı tebrik ediyorum. Enerjimizi artık burada değil, transferler üzerinde harcamamız gerekiyor. Nokta ...
                        Eğer kasımpaşa maçında mevcut hocaya ve yönetimr tepki olursa bu traftardan hiçbirşey olmaz derim. Zamanında s. Hurma onur zamanında bn de duygusal bakıp onuru desteklemiştim. Ancak malatya maçı sonrası onur ve burağın gidişi sonrası gelinen durumda zamanında onur desteklenerek hata yapıldığını anlamış olduk. Şimdi aynısı ünal karaman için yapılıyor.

Yorum

• Ünal Karaman'a şu an ağlayanlar dahil büyük çoğunluğun en büyük eleştirisi öne geçilen maçlarda verilen puanlardı.

Tabi kimse yaw bu takım nasıl her maç ilk golü atıyor diye düşünmüyordu.

Bu takımın A planı yani maça hazırlık evresi çok iyiydi. Bu artıyı herkes görmezden geldi.

Peki A planı iyi olan bir hocanın B planı niye iyi olmuyordu? Olamaz mıydı? Bence daha iyi olabilirdi ama burada yanında oturan 10 oyuncuya bakmak lazım. Daha 1-2 maçtır kulübesinde üzerinden plan yapacağı 1-2 oyuncu var ve onlar da henüz hazır değiller.

Bu yüzden düzelmesi muhtemel bir B planı üzerine yoğunlaşmak yerine çok güzel bir A planını yok ettik.

Şimdi başımıza gelecek kişi kim ise onun A planı bu kadar iyi olacak mı göreceğiz

Yaw keşke öne geçsek en azından kötü oyun falan puan alıyorduk diye ağlamayız inşallah....
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu olayın tek iyi tarafı varsa o da yönetimi iyi transfere mecbur bırakmasıdır.
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal Karamanla şampiyon olunamayacağını anlıyor Ağaoğlu.

Kısacası Ağaoğlu Ünal Karamana transfer yapsa da başarılı olamaz hissiyatını almış.

Cahil taraftar bunu göremiyor.

Bulmuşuz böyle başkanı bu şartlarda bundan iyisi gelmez.Kıymetini bilin.

Yanlışına yanlış derim.Başkanın kredisi epey fazladır.Bana göre takımı beş sene kafadan yönetmeli.

Albayrağın kendisine destek olması güzel bir şey.Ancak Trabzonsporda gerekli modern hamlelerin ve elit kesimin yönetime girmesinin önünü açmak için ağaoğluna destek olması şart.yurt dışında eğitim görmüş olması nedeniyle ufku geniş olan Albayrak eminim ki ileride kaliteli alman hocaların gelmesine katkı yapacaktır.

Albayrağın yapacağı en büyük iyilik şu anda Şenol Güneşin altı aylık süreçte gelmesi konusunda başkanı yardımcı olması olur
                              Abi burda bir sıkıntı yok ki. Bu sene başında geçen Sezon sonunda yapsaydın bu işi. Deseydin misyonunu doldurdu. Yapsaydın avrupai hamleni. Zaten krediyi de çekecektin bir takım maliyetleri de gönderin kredinin içine.

Şimdi senin yaptığın bu hamle diyor ki ben şampiyon olacam. Tamam. O zaman şampiyon olamazsan hadi 2. Diyelim başarısızsın. Ne olacak çekip gidecek misin. Aklı evveller hariç kim istiyor Ağaoğlu'nun gitmesini? Ona da tamam. Şimdi şampiyonluk istediğine göre kaliteli birini getirecen. Ama bu kaliteli adam takımı tanıyor mu? 14 gün sonra TR kupası maçı var. O kaliteli adam Şenol Güneş. Getirebilecek misin ? Hadi getirdin Şenol Güneş de ben transfer istiyorum mal mıyım kendimi ateşe atayım diyecek. Eee 10 milyon tl ile mi yapacan transfer ?

Zamanlama zil fuzuli yanlış. Bir lafa bu kadar içerlemiş de yapılmışsa bu hamle kusura bakmayın modernlik değil aşağılık kompleksidir.

Gelecek teknik direktörü görecez. Bizi şampiyon yapacak gelecek olan. En azından 2. Ben Ağaoğlu'nu sportif ortama karışmasın diye yüz kere eleştirdim. Yönetimde de böyle bir akıl yok. O vasıfta biri yok. Bir tane sportif direktör al. Sanıyor ki her şeyi biliyorum. Buyur Şenol Güneş'ten başka çaren yok. Şota'yı getirmekle Ünal'ın devam etmesi arasında da fark yok.

Sorumluluk bende diyor. Yahu bu sorumluluk nedir? İçi boş kofti laf. Sorumluluk Enver Paşa'daydı 90 bin kişi donarak şehit oldu. Enver Paşa'ya giren çıkan oldu mu mesela? Sorumluluk bende Referandum yaptık BÜTÜN hukuk sistemi değişti fetöcüler hep olsu yetkili. Ne oldu bunu yapanlardaydı sorumluluk. Siyaseten değil bu sorumluluk bende lafina kıl oluyorum.

Başarısız olmanın sorumluluğu daha çok başarılı olmaktır. Çekip gitmek sorumluluk değil. Kulübün geleceğini kredilerle peşkeş çekip başarısızlıkta kaçacak olmak değil sorumluluk.

Bu sorumluluğu benim diyenden bi ... olmaz. Sorumluluk değil doğrusu bu, benim şöyle şöyle düşüncem var dersin eyvallah deriz. Bir metod izlersin. Sorumluluk pehh...
                              En son mmert tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 11:29.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ünal karaman şu an için miadını doldurmuştur. Yaptıkları için teşekkür edilmelidir. Ancak hatalı olduğu yerlerde de eleştirilmelidir. Şuan için başkanı eleştirenler ünal hoca kalsaydı diuenler sadece 3 soruya cevap versinler 1.ünal hoca ile şampiyonluğa inanıyorlarmıydı 2.özellikle bu sene oynanan oyundan memnun muydular 3.oyundaki sıkıntıların düzeleceğine dair ciddi umutları varmıydı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X