Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol hocanın artık gravyetini 1967 liraya alırsın Maymun gözünü açtı artık adam Trabzon'a geldiğinde çalışmayan klimana laf atıyor.
    Ironi yaptim ama böyle birsey yaparsa bomba olur

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hâlâ işin taktik boyutunu irdeleyip şu ayrılığı doğru bulanlar var. Şunu unutmayın, şuan takımdaki havanın, arkadaşlık ortamının, huzurun mimarı Ünal Hocadır. Sosa 40 metre geri koşup top kapıyorsa, ceza sahasında golü önlüyorsa bunun sebebi Ünal Hocadır. Mikel 30. dakikada kenara gelirken en ufak bir hareket yapmıyorsa kısa sürede Ünal hocaya duyduğu saygıdandır. Pereira canını dişine takıyorsa o da Ünal hoca sayesindedir. Kasımpaşadan 5 tane hatalı gol yiyen Uğurcan şuan en iyi kalecilerden biriyse bunun sebebi Ünal Hocanın ona verdiği güvendir. Daha 9 ay önce tipini bile bilmediğiniz Abdülkadir Parmak bugün son bir iki ay hariç takımın en önemli oyuncularından biriyse bu da Ünal Hoca sayesindedir. Gelirken küfrettiğiniz Novak ve Sorloth bugün mevkilerinde ülkenin en iyi oyuncularıysa bu da Ünal Hoca sayesindedir.

Galatasarayın sezon başından beri yaşamadığı şey yok. Bizim yaşadığımız sakatlıkların yarısını bile yaşamadılar, içerde 10 kişi kalmış lig sonuncusuna 2-0'dan maç verdiler başkanları çıkıp da kamera karşısında "Bu takım böyle oynamamalı, defanstan top yaparak çıkmak bu kadar zor olmamali" deyip de hocasını basının ve taraftarın önüne atmıyor. Bizden çok daha iyi şartlarda yarıştılar, bizden çok daha kötü sonuçlar aldılar ve 5 puan gerimizdeler. Şuan bu farkı nasıl kapatırız nereye transfer yaparız diye düşünüyorlar.

Peki biz ne yapıyoruz? Son dokuz sezonun en çok puan toplayan, en iyi futbolu oynatan ve derbilerde rakiplere 4 atmayı gelenek haline getiren hocasını kovuyoruz.

Sonra da ya biz niye şampiyon olamıyoruz. Sen bu kafayla küme düşmediğine dua et, sana o müstahak.
      Güzel kardesim Ünal hoca sayesinde diyorsun da eger yönetim maaslari günü gününe ödemese, finansal kaynaklar yaratmasa acaba Sosa yine 40 metre geriye gelipte top alir miydi yine? Bir hocanin asli görevidir zaten futbolcular arasi ahenki yakalamak. Yine de Ünal hocaya bu konuda tesekkür edilmeli. Ancak eger futbolcularin Trabzonspor'a, armaya saygisi varsa bunun mimari Berat Albayrak&Ahmet Agaoglu ve yönetim kurulu üyelerinin eseridir.
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 18:16.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen Spalletti'nin çok da skndeydi TS bol bol oyunculara sövüp sayıp bu takıma 10 tane transfer lazım deyip 3 milyon Euro tazminatla kovmak zorunda kalırsın. İşte bu tip hayal dünyasında yaşayan futbol cahili insanlar yüzünden şu güzel ortam bozuldu. Yönetim de bu kişilerden güç aldı. Başkan bu boş beleş tiplerin gazını almak için Konya maçı çıkıp öyle konuştu. Zor geliyor tabi transferde yanlış yapıldığını kabul etmek. Yönetici kadrosu tamamen hayal kırıklığı.
        Bu takımın yoneticisinin yeterli oldugunu 10 yildir gormedim. Fatih Tekke yonetse daha iyi hic degilse ne olduğunu biliriz baskan olsun. Serdar Bali Ali Kemal Ozkan Sumer( ucmadan )..

Yorum

• İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fazla iddialı konuşuyorsun. berbat futbolun sebebi hocanın teknik/taktik anlayışı mıdır yoksa yönetimin kadro mühendisliği mi? faturayı ünal hocaya kesmişsin yani sana göre teknik/taktik anlayışta problem var. devre arası transfer yapılmaz ve aynı kadro korunursa yeni gelen hocayı ve onun sihirli çubuğunu da göreceğiz.
          Tabi ki bu kadroyu kuran yöneticiler kimse onlarda suclu. Ancak bu kadroyu olusturken transferlere müdahale etmeyen Ünal Hoca hepsinden daha suclu. Eger istedigin transfer yapilmadiysa zamaninda istifayi basip gidecektin.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Biraz istikrarlı ve biraz deliliğini törpüleyebilse Antonio Mohamed'i takımın başında görmek isterdim. Adamın lakabı bile ''El Turco'' ve kendi taraftarı bile bazen Türkçe pankart açıyor kendisine. Bu sabah şampiyon olmayı başardı. Kenarda hiç sakin durmayan sürekli hareket halinde olan bir teknik adam ama dediğim gibi biraz deli
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güzel kardesim Ünal hoca sayesinde diyorsun da eger yönetim maaslari günü gününe ödemese, finansal kaynaklar yaratmasa acaba Sosa yine 40 metre geriye gelipte top alir miydi yine? Bir hocanin asli görevidir zaten futbolcular arasi ahenki yakalamak. Eger futbolcularin Trabzonspor'a, armaya saygisi varsa bunun mimari Berat Albayrak&Ahmet Agaoglu ve yönetim kurulu üyelerinin eseridir.
              Bunu görmek yerine Ünal Hoca'ya olağanüstü güçler atfetmek daha tatlı geliyor.
              Kahraman yaratmak her zaman daha çekicidir.

Sosa 40 metreyi maaşı günü gününe yatmazsa koşardı tabi.
              Önce Ağaoğlu'na bir teşekkür edelim.
              Hoca moca kulübün son dönemlerinde tamamen detaydan ibarettir.
              O detayda bile beyaz mermerin üzerine siyah çizgi olmayı başardılar. Ona yanıyorum.

Yorum

• """ Ünal Karaman olmasaydı şu an hala Onur oynuyordu Uğurcan değil, Hüseyin ya U19'da oynuyordu yada kiralanmıştı yada 1461'deydi, Abdulkadir Parmak ise feshedilmişti bile. ""

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu görmek yerine Ünal Hoca'ya olağanüstü güçler atfetmek daha tatlı geliyor.
                  Kahraman yaratmak her zaman daha çekicidir.

Sosa 40 metreyi maaşı günü gününe yatmazsa koşardı tabi.
                  Önce Ağaoğlu'na bir teşekkür edelim.
                  Hoca moca kulübün son dönemlerinde tamamen detaydan ibarettir.
                  O detayda bile beyaz mermerin üzerine siyah çizgi olmayı başardılar. Ona yanıyorum.
                  Ha sunu anlayan biri cikti sonunda. Sosa senin kasin‘a gözüne tutulmadi. Adam para karsiliginda isini yapan bir isci. Ha tabi bu isin icine bir aidiyet duygusu katildigi zaman da iyi oluyor, ve bu konuda Ünal Karaman‘a da pay yazilir. Ama Sosa 4-5 ay maas almasaydi, aidiyet maidiyet kalmazdi (ki gecmisteki yönetimler de hep bu hatayi yapti zaten.)

Parmak bile yeni sözlesmeyi alana kadar nasil oynuyordu, yeni sözlesmeyi aldiktan sonraki ilk mac nasil oynadi. Allah askina biraz uyanik olun, Ünal Karaman dahil cogu kisi Trabzonspordan aldigi parayi baska hic bir yerden A-LA-MAZ

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• ben yanlış hatırlıyorum da olabilirim ama geçen sene maaşlar gününde ödenmiyordu diye hatırlıyorum ben.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal Hoca'nın gitmesine düzenin bozulmasına üzüldüm ama taraftarın bir kısmının başkana ağır hakaretler etmesine çok şaşırdım. Gerçekten hiç beklemiyordum. Ahmet Ağaoğlu bu takımın en büyük şansı. Yeniden ayağa kalktıysak belimizi doğrultup şampiyonluk mücadelesine girdiysek başta onun sayesindedir. Uzun yıllar başkanlığa devam eder inşallah.
                      Bu istifayı belki Ünal hoca istedi velevki başkan istemiş olsun bu sebebden başkana hakaret etmek neyin kafası anlamış değilim. Bu külüp kimsenin malı degil nice hocalar geldi gitti nice başkanlar ama bu takım için mesai harcayan hiç kimseye hakaret etmek doğru degil bu başkanıda küstürelim bakalım ne olacak
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hâlâ işin taktik boyutunu irdeleyip şu ayrılığı doğru bulanlar var. Şunu unutmayın, şuan takımdaki havanın, arkadaşlık ortamının, huzurun mimarı Ünal Hocadır. Sosa 40 metre geri koşup top kapıyorsa, ceza sahasında golü önlüyorsa bunun sebebi Ünal Hocadır. Mikel 30. dakikada kenara gelirken en ufak bir hareket yapmıyorsa kısa sürede Ünal hocaya duyduğu saygıdandır. Pereira canını dişine takıyorsa o da Ünal hoca sayesindedir. Kasımpaşadan 5 tane hatalı gol yiyen Uğurcan şuan en iyi kalecilerden biriyse bunun sebebi Ünal Hocanın ona verdiği güvendir. Daha 9 ay önce tipini bile bilmediğiniz Abdülkadir Parmak bugün son bir iki ay hariç takımın en önemli oyuncularından biriyse bu da Ünal Hoca sayesindedir. Gelirken küfrettiğiniz Novak ve Sorloth bugün mevkilerinde ülkenin en iyi oyuncularıysa bu da Ünal Hoca sayesindedir.

Galatasarayın sezon başından beri yaşamadığı şey yok. Bizim yaşadığımız sakatlıkların yarısını bile yaşamadılar, içerde 10 kişi kalmış lig sonuncusuna 2-0'dan maç verdiler başkanları çıkıp da kamera karşısında "Bu takım böyle oynamamalı, defanstan top yaparak çıkmak bu kadar zor olmamali" deyip de hocasını basının ve taraftarın önüne atmıyor. Bizden çok daha iyi şartlarda yarıştılar, bizden çok daha kötü sonuçlar aldılar ve 5 puan gerimizdeler. Şuan bu farkı nasıl kapatırız nereye transfer yaparız diye düşünüyorlar.

Peki biz ne yapıyoruz? Son dokuz sezonun en çok puan toplayan, en iyi futbolu oynatan ve derbilerde rakiplere 4 atmayı gelenek haline getiren hocasını kovuyoruz.

Sonra da ya biz niye şampiyon olamıyoruz. Sen bu kafayla küme düşmediğine dua et, sana o müstahak.
                        Bunları inkar eden yok. Zaten Ünal hoca devre arasını gördüyse bu sebeplerden ötürü gördü. Bunlar da olmasa çoktan gönderilmişti. Çok iyi hoca olduğu için orada bulumuyordu yani.

Yorum

• bu takim sezonun ilk yarisinda 1-2 mac haric top mop oynamadi neyin kadro muhendisliginden bahsediyorsunuz.bize oyun anlaminda ustunluk kuran takimlarin hepsi muhendisler odasinami kayitliydi yahu.ilk yari sans yanimizda olmasa tabela taraftarlari dahil herkes sovuyor olurdu..haketmeden puan aldigimiz mac sayisi oldukca fazla..

Yorum

• Kenetlenn Trabzonspor'lu başkanına sahip çık takımına sahip çık iyi bir hocayla sezon sonu şampiyon olacağız inşallah

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel kardeşim,

Ya daha iki üç gün önce "Nwaekame'yi niye oyundan akmiyor", "Sosa ile Sturridge arasında kriz var" diye kendi yalanlarına inananlarla doluydu bu sayfalar. Hayır, hangisi doğru? Bu kaotik takım yapısı mı, yoksa muazzam arkadaşlık ortamı mı?

Bu kadar dedikoducu, bu kadar kendi yalanlarına inanıp gaza gelen, bu kadar esen rüzgâra göre şekil alan topluluk azdır.
                              Abicim,

Bu yalanları çıkaranlara sormak lazım işte. Sosa sosyal medyada Daniel'in paylaşımlarını beğenirken birileri burda aralarında kriz var dedi, son maçta da sarıldıklarını gördük. Ünal hocayı ben de çok eleştirdim bazı konularda ama gitsin diye değil, gelişsin diye.

Yorum

• Yönetimi aldığı karardan dolayı tebrik ediyor, beklentilerimizi karşılayabilecek bir TD getirmesini bekliyorum .
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X