İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçtığını söyleyen ben değilim. Sadece seçim falan kazanmadı söyleminize binayen olayı hatırlattım...
eyvallahNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal'ın sezon başından beri bir dolmuşluğu vardı. Olayın fitili istediği transfer tiplerinden ziyade al oynat diye kendisine verilen adamlarla ve 50 küsür kişiyle kampa başlattırılmasıyla başladı ve ordan buraya kadar adam doldu doldu ve sonunda O da saçmalayarak tüyü dikti.
Trabzonspor camiası olarak yapabildiğimiz en iyi şey tüy dikmek. Bunu çok iyi yapıyoruz.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
6. haftadan "bunlar sizin transferleriniz, ben karışmadım" diye yönetime bomba atıp tüm yönetimi arkasında hissetmek mi istiyordu hoca? Güzel beklenti.
Kaldı ki kim özür dileyecek?
Hocadan özür dilenecek ne yapmış başkan hocaya?
Boğazlarında kalirim diye mahalle raconunu kesen yöneticiler değil.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkanın arkasındayım. Bugünlere bizi başkan getirdi. Üanl hoca da katkıda bulundu tabi. Ama lider başkandır şuan için. Sene başından beri iyi oynamadığımız konısında herkes hemfikirdir herhalde. Ve bu oyunla şampiyon olunamayavağının da. Zaten ünal hıca hedef şampiyonluk değildi yani aklının ucundan bile geçmiyordu. Ünal karamanla bir geçiş yaşanmıştur. Artık bir sonraki aşamaya çıkma vakti gelmiştir belkide.))) Hedefim şampiyonluk diyormuş kendisi de
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiği günden beri saldırıyorsun adama zaten abi, gün doğmuştur :d- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6. haftadan "bunlar sizin transferleriniz, ben karışmadım" diye yönetime bomba atıp tüm yönetimi arkasında hissetmek mi istiyordu hoca? Güzel beklenti.
Kaldı ki kim özür dileyecek?
Hocadan özür dilenecek ne yapmış başkan hocaya?
Boğazlarında kalirim diye mahalle raconunu kesen yöneticiler değil.Parayı kim veriyorsa, düdüğü de ben çalacağım diyor anlaşılan...
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim beni fırsatçı biri olarak nitelemen dahi gönül kırıcı. Benim derdim Trabzonspor. Ne Ünal ne Ahmet. Hiçbiri babamın oğlu değil. Sana yöneticilikte başarılar dilerim. Selametle."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Unal egosuna yenik gitti zaten bariz belliydi bu isi goturemeyecegi ve pes etti
Baskanin arkasindayim
Aciklamalari konya macindan sonra bence normal hic kimse memnun degildi gidisattan futboldan ve gun gectikce kotuye gidiyordu futbol
gelen gideni aratabilir tabiki hayirlisi buymus demek ki yine de hocanin emegine saglik ve devre arasinda gitmesi iyi oldu fakat gozumden dustu
insallah gelecek hoca sampiyon yapar da dogru karar olur ve bu kara leke ve kara boga unutulur
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hoca'nın istediklerini almayıp kendi kafana göre transfer yapıyorsun, sonra orta saha neden dirençli değil diyorsunParayı kim veriyorsa, düdüğü de ben çalacağım diyor anlaşılan...
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan özür dileyip Ünal Karaman'ı geri getirmeye mi çalışsın?
Siz iyice aklınızı kaybettiniz yahu yazılanlara bakın.
Seneye Akhisar a falan hoca olur oraya geçersiniz biraz sabredin."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO geri geldiğinde öyle bir tekme basacağız ki sizlere Balıkesir'den Trabzon'a aktarmasız geleceksin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum