Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkandan da hesabı sorulsun.. başkanın da teknik ekiple hesaplaşması gerekirdi.. bir dahaki seçimde sorarsın başkandan hesap.. bunun için seçim mi yapsaydık..
    kardeşim çalıştırdığın doktor sakatlık teşhis edememiş, hocaya oyuncuyu kesin olarak oynatma dememiş. aynı anda yedeği de aynı sakatlığı geçirmiş onu da anlamamış milli takıma gönderilmiş orada sakatlığı anlaşılmış. teknik heyet ne yapacak, oyuncunun suratından mı çözecek işi ?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaçtığını söyleyen ben değilim. Sadece seçim falan kazanmadı söyleminize binayen olayı hatırlattım...
      ben bunu bilmiyordum. hemen arkasından 2003 seçimi olunca herseye karışmış demekki
      eyvallah
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal'ın sezon başından beri bir dolmuşluğu vardı. Olayın fitili istediği transfer tiplerinden ziyade al oynat diye kendisine verilen adamlarla ve 50 küsür kişiyle kampa başlattırılmasıyla başladı ve ordan buraya kadar adam doldu doldu ve sonunda O da saçmalayarak tüyü dikti.

Trabzonspor camiası olarak yapabildiğimiz en iyi şey tüy dikmek. Bunu çok iyi yapıyoruz.
        Dikkat edersek zaten Ünal Karaman -ki birçok kez yazdım bu adam bu sezon hiç gülmüyor yüzü- suratı asık sezon başladığında beri. Vardı bir sıkıntı ve ben bunu transferlere yoruyordum. Sturidge bana göre onun kafasında kolej havasına uyan bir adam değil. Kişiliği veya kalitesi ile değil aldığı rakam. Sosa var kaptan ve de bu sezon yaptıkları o parayı fazlası ile hak ettiriyor. " 6 numara isteyen 6'ya 2 eklesin veya 8'den 2 çıkarsın" lafı da orada duruyor. Başkan istediği kadar Konya maçı sonrası " bu takım bu şekilde kötü oynamalı" lafı kendimeydi, özeleştiriydi desin. Üzerine alınan alınır...
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 6. haftadan "bunlar sizin transferleriniz, ben karışmadım" diye yönetime bomba atıp tüm yönetimi arkasında hissetmek mi istiyordu hoca? Güzel beklenti.

Kaldı ki kim özür dileyecek?
          Hocadan özür dilenecek ne yapmış başkan hocaya?
          Boğazlarında kalirim diye mahalle raconunu kesen yöneticiler değil.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben başkanın arkasındayım. Bugünlere bizi başkan getirdi. Üanl hoca da katkıda bulundu tabi. Ama lider başkandır şuan için. Sene başından beri iyi oynamadığımız konısında herkes hemfikirdir herhalde. Ve bu oyunla şampiyon olunamayavağının da. Zaten ünal hıca hedef şampiyonluk değildi yani aklının ucundan bile geçmiyordu. Ünal karamanla bir geçiş yaşanmıştur. Artık bir sonraki aşamaya çıkma vakti gelmiştir belkide.
            Bundan sonraki aşama da Hüseyin Çimşir ))) Hedefim şampiyonluk diyormuş kendisi de

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geldiği günden beri saldırıyorsun adama zaten abi, gün doğmuştur :d
              Kardeşim beni fırsatçı biri olarak nitelemen dahi gönül kırıcı. Benim derdim Trabzonspor. Ne Ünal ne Ahmet. Hiçbiri babamın oğlu değil. Sana yöneticilikte başarılar dilerim. Selametle.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hoca gittiyse başkan da orada durmasin.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6. haftadan "bunlar sizin transferleriniz, ben karışmadım" diye yönetime bomba atıp tüm yönetimi arkasında hissetmek mi istiyordu hoca? Güzel beklenti.

Kaldı ki kim özür dileyecek?
                  Hocadan özür dilenecek ne yapmış başkan hocaya?
                  Boğazlarında kalirim diye mahalle raconunu kesen yöneticiler değil.
                  Valla Hoca'nın istediklerini almayıp kendi kafana göre transfer yapıyorsun, sonra orta saha neden dirençli değil diyorsun Parayı kim veriyorsa, düdüğü de ben çalacağım diyor anlaşılan...

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim beni fırsatçı biri olarak nitelemen dahi gönül kırıcı. Benim derdim Trabzonspor. Ne Ünal ne Ahmet. Hiçbiri babamın oğlu değil. Sana yöneticilikte başarılar dilerim. Selametle.
                    Derdi Trabzonspor olan adam bunca derbi galibiyeti bu puan ortalamasıyla revir halindeki kulübü ayakta tutan hocanın adını ağzına almazdı.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Başkan özür dileyip Ünal Karaman'ı geri getirmeye mi çalışsın?

Siz iyice aklınızı kaybettiniz yahu yazılanlara bakın.

Seneye Akhisar a falan hoca olur oraya geçersiniz biraz sabredin.

Yorum

• İstifa etti diyor ama yine de sen gönderdin diyelim tekrar tebrik edelim başkan. Çok daha önce gitmesi gerekiyordu.

Yorum

• Unal egosuna yenik gitti zaten bariz belliydi bu isi goturemeyecegi ve pes etti
                          Baskanin arkasindayim
                          Aciklamalari konya macindan sonra bence normal hic kimse memnun degildi gidisattan futboldan ve gun gectikce kotuye gidiyordu futbol

gelen gideni aratabilir tabiki hayirlisi buymus demek ki yine de hocanin emegine saglik ve devre arasinda gitmesi iyi oldu fakat gozumden dustu
                          insallah gelecek hoca sampiyon yapar da dogru karar olur ve bu kara leke ve kara boga unutulur

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla Hoca'nın istediklerini almayıp kendi kafana göre transfer yapıyorsun, sonra orta saha neden dirençli değil diyorsun Parayı kim veriyorsa, düdüğü de ben çalacağım diyor anlaşılan...
                            Yusuf Yazıcı çalar düdüğü o zaman

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan özür dileyip Ünal Karaman'ı geri getirmeye mi çalışsın?

Siz iyice aklınızı kaybettiniz yahu yazılanlara bakın.

Seneye Akhisar a falan hoca olur oraya geçersiniz biraz sabredin.
                              O geri geldiğinde öyle bir tekme basacağız ki sizlere Balıkesir'den Trabzon'a aktarmasız geleceksin
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O geri geldiğinde öyle bir tekme basacağız ki sizlere Balıkesir'den Trabzon'a aktarmasız geleceksin
                                Terbiyesizliğe gerek yok, sakin olun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X