Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüm traftarlardan şu soruyu kensine sormasını istiyırum ben. Son 1.5 yılda neredeyse batacaj bu kulubü şuanki noktaya getiren ana kişi kimdir. A:A.Ağaoğlu b:yönrtimdeki diper hearhangi bir isim c:ünal karaman d:sosa e:sosa harici başka bir futbolcu f:berat albayrak g:albayrak harici başka bir siyasetçi h:traftar. Bnm cevabım açık ara Başkandır. Diper şıklar da belirli oranlarda katkı sağlamıştır. (normal bir trabzonsporda ünal karaman malatya maçı sonrası gönderilirdi. Son gelinen noktada ayrılık elzem oldu bnce ilerisi için ışık görülemedi)
    O ışığı sezon başı sözleşme uzatırken görebilselerdi keşke, belki o zaman şu an kaossuz bir şekilde devre arasına yeni muhteşem hocamızla sivassporun önünde bitirmiş girerdik.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vekil Muhammed Balta nin tweet ini şimdi gördüm. Beğenenler arasında yönetici de var.

Anlaşılan gerçekten siyasi dokunuş olmuş gerçekten. Bakanımızın başkanvekilliği ni yapıyor sanırım Muhammed Balta.

Kısacası başkanida yiyecekler görürsünüz.
      Eğer başkanıda harcarlarsa ki şike sürecindeki tarafları şikecilere yana olanlar kulübü tamamen yerle yeksan ederler
      TRABZONSPOR
      Mustafa Kemal ATATÜRK
      NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
      ŞAMPİYON

Yorum

• Benim korkum 3.haftadaki fenerbahçe maçı.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanı tamamen dinledim söylemlerinden bunumu anladınız başkanın demek istediği gitmeyi kafaya koymuştu öyleki o açıklamaları yaptı medya önünde lafına getirdi.
          Öpmeye niyeti olmayan yanağın nerde diye sorarmış.

Evet, adam aynen onu söylemiş ki açıklaması ve uygulaması bunu gösteriyor.

Geçen sene Onur-Burak meselesinden sonra tekrar ediyorum hayran kaldım adama.

Hiç taviz vermeden direk kesmiş faturayı...

Allah yolunu açık etsin başkanım. Ayağına taş değmesin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim yönetime olan saygım bir kat daha arttı.
            Bu laflara daha sstaddan çıkmadan faturayı kesmişler.

Vallahi yanında yöneticilik stajı yapılacak adam Ahmet Bey...

Yeminle bayıldım heriflere.
            Aynen öyle.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen öyle.
              2 hafta önce kovsa kimse bir şey diyemezdi.
              Buradan bile asla şahsi kararlar almadığı belli.

Konumunun ağırlığını taşıyor. Maşallah demek lazım.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gecen sene niye yapamıyordu bu takım savunma??????????????
                Bir takımın savunma yapamamasının bir savunması olabilmeli değil mi. Takım savunması direk hocaya yazar. Örnek aykut kocaman takım savunmasında sıkıcı bir seviyede olsa da ligin en iyisidir. Bu hangi takım hangi futbolcularla oynadığıyka ilgisi varmıdır. Fb de aynı. Konya da aynı. Altaya gitse de aynı olacaktır. Futbol taktik ile oynana bir oyun değilmidir. Ünal hoca ben savunma yapmayı beceremiyorum deseydi bnce çok daha iyi bir cevap vermiş olurdu. Sakat veya çok maç yerine.

Yorum

• gerçekten komik oldu. taraftarın eleştiri dozu batırmadı bu sefer

ünal karamanda da, ağaoğlunda da hata payı var...

aslan payı yerel medyanın. basın toplantısındaki o sorular, o seçilen kelimeler... ayıptır iflah olmaz bu herifler
                  futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Arkadaşlar başkan Ünal Karaman istifa etti mi dedi?

Ayrılmayı kafasına koymuştu dedi.

Başkan bilmiyor “istifa eden adama tazminat niye ödediniz” diyeceğinizi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir takımın savunma yapamamasının bir savunması olabilmeli değil mi. Takım savunması direk hocaya yazar. Örnek aykut kocaman takım savunmasında sıkıcı bir seviyede olsa da ligin en iyisidir. Bu hangi takım hangi futbolcularla oynadığıyka ilgisi varmıdır. Fb de aynı. Konya da aynı. Altaya gitse de aynı olacaktır. Futbol taktik ile oynana bir oyun değilmidir. Ünal hoca ben savunma yapmayı beceremiyorum deseydi bnce çok daha iyi bir cevap vermiş olurdu. Sakat veya çok maç yerine.
                      OYun anlayışının bu anlamda eksik olduğunu kabul etse zaten bu sıkıntıların yarısı yaşanmazdı.

Yorum

• Kimse yalancı değil. Kimse rezil değil. Kimse hain değil. Şu boş lafları bırakalım artık. Olayları neden bu kadar dramatize ediyoruz anlamıyorum. Ünal hoca da başkan da bu kulübe hizmet etmek için var, aslolan kulüp. Yalancı, rezil, hain bunlar bu kadar kolay sarfedilecek laflar değil. Ünal hoca da başkan da değerli insanlar. Kimse bu lafları haketmiyor.
                        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 19:30.

Yorum

• Kulübün internet sitesi bir aciklama yapmaktan kaciniyor. Rezillik ötesi bir durum. Baskan yalan konusmak hic yakismadi. Biraz kontrolü kaybetmis gibi geliyor bana.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim korkum 3.haftadaki fenerbahçe maçı.
                            Insallah o maci kazaniriz
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• Mümkünse artık yerel medya stadın koridorlarına sokulmamalıdır

Yorum

• Bak gerçekten insanı çileden çıkarır bunlar. Olum siz kimsiniz de hocayı kovarak ayar veriyorsunuz düşmanınız mı lan bu. Allah belasını versin bunların ya çağır efendi efendi anlaşarak ayrıl madem yola devam etmek istemiyorsun. Hoca çalışmadığı ayların parasını alacak birisi mi. Aklınızca algı oluşturuyorsunuz bir de gerçekten haince davranışlar bunlar. Başkan bu adam size dememiş mi Denizli maçı sonrasında bırakayım diye sen devam et demişsin kendin söylüyorsun. Ne diye adamı kovuyorsun terbiyesizliğe bak ya resmen 2 maç daha kullanıp attınız hocayı öyle mi. Bu durum gerçekse o koltukta oturmamalı tüm yönetim istifa etmeli. Boş sözleşmeye imza atmış adama yapıyorsunuz bunu bir de diyecek tek kelime yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X