İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Hoca hiç oyuncu istemiyor değil belli ki. Dje Dje Hasan Hüseyin isimlerini kullanıyor basın toplantısında. Bunları bile alamadığımızı söylüyor. Demek ki diğer yöneticilerle bir problem var arasında. Sturridge'i getirmek yerine 4 tane transfer yapardın bu takıma. Alınan oyuncuların verimsiz olmasını hocaya yıkmak istiyor yönetimden birileri. Başkan da karışmıyor seyrediyor sadece. Yönetimde çok kaypak adam var anlaşılan. Yusuf Yazıcı'nın parasını da harcamaya cesaret edemediler. Göreceğiz bakalım kimleri alacaklar şimdi.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bunu bilmiyordum. hemen arkasından 2003 seçimi olunca herseye karışmış demekki
eyvallah
Bahsi geçen seçim: http://www.hurriyet.com.tr/trabzonsp...-baskan-115992Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerbiyesizliğe gerek yok, sakin olun."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yapardı Fatih? Söyle onu yapayım. Akıl akıldan üstündür. Senden ögreneceğim şeyler de vardır illa ki."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'a başarısız deyip cin olmadan adam çarpmakla suçkayanlar Ağaoğlu'nu savunuyor. Yahu adamın yönetimini Siyasiler yapmış, figür olarak orda. Devletin bankasından tüm borcunu fahiş kredi alarak vadeye yaydın. Bu mu Ağaoğlu'nu iyi yapan.
İkisi de yoklukta iyiydi. Hocayı istifa edecekse bile ikna ederdi istese. Tatava yapmasın.
Bir de Hoca üstüne alındı diyor ben kendime söylüyorumla billur mu geçiyosun.
sen boğazına takılırım lafını üstüne alınmışsın bariz şekilde.
Bir de belliydi diyenler var. La bu adam ilk yarı için değerlendirme toplantısı yapacam diyordu.Nasıl 3 maç önce istifa ediyor.
Yanlış yaptılar. Pezevenklerin oyununa geldiler. Ünal hoca ne olursa olsun kendi savunan taraftara açıklama yapmadan gitmemeliydi. Ağaoğlu da taraftarla billur geçmemeliydi.
Teknik taktik sorunu halledilir. Atla deve şeyler değil bunlar. Ama aidiyet ve samimiyet zor bulunur. Biz zor bulunanı kaybettik. Getirirsin Avrupadan 3-4 antrenör seviyeni atlatırsın, 2-3 de transfer Allah selamet versin.
Her şeyin sorumlusu benim diyor Ağaoğlu. La tamam sorumlusun da benim canım yandıktan sonra ne anlamı var. Bu kadar beylik içi boş laflar. Ünal'ı eleştirenlerin başkanı savunması ahmaklık. İkisi de aynı. Biri başkandı yetkisi vardı.
Hocayı gönderdikten sonra yukarı ivmelendigimiz var mı? Rıza 5.bitirdi ivmeliydi ama KSMPŞ evimizde 5 attı ya. Herkes kasimpasadan 5 yiyince anlayacak olanları..
Ama gerçekten büyük bir kışım anlaşılmıyor, bilerek mi yapıyorlar yani büyük çoğunluk aklı basında görülüyor ama bazılarının ne olduğu anlasilmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz seviniyorsanız biz de üzülüyoruz tahrik etmeyin artık
Yorum
-
Haklı haksız aramaksızın kulüp için şuanda en iyisi ne olur onu konuşup bulmak gerekiyor kişiler gidicidir giden gider bu herkes için geçerli olaya böyle bakarsak taraftar zararlı çıkmaz banane başkasının egosundan fikrinden cinsiyetinden ben kulüp ne halde ona bakarım ve son 5 6 maçtır çok kötü oynuyorduk onu geçtim devamlı bir laf cambazlığı böyle devam etmiyeceği belliydi herkes bir hesap peşinde kişisel hesaplar bitmiyor bu kulüpte bundan dolayıda doğrulamıyoruz ne zaman kişisel hesapları bırakıcaz acaba?
Yorum
-
Bu takımın başında hangi teknik direktör olsaydı yine 32 puan alırdı.Bundanda kötü top oynamazdık emin olun.Bırakın şimdi duygusallığı.İki sene önce mezarımız kazılıp gömülmeyi beklerken elini değil gövdesini bu yükün altına koymuş başkana sahip çıkalım.Başkan doğru yaptı.Yalancımı doğrucumu bilmem.Bu takım top oynamıyodu ünalla yürümezdi neşteri vurdu
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim beni fırsatçı biri olarak nitelemen dahi gönül kırıcı. Benim derdim Trabzonspor. Ne Ünal ne Ahmet. Hiçbiri babamın oğlu değil. Sana yöneticilikte başarılar dilerim. Selametle.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hoca'nın istediklerini almayıp kendi kafana göre transfer yapıyorsun, sonra orta saha neden dirençli değil diyorsunParayı kim veriyorsa, düdüğü de ben çalacağım diyor anlaşılan...
Ben karışmadım dışında yorumunu duymadım!!!
Yorum
-
Başkana sorum şu;
Başarılı bir teknik adamın istifasını niye kabul ettin bu kulübe zarar değil midir? Ünal hocanın yıpranmasına niye müsaade ettin?
Hocaya sorum;
Yıprandığını düşündüğün için mi bıraktın? İstedin de başkan sana bu konuda yardımcı olmadı mı?
İkisininde taraftara bu bencilliği yapma lüksü yok. Gidene kal denmez ama gönderseydin o zaman yusuf yazıcıyı bedavaya niye para ile gitti kulübün çıkarları herşeyin üstündedir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum