Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni hoca ikinci maçında feneri yensin baştacı olur ancak yenilirse başkanın da sonunu getirir

Yorum

• O basın toplantıısını yapan her şahıs kovulur.
      Kusura bakmayın.
      Çok sevebilirsiniz de.

Bu beni kovun demektir.

E zaten istediği de oldu.

Kimsenin boğazına da takılamadı değil mi?

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Ünal Hoca'nın kötü antrenör olduğunu kabul ediyorum da.

Fatih Tekke'yi Ünal Hoca'dan 10 kat kıymetli yapan şey nedir acaba?
        Özevlat terörizmi
        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takimi tutmasaydik iyidi. Böyle rezil bir takim zor bulunur. Iste tam bize rast geldi. Agaogluna ve Ünala ayni sekilde üzüldügümü söylemek isterim. Gereksiz bir tartismanin sonu bu olmamasi gerekiyordu.

Divan Baskanin ve Genel sekreterin o gece orada olmamalari gerkiyordu. Baskan orada olmasi gerekiyordu.

Yapacak birsey yok. Kendi düsen aglamaz.

Ama bazi taraftarlarla ayni takimi tuttugum icin üzülmüyor degilim. Ahmak kelimesi az kaliyor onlar icin. Ne yazik ki bu forum onlarla dolu.
          Bu saatten sonra başkana destek vermekten başka elimizden bişey gelmiyor. Diğer konuya gelince herkesin düşüncesi farklı olabilir boşver ikili diyaloglara girme ceza almaya degmez
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ne hocaymış ya kıymetini bilememişiz!İstanbul basını öve öve bitiremiyor (tabii asıl amaç hoca üzerinden kulübü kaosa sürüklemek) hadi bakalım görelim bu kadar övülen hocayı hangisi transfer edecek?
            Hoca üzerinden başkanı eleştirmek bize sadece zarar verir,bu takım önümüzdeki maçlarda da yenilebilir ama korkak-baskı yiyen bir futbol oynayamaz,sıralamadaki yerimiz ne olursa olsun bu futbol anlayışını kabul edemeyiz,Kloop’un bir sözü vardı “her sene şampiyonluk isteyen gitsin Bayern’i tutsun” diye ,biz skordan-sıralamadan bağımsız seviyoruz bu renkleri ve ismi-geçmişi ne olursa olsun hiç kimse kendini bu kulüpten büyük göremez,başkanı gösterdiği irade nedeniyle tebrik ediyorum.
            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O basın toplantıısını yapan her şahıs kovulur.
              Kusura bakmayın.
              Çok sevebilirsiniz de.

Bu beni kovun demektir.

E zaten istediği de oldu.

Kimsenin boğazına da takılamadı değil mi?
              Sizin boğazınıza öyle takılmış ki sabahtan beri yazmaktan yorulmadınız.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konuşmayı şimdi tekrardan dinledim başkan Denizli maçı değil Malatya maçı sonrası hocanın istifasını kabul etmemiş orayı yanlış anlamışım. Geçen seneki olaydan ne diye bahsediyor anlamadım zaten hep yuvarlak konuşuyor sorulara tam cevap vermiyor.

Bugünkü konuşması. Maç sonu açıklamalarından sonra aramasını beklemiş hocanın belli ki aramayınca da kulübe çağırıp divan kurulu başkanı ve genel sekreterle görüştürmüş burada hocaya kovulduğu söylenmiş. Hoca da itiraz etmemiş anlaşılan. Ağaoğlu hocanın açıklamalarına kızmış belli ki ve kovmuş direkt. Hocanın serzenişleri niye bu kadar zoruna gitmiş anlamadım, haksız mı adam tek bir tane destek açıklaması yaptınız mı. Adam size sırtını dayamış siz arkasından çekiliyorsunuz kazandığımız maç sonu saçma sapan açıklamalar yaparak. Size gün doğmuş kovmak için anlaşılan o açıklamaları bahane ettiğinize göre. Şimdi yalandan hocanın da niyeti gitmekti minvalinde şeyler söylüyor. Ağaoğlu ağır yalancısın sen.
                Ne yapacaktı başkan malatya maçından sonra 5 yedi 5 bu takımı n sembol ismi onuru ve gol kralı burağı gönderdi ünal kaldı ne yapacaktı ünala. Bok gibi oynuyoruz adamda dedi iyi oynamıyoruz hayırdır ünalın niye zoruna gitti bu.. Biliyorum sıkıntıları ikinci yarı düzelteceğiz diyemedi defoldu gitti sonundada.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sosa dahil bir çok oyuncuyu kazanan Ünal karamandı büyük kerizlik ettik. Bunu 3. hafta anlayacağız bizim camia iflah olmaz
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenolun ettiği lafları kaldırabiliyorsan o senin genişliğin.

ben kaldıramıyorum muhaliflikle alakası yok.

Adam 1461 maçından sonra ısınma sorunu var diye koskoca TS ile dalga geçme ahlaksızlığını kendinde görüyorsa bunu da sizin gibi taraftarla hatadır diye sineye çekiyorsa diyecek söz kalmamış demektir.
                    Şenol güneş bizdeyken de böyleydi istanbulda da böyleydi milli takımda da böyle. adamın tarzı bu geri vites yapmyor, gördüğü her şeyi korkmadan söylüyor. o hain bu hain kime sahip çıkacak bu camia arkadaş ya!

Yorum

• Durumu bir Ahmet Kaya şarkısı özetliyor, “Olmasaydı Sonumuz Böyle”

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizin boğazınıza öyle takılmış ki sabahtan beri yazmaktan yorulmadınız.
                        Benim yorgunluğumu dert edindiğin için çok sağol.
                        Boşuna vakit harcama ben kendim o meseleyi takip ederim.

De asıl bu karar sizzi yormuş.

Yorum

• Hocana sahip çıkmazsan böyle ortada hocasız mal gibi kalırsın işte Allah'ın belası çapsız herif. Senin de günlerin sayılı.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sosa dahil bir çok oyuncuyu kazanan Ünal karamandı büyük kerizlik ettik. Bunu 3. hafta anlayacağız bizim camia iflah olmaz
                            Yalnız Sosa'yı kazanan başkanın tavrı ve ona sunduğu imkanlardır.

Konuyu saptırmayalım.

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 gün sonra unutulur her şey.. Var mı iddiasına giren.. Bizim taraftar günlük yaşar.Kasimpasa galibiyeti havaya sokar anında..
                              Tuttuğu takımın yenilmesini isteyen haindir. olaya realist bakarsak ve bizim taraftar profilini az çok biliyorsak o maç bütün bir sezona bedel olur.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konuşmayı şimdi tekrardan dinledim başkan Denizli maçı değil Malatya maçı sonrası hocanın istifasını kabul etmemiş orayı yanlış anlamışım. Geçen seneki olaydan ne diye bahsediyor anlamadım zaten hep yuvarlak konuşuyor sorulara tam cevap vermiyor.

Bugünkü konuşması. Maç sonu açıklamalarından sonra aramasını beklemiş hocanın belli ki aramayınca da kulübe çağırıp divan kurulu başkanı ve genel sekreterle görüştürmüş burada hocaya kovulduğu söylenmiş. Hoca da itiraz etmemiş anlaşılan. Ağaoğlu hocanın açıklamalarına kızmış belli ki ve kovmuş direkt. Hocanın serzenişleri niye bu kadar zoruna gitmiş anlamadım, haksız mı adam tek bir tane destek açıklaması yaptınız mı. Adam size sırtını dayamış siz arkasından çekiliyorsunuz kazandığımız maç sonu saçma sapan açıklamalar yaparak. Size gün doğmuş kovmak için anlaşılan o açıklamaları bahane ettiğinize göre. Şimdi yalandan hocanın da niyeti gitmekti minvalinde şeyler söylüyor. Ağaoğlu ağır yalancısın sen.
                                kesinlikle ünal hocanın yalan konuşacağını zerre düşünmüyorum.. muhtemelen dediğin gibi hocaya açıklamalardan dolayı kovulduğu söylenmiş tesislere çağrılıp o da yıl sonuna kadar alacaklarımı verin gideyim demiş ve iş noktalanmış. başkan bile bile neden yalan konuştu onu anlamadım çık söyle görevine son verildi diye neyden korkuyor anlamadım.. ünal hoca birilerinin işinimi bozuyordu acaba ? mesela MYA gibilerin?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X