Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sonuna kadar arkandayım hocam.
    bu kadar sakata olumsuzluğa haksızlığa rağmen puan sıralamasında burda olmamız başarıdır.
    sen millete bakma. küme düşmeye oynadıkları günleri gelenden geçenden 7 yedikleri günleri unuttular.
    tökezledinmi bi tekme de acımadan vuracaklar olduğunu biliyorsun sende.
    neyse sezon sonuna kadar götürde sen gidince artık yerine liverpool u şampiyon yaptıktan sonra yeni bir heyecan arayacak olan klopp gelir.
    taraftar rahat eder.

anlamayanlar tekrar düşünsün.
    ünal gidince yerine hami,tolunay,rıza,ersun belki ziya doğan :-) belki de hugo bross tipi bi TD gelecek.
    ünal bunların hepsinden başarılı değilmi. sosayı nwakameyi, yusufu,abdüllkadirleri parlatan oynatan kim ???
    ama artık dişliler çalıştı. bu makine seni de öğütür hocam. güle güle
    bir 10-15 gün önce böyle yazmıştım.
    şimdi taraftarın genel profiline bakıyorumda takım umurlarında değil artık.
    varsa yoksa ünal hoca. başkanda gözden çıkarılmış.
    bu dişli seni de yer ağaoğlu. sanada güle güle...
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk yarıyı, ilk 6 sırada bitiren takımlardan sadece biz hoca değiştiriyoruz.

Biz mi çok akıllıyız, yoksa diğerleri mi çok aptal?
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Biz burada Ünal Karaman’ı sezon içinde eleştirdiğimizde Trabzonspor’un yenilmesini isteyen güruh olarak lanse ettirildik. Şimdi aynı tayfa Trabzonspor’un başarısız olmasını canı gönülden istediklerini açıkça ifade ediyorlar. Tekrarlıyorum kendilerini bizim Trabzonspor kolektifliği altında görmeyenler, Ünal Karaman’ın bundan sonra çalıştıracağı takımı desteklerler.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz burada Ünal Karaman’ı sezon içinde eleştirdiğimizde Trabzonspor’un yenilmesini isteyen güruh olarak lanse ettirildik. Şimdi aynı tayfa Trabzonspor’un başarısız olmasını canı gönülden istediklerini açıkça ifade ediyorlar. Tekrarlıyorum kendilerini bizim Trabzonspor kolektifliği altında görmeyenler, Ünal Karaman’ın bundan sonra çalıştıracağı takımı desteklerler.
          Yok öyle bir şey, Ünal hoca gidecek takım uçacak dediniz, bekliyoruz dedik. Bu kadar. Görelim işte.

Yorum

• Vay arkadaş. Sanki bizden önce müthiş başarılarla, ya da bizle birlikte efsane oyunlarla başarıdan başarıya koşmuş bir hoca gitti de eldeki takım daha iyisini oynayamayacak!!!

Mübarek oynadığımız şey de futbol olsa son 5 aydır gene gam yemem.

Şu kadroya şu kötü oyunu, "orta saha elemanları" diye kapatıp geçmek elbet çok kolay.

Geçen sene oyunu tutma sorunu ortaya çıkınca orta sahaya tecrübeli adam aradık.
            Bu sene o geldi Mikel, o da statik diye ağlıyoruz.

Kimi istiyorsunuz?

Ndiaye gelecekmiş. Gelsin. İyi oyuncu.
            Da o gelince başka bahane dinleyeceğim. Ben 1,5 senedir bahane dışında bir şey dinlemiyorum ki!
            Geçen sene elbet sabredecektik, ilk senesi, yeni kuruluyordu.
            Ama hiçbir yapı sürekli bahaneyi dinlemez.

Ünal Karaman'ı herkese rağmen getirdi bu yönetim.

Bundan iyi oyun oynamaz bu takım diyorlar.
            İnanılmaz.
            Takım ne oynuyor ki bundan iyi oyun oynamaz?

Benim bir şüphem yok bundan daha iyi olacağına dair.

Hüseyin Çimşir bile, eğer aynı inat kafası yoksa, bunun bir tık üzerine çıkar.
            Hüseyin bile...

Kör öldü badem gözlü olmasın.

Zaten kötü kere kötü oynuyorduk.

Ve bundan iyisi olur. MErak etmeyin.
            Ben Ünal'ı getirdiğinde başkana ne kadar güveniyorsam, bugün de o kadar güveniyorum.
            O gün Ünal dedi, eyvallah dedik.
            Bugün kimi derse odur.

Allah yardımcısı olsun.

Eleştirilmez dünya isteyen adamla yol alamazsınız.
            Kusura bakmayın.

Yorum

• yüklenin t.g hadi aslan parçaları
              HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Ünal Hoca'nın arkasından ağıt yakanlar.. Başkan'a veryansın edenler.. Madem samimiyet diyoruz.. Yaşananlara, gerçeklere bakalım.

1. Geçen hafta çarşamba günü: Ünal Hoca ayrılmayı kafaya koymuş ve çevresiyle paylaşmış. Gerekçesi başkanın Konya maçı sonrası açıklamaları. Erdal Hoş bunu canlı yayında anlattı. Bir kez daha söylüyorum. YÖNETİMLE KONUŞMADAN AYRILIK KARARI ALMIŞ.

2. Ünal Hoca Kayseri maçı sonrası malum açıklamaları yapıyor. Çünkü bakınız 1nci madde.

3. Sonra nedense İSTİFA ETMİYOR. Yönetimin göndermesini bekliyor. NEDEN? BU MU ÜNAL HOCA SAMİMİYETİ?

4. Açıklama yapıp ''yönetim Kayseri maçı sonrası görevimin sonlandırıldığını bildirdi' diyor. E Ünal Hocam, sen çevrene görevi bırakacaığını söylemişsin zaten. Başkana giderli açıklamalar yapmışsın delikanlı gibi. Ama gereğini yapmıyorsun. İSTİFA ETMİYORSUN. BU MU BÜYÜK ADAMLIK?

Ünal Hoca'ya yakışmadı.
                En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 10:12.

Yorum

• Sevgili Ünal Hocam.

Sana kimse inanmazken başkan seni almış bu kulübün başına getirmiş.
                  Her koşulda arkanda durmuş. Sen de elinden geleni yapmışsın ve ben de dahil büyük çoğunluğa göre başarılısın.
                  Sonra başkan çıkmış yanlış bir cümle etmiş. Medya önünde teknik eleştiri yapmış bir cümlelik. İLK KEZ.
                  Ve sen hemen ayrılık kararı almışsın. Bunu çevrenle paylaşmışsın başkanla konuşmadan.
                  OYSA SEN DE BAŞKANI MEDYA ÖNÜNDE ELEŞTİRMEMİŞ MİYDİN? TRANSFERLERİ BEN YAPMADIM, KONTENJAN OYUNCULARI VS VS DEMEDİN Mİ?
                  Başkan o açıklamalarına rağmen hep arkanda durdu.
                  Ama sen bir eleştiride istifa kararı alıp, medya önünde başkana uzun uzun gider yapıp bir de istifa etmeyerek başkanı ve kulübü zor durumda bıraktın.

MADEM BU KULÜBÜ BU KADAR ÇOK SEVİYORDUN, SADECE VE SADECE BİR TANE ELEŞTRİYİ TOLERE EDEMEDİN Mİ?

Bir de hakkını helal et hocam diyorlar ya.. hakkaten dayanamıyorum.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk yarıyı, ilk 6 sırada bitiren takımlardan sadece biz hoca değiştiriyoruz.

Biz mi çok akıllıyız, yoksa diğerleri mi çok aptal?
                    2017-2018 sezonu 16. haftada 32 puanla ligde 2. olan, liderle puan farkı 1 olan GS çok mu aptaldı da teknik direktörünü yollayıp şampiyon oldu?

Süreç amatörce yürütülmüştür ancak şu an sosyal medya gazıyla tam bir “kör ölür badem gözlü olur” durumu yaşanıyor. Konyaspor’lu futbolcu boş kaleye topu yuvarlasa o gün bitecekti zaten iş.
                    8. Kuşatma

Yorum

• Profesyonel iş ilişkisini soyut kavramlar üzerine oturtmaya çalışan herkese bir adım geriden bakacaksın.

İşi dışında saiklerle kendini ispat peşinde olmayacak kişi.

Gitti.

Allah yolunu bahtını açık etsin.

Arkasından sövülmeyi de, ağıt yakmayı da hak edeceği bir durum yok.

Selametle hocam.
                      Allah gönlünde ne varsa onu çıkarsın karşına.

Yorum

• Ünal Karamanla şampiyon olunamayacağını anlıyor Ağaoğlu.

Kısacası Ağaoğlu Ünal Karamana transfer yapsa da başarılı olamaz hissiyatını almış.

Cahil taraftar bunu göremiyor.

Bulmuşuz böyle başkanı bu şartlarda bundan iyisi gelmez.Kıymetini bilin.

Yanlışına yanlış derim.Başkanın kredisi epey fazladır.Bana göre takımı beş sene kafadan yönetmeli.

Albayrağın kendisine destek olması güzel bir şey.Ancak Trabzonsporda gerekli modern hamlelerin ve elit kesimin yönetime girmesinin önünü açmak için ağaoğluna destek olması şart.yurt dışında eğitim görmüş olması nedeniyle ufku geniş olan Albayrak eminim ki ileride kaliteli alman hocaların gelmesine katkı yapacaktır.

Albayrağın yapacağı en büyük iyilik şu anda Şenol Güneşin altı aylık süreçte gelmesi konusunda başkanı yardımcı olması olur
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi siz manyak mısınız ? Bu kadar bela okunur mu ? Yapılan yanlıştı. Gece 12'ye kadar ben de bekledim tesislerde fakat bu kadar ortalığı ayağa kaldırmanın manası var mı ? Trabzonspor'a bu kadar sırt çevirmek ne kadar doğru ?
                          Yönetim almış olduğu karar ile büyük bir risk ortamı oluşturdu. Devre arasından sonra yaşanacak olası puan kayıplarında (Allah korusun) olacakları önceki zamanlardan az çok tahmin edebiliyoruz. Fakat bu ortamın oluşması için vakit kollamak da ne demek ? Bazı cümleler okuyorum ki inanamıyorum. Umarım yönetim sağlam bir adım atar, iyi bir teknik adam getirir de kötü günlere dönüş yapmayız. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın. Trabzonspor hepimizin.
                          Tebrikler arkadaşım bugünlerde yazılması gereken şeyler bunlar.
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2017-2018 sezonu 16. haftada 32 puanla ligde 2. olan, liderle puan farkı 1 olan GS çok mu aptaldı da teknik direktörünü yollayıp şampiyon oldu?

Süreç amatörce yürütülmüştür ancak şu an sosyal medya gazıyla tam bir “kör ölür badem gözlü olur” durumu yaşanıyor. Konyaspor’lu futbolcu boş kaleye topu yuvarlasa o gün bitecekti zaten iş.
                            O da aptallık. Bir kumar oynadılar ve tuttu. Bakalım bizde tutacak mı?
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi siz manyak mısınız ? Bu kadar bela okunur mu ? Yapılan yanlıştı. Gece 12'ye kadar ben de bekledim tesislerde fakat bu kadar ortalığı ayağa kaldırmanın manası var mı ? Trabzonspor'a bu kadar sırt çevirmek ne kadar doğru ?
                              Yönetim almış olduğu karar ile büyük bir risk ortamı oluşturdu. Devre arasından sonra yaşanacak olası puan kayıplarında (Allah korusun) olacakları önceki zamanlardan az çok tahmin edebiliyoruz. Fakat bu ortamın oluşması için vakit kollamak da ne demek ? Bazı cümleler okuyorum ki inanamıyorum. Umarım yönetim sağlam bir adım atar, iyi bir teknik adam getirir de kötü günlere dönüş yapmayız. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın. Trabzonspor hepimizin.
                              +1 .. Kap bildirimi geldikten sonra yapılması gereken budur..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bütün tv leri radyoları dinleyin herkes bizden bahsediyor herkes kaos yaratmaya çalışıyor Ünal hocanın Ü sünden bahsetmeyenler şimdi Ünal hoca nasıl gider nasıl olur kovulamaz şu bu . saolsun bizim taraftarımız da her zamanki gibi gaza gelip gönül bağı kurduğunu sandığı hocalarının arkasından ağıt yakmakla meşgul . haydi gidin şimdi patronunuz veya yöneticiniz sizi eleştirdiğinde boğazınıza takılırım diyin yiyorsa bir yeriniz !!!

senelik 4.5 milyon alan adam atar gider yapar tabi ki ne kaybedeceğim ki der ama sen ben diyemeyiz çünkü evde çocuğun senden ekmek bekler hayat mücadelen bunu gerektiriyor.

işte bu Trabzonspor sevgisi sende bende var bırakın yok Ünal delikanlı yok giderli atarlı ... futbolcuları eleştiriyorsunuz hem de yabancıları eşi cocugu neden gelmiyor diye Trabzon a neden burada yaşamıyor dıye peki Ünal hocanın ailesi nerde yasıyordu Trabzon da mı ?

bu mu aidiyet bu mu sevgi ? o da gideceğini biliyordu gelirken buraya en son kariyeri karabuk u küme dusurmus 20 küsür maçta 1 puan bile alamamıştı.

oldu canım hiç kimse bir şey demeyecek sen her maç ızdırap futbolu oynatacaksın taktik maktik yok bam bam bam !!! sonra 4,5 milyoncuğumu alıp gideyim

güle güle kara boğa seviyoruz seni ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X