Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karaman'ın açıklamaları yenilir yutulur değil, evet.

Kovduysan çıkacaksın adam gibi bunları TS başkanına diyemez deyip görevden alma kararını açıklayacaksın kimsenin de gıkı çıkamaz. Yerden göğe haklı olursun. Ama bu entrikalar yalanlar dolanlar ne ya ne gereği var kardeşim bu kadar alengirli işlere aklım almıyor benim
    Aynen öyle. Valla herkesin aklında birçok şey var simdi. Olay FBI MIT mosad a kadar gidecek nerdeyse �� sıcağı sıcağına böyle yapsa başkan bukadar tepki olmazdı cidden hatta alkış alırdı.

Ve başkan diyor kendi bıraktı konuştuk kararlıydı. Ünal Karaman da diyor kovdular.. İyice çıkmaz hale soktu..Belliki kararı siyasiler almis yönetime demiş yönetim başkana bile dememiştir.
    En son 14TS61 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 20:15.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onuru başkan gönderdi ünal değil ünal istifa kararı almıştı başkan biz senin arkandayız gönderilecekleri biliyoruz dedi ve onuru burağı gönderdi.Olayları çarpıtmayın kimse salak değil.
      Onura orada dikkat etmedim. Ne oldugun umrumda degil. Ben onuru 2.kaleci yapardim takimdan gondermezdim..

Olayin ne oldugunu biliyorum, sen de biliyorsun. Sana niye harflerimi tuketeyim

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız Sosa'yı kazanan başkanın tavrı ve ona sunduğu imkanlardır.

Konuyu saptırmayalım.
        Evet derbileride başkanın duruşu kazandırdı hocam.

Birde sosaya ne imkanlar sunmuş acaba golf oynamayımı öğretmişte sosanın oyunu düzelmiş merak ediyorum.
        En son Berkan tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 20:17.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kesinlikle ünal hocanın yalan konuşacağını zerre düşünmüyorum.. muhtemelen dediğin gibi hocaya açıklamalardan dolayı kovulduğu söylenmiş tesislere çağrılıp o da yıl sonuna kadar alacaklarımı verin gideyim demiş ve iş noktalanmış. başkan bile bile neden yalan konuştu onu anlamadım çık söyle görevine son verildi diye neyden korkuyor anlamadım.. ünal hoca birilerinin işinimi bozuyordu acaba ? mesela MYA gibilerin?
          Başkan öfkeyle kalkıp hareket ettiğinin farkında hem sitem ediyor hem de söyleyemiyor açık açık kızdım ve kovdum diye. Yaptığın işin arkasında dursana bu adam her şeyi sineye mi çekecekti. Taraftar ayrı eleştiriyor sen ayrı eleştiriyorsun. Diğer yöneticiler sinmiş köşesine bir tanesi hocamızın arkasındayız demiyor atmışsınız taraftarın önüne. Demek ki bunların karın ağrısı başka, hocaya dolmuşlar ama göndermeye yemiyordu bi tarafları bu anı beklediler.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onura orada dikkat etmedim. Ne oldugun umrumda degil. Ben onuru 2.kaleci yapardim takimdan gondermezdim..

Olayin ne oldugunu biliyorum, sen de biliyorsun. Sana niye harflerimi tuketeyim
            egoları futbolunun önüne geçmiş bir insanı o yapıda tutarsan o yapı çökerdi. onur üst yapıyı kabullenmiyordu taraftarı arkasına alıp yapıyordu herşeyi. ama ahmet başkan dur dedi.

Yorum

• Başkanı savunmak için saçmalanıyor bazen yahu böyle giden takımda hoca değişikliği olur mu ?

İstanbul medyası götüyle gülüyor bize şuan.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birde sosaya ne imkanlar sunmuş acaba golf oynamayımı öğretmişte sosanın oyunu düzelmiş merak ediyorum.
                İlk olarak Sosa'ya kaptanlığı vererek ona ne kadar güvendiğini belli etti.

Ve herşeyden önemlisi çıkıp bu adam otelde yatıyor kalkıyor ailesi hala yanında değil dedi.

Evini her şeyini ayarladı.

Sosa'nın kafasını rahatlarak bu takıma kazandırdı.

Derbi konusuna gelince Ünal Hoca birçok derbiyi kazandırmıştır fakat kazanabileceği çoğu maçı da puan olarak kaybetmiştir.

Kaybettiği o puanlar olmasa zaten şuan bunları konuşmazdık.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim yönetime olan saygım bir kat daha arttı.
                  Bu laflara daha sstaddan çıkmadan faturayı kesmişler.

Vallahi yanında yöneticilik stajı yapılacak adam Ahmet Bey...

Yeminle bayıldım heriflere.
                  Acaba Ahmet Bey'in bu göreve son verme olayından haberi var mıydı... İlk anında kararı kim aldı hocaya gönderdi dersiniz..

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkan öfkeyle kalkıp hareket ettiğinin farkında hem sitem ediyor hem de söyleyemiyor açık açık kızdım ve kovdum diye. Yaptığın işin arkasında dursana bu adam her şeyi sineye mi çekecekti. Taraftar ayrı eleştiriyor sen ayrı eleştiriyorsun. Diğer yöneticiler sinmiş köşesine bir tanesi hocamızın arkasındayız demiyor atmışsınız taraftarın önüne. Demek ki bunların karın ağrısı başka, hocaya dolmuşlar ama göndermeye yemiyordu bi tarafları bu anı beklediler.
                    yapılan yanlıştı iyi veya kötü bu takım devam etmeliydi ? şimdi kim gelecek bu yapıya TS de herkes hoca olmak ister ama bu topa giren ve başarısız olan kariyeri biter.. ancak çakallar dadanır bu saatten sonra. kimse gelmez ahmet başkanda çok iyi biliyor gelende tapusunu alır gider kulübün ağır yara alırız. tek çare şenol güneş başkası merhem olmaz abcd kim gelirse gelsin büyük iddiaya girerim.

Yorum

• Şuanki durum aynı Şenol hoca gittikten sonra Sadri Şener'i hatırlatıyor bana. Umarım sonu benzemez.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• En azından şunu anladık ki öyle başkan hoca kalsın istiyor ama siyasilerin adamları zorla gönderdi muhabbeti yalanmış. Vardır yine birilerinin parmağı ama gelinen noktada en azından yönetimde o kadar büyük bir çatlağın olmadığını görüyoruz. Ha şu Mehmet Yiğit Alp'ten ne olursa olsun kurtulmak lazım sırf her krizde adının öne çıkması bile yeterli bir sebep.

Bunun dışında takım bjk, fb, gs üçlüsünün üstündeyken hoca gönderilmez diye düşünüyordum ama gönderilmezse şampiyonluk gidecekti. Ben bu hamleyi vizyoner bir hamle olarak değerlendiriyorum herkes yapamazdı. Gerçi en büyük sebep hocanın demeçleri oldu ama olsun herkesin karadeniz fıkrası olarak nitelendirdiği bu süreç Trabzonspor için hayırlı olabilir. Doğru hoca (ki şu durumda tek doğru hoca Şenol'dur) ve 3-4 doğru takviye ile bu takım şampiyon olur.

Ünal 5-6 seneye bu takıma yine gelecek, başarılı da olacak; ardından yine gönderilecek. Bu bir camia klasiğidir. Alınmaya gerek yok, umarım bu süre zarfında kendini geliştirir.

Yorum

egoları futbolunun önüne geçmiş bir insanı o yapıda tutarsan o yapı çökerdi. onur üst yapıyı kabullenmiyordu taraftarı arkasına alıp yapıyordu herşeyi. ama ahmet başkan dur dedi.
                          Onur konusunu kapayip , Ahmet Agaoglu ne zaman seçime gidecek buna karar vermelidir. Ortada büyük huzursuzluk var mutsuzluk var. Seçime git kazan konusmam , ama buraya kadar takimi getiren hocayi kovmak?

Zaten onumuzdeki 6 hafta olayi cizecek bari birak orayi oynasin 1.5 yillik emek.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Galatarayi, Fenerbahceyi ve Besiktasi yendik evimizide

Basaksehir hep ezildik

Gecen sezon 10 kisi fenere ezildik bu sezon cezasahamizdan cikamadik...

koskoca Trabzon evinde 3 istanbul takimini yendi diye övünüyor...düsütügümüz durumlara bak....

Hoca sportif acidan sezon sonuna kadar kalmaliyid fakat top oynamior bu takim bu yildan beri....
                            Kadro dengesiz kabul....ama senol günes ekolünden olan Ünal hoca transferlere karismadi....sonrada sucu yönetime atti...sen sorumluluktan kac sonra elestir..yok öyle bir dünya...

olan oldu...önümüze bakmaliyiz....

aile ortamini ayakta tuttacak ve taktik acidan bize katki verecek biri gelmeli....
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Istanbul medyası birseyi söylüyorsa tam tersini yapacaksın .Bu ibneler Trabzonspor uçuyor kacıyor ligin en iyi takımı diyorlardı biz bok gibi oynarken bile!!Gecen hafta tamamı bu oyunla şampiyon olamaz ilk 6 hafta ligden kopar diyorlardı bunların dediğine göremi yargılayacağım başkanı.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

yapılan yanlıştı iyi veya kötü bu takım devam etmeliydi ? şimdi kim gelecek bu yapıya TS de herkes hoca olmak ister ama bu topa giren ve başarısız olan kariyeri biter.. ancak çakallar dadanır bu saatten sonra. kimse gelmez ahmet başkanda çok iyi biliyor gelende tapusunu alır gider kulübün ağır yara alırız. tek çare şenol güneş başkası merhem olmaz abcd kim gelirse gelsin büyük iddiaya girerim.
                                Şenolla kusarim. Sadece kusmak.. aslinda Ozkan sumer var 2 sampiyonluk mu ne gelsin baslasin yarin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X