Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakın şimdi belki çoğu insan köpürür ama , MRA ve İH'na bakın hatta zoraki MU ve HM denemesine... İlla bir karşılaştırma yapacaksanız, buyrun Trabzon şehrinin gerçekliği üzerinden yapın.

Bu hikayenin bir yarısı Ahmet Ağaoğlu ise diğer yarısı da Ünal Karaman'dı. Şöyle bir 10 seneye bakın ne hallere düştükten sonra buralara tekrar nasıl hangi mücadele ile geldik. Başkan diyor ki kulüp benimle ya da başkasıyla kulüp şahıslarla kaim değildir ama bizim derdimiz zaten insan kalitesi , sorumluluk alan nitelikli insan kaynağı. Ünal Karaman olmasaydı, başkanın takımı bu gün muhtemelen buralarda olmayacaktı. Bunu neye dayanarak söylüyorum ; son 9 seneye bakarak.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Demirkol'u dinledim de adam haklı. Şuan anlatılan şeyler ikna edici değil, şeffaflık olmazsa başarı da olmaz. Takımın hocasını gönderme kararı alıyorsanız, şu şu sebeplerden ötürü gönderme kararı alınmıştır, bundan sonraki planımız şu şekildedir diye açıklama yapmak zorundasınız.
      Fazla kurcalamak bize zarar verir.
      Yerel medya zaten bu konu uzerinden cok yipratacaktir. Olan oldu artik.
      Yarina bakmaliyiz.

Yorum

• bana göre ikinci yarının ilk 7 maçı beklenmeli idi, oradaki performans daha belirleyici olurdu.

Ama laf atışmasına gidince işler böyle karar alındı, üzgünüm

değerlerimizi küstürerek göndermemek lazım.
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Dürüstlük objektifliği ve şeffaflığı getirir.

Ünal Karaman ile gelecek görmüyorum. Profesyonel yapımızda ilerleme kat edemeyeceğimiz için kendisiyle bugünlük yollarımızı ayırıyoruz. Hocamıza da teşekkür ederiz. Biz bir yapılanma sürecindeyiz. Ünal hocanın misyonunu tamamladığını düşünüyoruz. Yolu açık olsun.

Bunu demek yerine bir iddaa ortaya atılıyor. Millet galeyana geliyor. Saçma sapan durumlar. Herkesin kırılıp dökülmesine neden oluyorsun. Yalan konuşuyorsun bir de. Görevden almışsın. Niye yalan konuşuyorsun. Yalan konuşan KAHPEDİR. Bu kadar basit adi Ünal ya da Ahmet. Kim yalan konuşuyorsa En ADİ ŞEREFSİZDİR.
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• .
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yazı burada kalsın, tarihe not düşelim.

Ağaoğlunun açıklamalarından sonra anladığım; ben dilimi tutamadım ama ben bir başkanım Ünal efendi bana öyle diyemez, derse ben adamı yollarım şeklinde olay gerçekleşmiş. Ayrıntıya gerek yok normalde yazılacak bir kitap yazı olurdu.

1-Ünal Karaman gitti. Üzülenlere lafım yok ama sevinen ve yolumuza bakalım diyenler Trabzonspor sevmiyorlar belki de sevemiyorlar yada kan uyuşmazlığı var veyahut düşünme gücü çok kısıtlı dahası bu işlerden çıkarları var.

2-Olmasını istemesek de, ikinci yarı alınacak birkaç kötü sonuçtan sonra aynı kişiler bu kez oyuncular takımı satıyor diyecek ve bir kaç futbolcunun kellesini alacak Ağaoğlu.

3-Baktın yine olmuyor bu kez direk Ağaoğlunun kellesini isteyecekler. O zaten dünden razı olacak "Efendim gerekeni yaparız biz Trabzonsporu seviyoruz, bizim gitmemiz gerekiyorsa gideriz." Hop seçim şu bu derken dön 2 yıl önceye.

4-Tüm bunlar olduğunda şu an Ünal Karamanın gitmesini isteyenler sanki hiç bir şey söylememişler ilk olarak konuşuyor gibi bu takımdan olmaz, şunla olmaz bunla olmaz diye laf edecekler.

Yani bu hep böyle sürüp gidecek. Ve Trabzonsporu bu kötü duruma düşürenler hep haklı hep aynı yerde hep çok bilmiş olarak hayatlarına devam edecek. Bu takım için çalışan ve alın teri dökenler ise hep üzülecek hep kahrolacak.
              Nasılda teşhisi koymuşsunuz tebrik ederim gerçekten , tek birşey de size katılamicam Ünal Karamanın gitmesine sevinenler hakkında eksik yazmışsınız onlar birer Vatan hainidir , Kahrolsunlar , Ülkeden sınır dışı edilip vatandaşlıktan çıkarılsınlar !!! Nasıl bir zihniyet taşıyorsunuz siz kardeşim nasıl bir sığ düşünceniz var yahu , Ünal Hocayı herkes sever sayar lakin Trabzonspor için ileri seviyelerde yetersiz kalmıştır buda kabak gibi meydandayken hala neyi savunmanın derdindesiniz anlayamadım. Ünal Hoca gidince 2-3 kötü sonuçta hemen bir kaos ortamı ve hoop başkanı postalama derdi. Senin ne farkın kaldı şimdi diğerlerinden sen başkanı gönderince büyük Trabzonsporlumu oldun yani? Olabilir futbol bu başarılıda olursun başarısızda iyi yada kötü yönetim bir müdahalede bulunmuştur bizede saygı duymak düşer bu Takım Ünal Karamandan öncede büyük takımdı Ünal Karamandan sonrada büyük takım adamın arkasından ağlayacağınıza emekleri için teşekkür edin ve önünüze bakın bu takımı nasıl ileri taşırız onun hesabını yapın , bırakın en ufak başarısız sonuçta başkanın kellesini istemeyi. Adam kimsenin Trabzonsporu ağzına almak istemediği ortamda gelip görev aldı ve Ünal karamana takımı emanet etti bu Ünal Hoca içinde iyi bir fırsattı onuda gayet güzel değerlendirdi kimsede babasının hayrına gelip çalışmadı herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla aldı burda bize düşen Başkana sahip çıkıp Takımı mevcut konumundan ileri taşımasına yardımcı olmaktır , başkana köstek olmak değil.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Tvitırda feyste felan başkana çok ağır hakaretler ediliyor. Bildiğiniz dümdüz ana avrat sövülüyor. Bu çok ayıp ve de tehlikeli. Başkan da kalksa istifa etse asıl kaosu o zaman görün siz. Bu çok yanlış. Her şey bir tarafa adam kulübün başkanlık makamını temsil ediyor.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Başkan doğru olanı yapmıştır .
                  doğrulara devam edip iyi bir hoca ile anlasmalıdır.
                  61

Yorum

• Ünal Karaman'ın gönderilmesini doğru bulurken gönderiliş tarzını yanlış bulanlardanım bende.

Takımın her hafta hızla geriye doğru giden bir formu var bunu hepimiz biliyoruz.

İkinci yarı olası birkaç süpriz puan kaybında zaten taraftar koro halinde bağıracaktı İstifa diye.

Ünal Karaman adamdır.Lakin malesef hoca olarak Trabzonsporu şampiyon yapabilecek bir bilgisi ve tecrübesi olduğunu düşünmüyorum.

Bu süreçte yola Şota ile devam edilmesinin doğru olabileceği kanaatindeyim.

Son olarak ;
                    Ne Ahmetçi ne de Ünalcı olalım.
                    Trabzonspor hepimizin ortak gayesi ve sevdası.
                    Kim doğru hizmet ettiyse ve ediyorsa Allah razı olsun.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tvitırda feyste felan başkana çok ağır hakaretler ediliyor. Bildiğiniz dümdüz ana avrat sövülüyor. Bu çok ayıp ve de tehlikeli. Başkan da kalksa istifa etse asıl kaosu o zaman görün siz. Bu çok yanlış. Her şey bir tarafa adam kulübün başkanlık makamını temsil ediyor.
                      Ben olsam hakaret davası açarım. Bu gerizekalılar eline telefonu alınca insanlara istediğini yazabileceğini sanıyor. Halbuki bu bir suç!

Başkanın yerinde olsam dava açar parasını kulübe yatırırım. keriz parası.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tvitırda feyste felan başkana çok ağır hakaretler ediliyor. Bildiğiniz dümdüz ana avrat sövülüyor. Bu çok ayıp ve de tehlikeli. Başkan da kalksa istifa etse asıl kaosu o zaman görün siz. Bu çok yanlış. Her şey bir tarafa adam kulübün başkanlık makamını temsil ediyor.
                        bu küfredenler acaba şike mücadelesi konusunda geri vites yapan emin kahraman'a tek çift laf edebilmiş mi merak etmeden duramıyorum

Ergence hareketler başka bir şey değil
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• 3 sene başarı beklemeyin deyip yapılanmaya girdik. Tam beklentiler düşmüş, takım takım olmuş, hoca takım camia kenetlenmiş. Tabiki bir saçmalık olmalı, tekrar başa dönmeliydik. Bu takım şampiyon falan olamaz, kimse kendini kandırmasın. Hoca ve yönetim gayet başarılı bir şekilde devam ederken, tekrar başa döndük. Son derece aptalca bir hareket. Yarım sezon saçma bir hocayla heba olur. Seneye de başka saçma bir adamla lige başlar 10 hafta sonra yeni hoca adaylarını konuşuruz, x hoca istifa başlıkları açarız.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bizim taraftar profilimizde adamcılık olmaması lazım. Ağaoğlu bu klübün başkanıdır ve başarılı bir şekilde sürdürmekte klübü düzlüğe çıkarma konusunda devam etmektedir. Ünal bu klüpte maaşla çalışan bir elemandır. Başkan ünalı basın önünde belki eleştirmemeliydi fakat birçoğumuzun düşüncesine tercüman olmuştu. Klübün maaşlı elemanı çıkıpta yönetime gider yaparsa gider bu net. Geçmişte onurcular tekkeciler vardı şimdi ünalcılar çıktı Allah sonumuzu hayır etsin

Yorum

• Neredeyse 40 yıldır takip ettiğim bu takımda belki de ilk defa testi kırılmadan neşter vuruluyor ve cesur kararlar alınıyor,yıllarca testinin kırıldığını gören bizler ,vizyonsuz veya sözde Trabzonsporlu yöneticiler yüzünden hayal kırıklığına uğradık travmalar yaşadık ve ilk defa 1,5 yıl içerisinde peşpeşe cesur kararlar alan ve şeffaf -realist söylemlerde bulunan bir yönetimimiz var,lütfen sahip çıkalım,Trabzonspor her travma ve kaosta küllerinden yeniden doğdu ,yere düştü ama silkelenip yeniden ayağa kalktı,artık bu kulübün büyüklüğünü tekrar idrak etmek zamanıdır”bu takıma kim gelecek,kimse çalışmayı kabul etmez,fb maçından sonra şöyle olur vb” bunlar kulubümüzün büyüklüğünü unuttuğumuzun göstergesidir,futbolu seven -kendini kanıtlamak isteyen her profesyonelin gelmek için can atacağı yerdir burası...
                              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen sanırım Soylu'nun hocacı olduğu haberlere inanıp bunu yazdın, yoksa Albayrak tayfası şu an yaşananların başrolündeyse bunu yazman pek mantıklı durmuyor... Ağaoğlu M.Y.A kadar bile güçlü değil
                                Ağaoğlu'nun güçlü olmadığını biliyorum da milliyetçi ve ülkücü Ünal Karaman'ın siyâseten gönderildiğini düşünmek akıl kârı diliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X