Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam giderken de gerekli mesajı vermiş.

Yapacak bir şey yok, desteğe devam.
    There is no spoon...

Yorum

• Ersun Yanal yılda 1,5 milyon euro alıyor yani yılda yaklaşık 10 milyon tl..... 31 puan topladı....

Fatih Terim yıllık 18 milyon tl alıyor. 27 puan topladı....

Abdullah Avcı yılda 12 milyon tl alıyor.... 30 puan topladı....

Ünal Karaman ise 4,5 milyon tl tl alıyordu.... 32 puan topladı....

Ve biz bu Hocayı kovduk....

Rabbim Ünal Hocayı haketmediği şekilde kovarak gönderenleri , hakettikleri şekilde kovularak gönderilmelerini görmeyi nasip etsin..... Başka bir şey demiyorum.....
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 09:00.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 mağlubiyette yönetim istifaya zorlanır. Güzel şeyler olacaktı ama maalesef.
        Bu mu taraftarlık? Onca kaybedilen maçtan sonra, Avrupada ki tarihi başarısızlıktan sonra, neden Ünal istafa bağrılmadı

Yorum

• Bir de şu Mehmet Yiğit Alp mıdır nedir o adamı sevemedim. Trabzonspor yönetiminde böyle tiplerin olması hoşuma gitmiyor.

Yorum

• Ünal Hoca ya verilen desteği siyasi olarak görenler aslında gitmesi için siyasi nedenleri olan kişilerdir.

Bu kadar kendilerini ele veren TS yi siyaset malzemesi ve siyasi olarak kazanılması gereken bir kurum gibi görenlerdir. Eminim belediye başkanlığı kazanmış gibi seviniyorlardır.

Ünal hocayı desttekleyenlerin büyük çoğunluğu uzun zamandır olmayan birlikteliği sağlaması, alt yapıdan gençleri oynatması, avrupaya götürmesi, derbileri kazanması, ülkede sempati kazanmış olması, çıbanbaşı topçulardan kurtulması, sosa gibi oyuncuların canla başla oynamasını sağlaması idi

Ortamın içine edildi.

Gün ola harman ola

Yorum

• Ünal Karaman giderken şu cümleyi kullandı :
              Bazen yanlış anlaşılmalar oluyor istenmese de. İnsanların üzüldüğü insanların bozulduğu.

bu cümleden şunu çıkardım. Karşılıklı iletişim eksikliği. Başkanın Konyaspor maçından sonra öyle röportaj vermesi Ünal’ın Kayseri maçı sonrası sert açıklamaları. Başkan da hoca da içine etti bu ortamın. Böyle ortamda ilk başta Ünal Karaman arayıp sorsa belki olmazdı bu durum. Ama gelinen nokta da zorla devam etse de çatlaktan su sızacaktı hep.

Hayırlısı olsun. Yeni gelecek olan hocaya ve mevcut başkana destek olmak gerekir. Ünal Karaman’ı yanlışlarıyla oyuna müdahale edememesiyle kabul etmiştik. Başkanın da tek hatası bu olsun. Göz yumalım başkana da destek olalım. Özel telefonuna küfürler tehditler yakışmıyor
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ünal hoca başarılımıydı evet. Başına gelen olaylara baktığında hemde çok başarılıydı.
                ama ünal hoca kendini kovdurdu. bu da bu kadar net.
                o lafları kimse yemez. Herkes haddini bilecek.
                Başkana basın önünde öyle konuşursan sadece Trabzonda değil ligin 18 takımından da kovulursun.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Abi siz manyak mısınız ? Bu kadar bela okunur mu ? Yapılan yanlıştı. Gece 12'ye kadar ben de bekledim tesislerde fakat bu kadar ortalığı ayağa kaldırmanın manası var mı ? Trabzonspor'a bu kadar sırt çevirmek ne kadar doğru ?
                  Yönetim almış olduğu karar ile büyük bir risk ortamı oluşturdu. Devre arasından sonra yaşanacak olası puan kayıplarında (Allah korusun) olacakları önceki zamanlardan az çok tahmin edebiliyoruz. Fakat bu ortamın oluşması için vakit kollamak da ne demek ? Bazı cümleler okuyorum ki inanamıyorum. Umarım yönetim sağlam bir adım atar, iyi bir teknik adam getirir de kötü günlere dönüş yapmayız. Lütfen biraz sakin olmaya çalışın. Trabzonspor hepimizin.
                  Hamiş

Yorum

• Aslolan Trabzonspordur .

forumdaki adamcı sayısı an itibariyle 10 dan 150 ye cıkmıstır .
                    bayramdan bayrama namaza giden tipler artık her maç öncesi "Allahım şu takımın şundan 5 yedıgını goster de defolup gitsinler" şeklinde dualarını goreceksınız .
                    Her maç yenilmeyi ve nakzo gibi "aha bugun keyifli geçecek" deyip forumda klavye delikanlılıgı yapanları göreceksiniz.

Forumda unal karamanın gittiğini sevinenlere bakıyorum çoğu tanıdık yuzler ve forumun bir numaralı adamcıları kendileri.
                    İo donemi olsun mharrem usta donemi olsun farketmıyor canları bir şeye sıkıldıgında trabzonsporun yenılgısınden zevk alan tipler bunlar .

Ben Ünal karamanın gonderılme kararını dogru buldum ama bu bastan berı degısmeyen gorusum sebebıyledır .
                    Aslolan Trabzonsprdur .
                    61

Yorum

• 1-Teslimiyet Allah’a yapılır. Ünal hocam camiası adına destek olun demiş ancak hocam bu sefer haksızsın. Binlerce insanın aklıyla alay eder gibi seni gönderttirenlere ses çıkarmadan gelecek sözde hocaya destek falan yok.
                      2-Mesele hoca gitmesi değil. Birilerinin canı sıkıldığında ya da kendisine yakın hissetmediği anda istemediği birini gönderebilme meselesidir. Yani ortada hiçbir sebep yokken yalandan bir rüzgar çıkar ortamı hazırlayıp sonra da çıkıp zaten kafasına koymuştu, zaten gidecekti demek milletle alay etmektir. Alay eden malum kanal tam 24 saat yayında Trabzonspor bile demedi sonra da hocaya iftira ile başladılar işe. Allah sizi ıslah etmedikçe yapacak bir şey yok...
                      3-Öyle canım acıyor ve yanıyor ki hayattan bıkmış durumdayım. Baktım olacak gibi değil Trabzonsporla bütün maddi ve manevi ilişkimi kopardım. Kusura bakmasın perde arkasında herkesi yönetenlerin oyuncağı olmayacağım. Şimdi maça da onlar gitsin, forma ve kombineyi de onlar alsın. Beni eşşek yerine koyanlar bundan sonra havasını alır.
                      Son olarak da Ünal hoca’nın gönderiliş hesabı sorulmadıkça da işim olmayacak..
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bu olay bence onur ve burağın gönderilmesi gibi değerlendirilmeli...
                        kimse kendini kulubün üzerinde görmemeli.
                        sana sorulan soruya bunu biz başkanla görüşür hallederiz dese olay bitti.
                        sanki başkan sana küfretti. senin verdiğin cevap küfürden beter.
                        sanki pavyonda racon kesiyorsun
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• bjk, gs ve fb toparladı ve ligin ikinci yarısında bu üç takım zirveye ortak olacaktır. sivas ve başakşehir zaten zirvede ve bu iki takım da son haftalara kadar zirvede kalacak gibi. zirvedeki en zayıf halka trabzonspor'du. çünkü son 7-8 hafta oynanan futbol çok kötüydü ve alınan bazı sonuçlar felaketin habercisiydi. şimdi iyi bir teknik direktör bulunmalı çünkü bu takım ligin ikinci yarısı zaten düşüşe geçecekti. geçen sezon olduğu gibi. geçen sezon da ilk yarıyı 2. bitirmiş ve başakşehir mağlubiyetiyle zirveden uzaklaşmıştık. bu sezon da gidişat bunu gösteriyordu. ünal karaman takımın başında kalsaydı da ligin ikinci yarısında saç baş yolduran futbolla 6.lığa kadar düşüş kesin gibiydi. şimdi başkanın çok iyi bir teknik direktör bulup takımın başına getirmesi gerekiyor. bu kadro, iyi bir teknik ekiple ligi 2. bitirebilir. şimdi buna odaklanmak gerek.

Yorum

• Başkan dün akşam şöyle bir söz söyledi,

Ben geçen sene Onur ver Burak'ı Ünal için gönderdim, çünkü kişiler kulübün önüne geçmemeli dedi. Amenna.

Peki kulübün başkanı davranışları ve egosuyla kulübün önüne geçip zarar verirse aynı şey olmuyor mu?

Hiç Ünal'ın o sert demecine takılmıyorum, çünkü o iş o noktaya gelene kadar aralarında husumet olduğu açık.

Buradaki iş beğenmez kendileri de bir halta yaramaz tayfa gibi başkanın da aklına girmiş bir kesim olduğu aşikar.

Şimdi göreceğiz şu taktik dehası hocalarını. Göreceğiz şampiyonluk getiren hocalarını. Göreceğiz mükemmel top oynatan hocalarını.

Ama bunlarda gram utanma arlanma olmaz.

Çok gördük çok yaşadık oradan biliyoruz.

Yorum

• trabzonspor klübünden önce hiç bir başarısı olmayan 52 yaşına girmiş gelecek vaad etmeyen karabüksporda 8 de 0 yapmış tam bir kapalı kutu misali iken trabzonspor olmasa ya ptt liginde sıradan bir takım çalıştıacakken yada tv başında maç izliyor olacakken kendine altın bir tepside trabzonspor teknik direktörlük görevi verildi o zamanıda hatırlıyorum 100 kişiden 95 i üanal karaman ismine karşıydı ne oldu başkan hocamiz ünal karaman dedi takım sezonada iyi başlamadı 4-0 lık g.saray maçı hariç birazda 3-1 kazandığımız sivas maçı hariç top oynamadık ve ardından 5-0 lık malatya hezimeti yaşadık 100 taraftradan 99 u gitsin denilen ünal karamanın arkasında duruldu duran kimdi başkan gelelim bu seneye avrupa için kıçımızı yırttığımız uefa gruplarına daha 3. maç sonunda havlu attık ligde öne geçtiğimiz maçlarda 14 puan kaybettik rakip kim olursa olsun içerde dışarda baskı yedik ve zurnanın zırt dediği son konya maçı eğerki son dakika konya o golü atsa adam ıska geçmese şimdi ünal için yanıp tutuşanlar en başta ünal karamanı dar ağacına asmışlardı takım kötüydü bunu 7 den 70 e herkez görüyordu başkanında zoruna gitmişki trabzınspor bu kadar baskı yemez bu kadar kötü top oynayamaz dedi ama ünal efendi boğazınıza takılırım dedi kendi sonunu hazırladı burda kimse başkana laf etmesin zaten öyle bir hak ta yok ünal karamnaı buraya geitrende başkandır buradan yollayacak olan da başkandır.

Yorum

• Bu arada ünalı haklı görüyoruz ama gerçekten aşırı sert çıkıştı. Beğenmediğimiz ali koç ersun yanalı itin bi tarafına soktu. yanlış yönetiyor gerekeni yapıcaz gibisinden konuştu. Ersun lalesi çıkıp başkan haklı dedi sadece. Sustu. Bizde ise bu kadar destek olan başkana(burak onur olayında) demediği kalmadı.
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X