Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal hoca kendisi bırakmış, eğer doğruysa ayıp etmiş.
    başkan kovduysa iyi etmiş, hoca bıraktıysa ayıp etmiş !

Yorum

• Yok mu olağanüstü seçim kararı?

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmet Ağaoğlu aşırı egolu bir adam!

Herif istifa eden hocasını aramaya tenezzül edip aramıyor. Bir araya gelmiyor!

Nasıl bir ego, nasıl bir kibirdir anlamak mümkün değil.
        Dünyanın en zengin sporcusu tiger woodsla takılmak varken
        Türkiye de Dünya da godamanlarla takılmak varken

gelip burada senle benle muhatap olan adamda kibir tavan yapmıştır

Yorum

• Yüzyılda böyle bir olay olmamış olabilir, dünyanın en saçma olayı, arasana lan telefonla başkansın işte, yok beni aramadı diyor. Şaka gibi.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu şunu bilsinki nasıl Ünal Karaman'ı bugün haketmediği şekilde kovdu ise

Yakın bir gelecekte kendiside haketmediği ( belkide hakettiği ) şekilde takımdan kovulacak.....

O gün Ünal Karaman'dan hala iyilikle bahsedilirken kendisi nefretle anılacak.....
            Ünal hoca kendi istifa etmiş. Şahit ağaoğlu.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu şunu bilsinki nasıl Ünal Karaman'ı bugün haketmediği şekilde kovdu ise

Yakın bir gelecekte kendiside haketmediği ( belkide hakettiği ) şekilde takımdan kovulacak.....

O gün Ünal Karaman'dan hala iyilikle bahsedilirken kendisi nefretle anılacak.....
              Abi siz dinlediklerinizi anlamıyor musunuz ?

Adam açıkladı ben kovmadım kendisi gitmeyi kafaya koymuştu diyor.

Hala neden kafanızda komplo teorileri kuruyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal çok duygusal davranmış.Eleştiri olacak tabiki, takımın oynadığı futbol ortada.
                Takımın bütçesi de ortada , fakirlikten bitiyoruz..

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal haddinden fazla duygusal.. Ben 1,5 seneden beri tesislerde yaşıyorum çocuğumu bile göremiyorum dedi.. Adam tesislerde Trabzonsporla yata kalka pskolojisi bozulmuş.. Bu kadar içselleştirme, odaklanma ve aşırı gurur insani ajite eder.. Kendisinin inanılmaz özverili ve çalışkan olduğunu, elinden gelenin fazlasıyla yaptığını düşünüp en ufak eleştiride kaale alınmadığını zannedip duygusal patlamalar, kırılganlıklar yapıyor.. Bu özelliği onun hiç bir zaman büyük bir antrenör olamayacağının kanıtı..Kendi doğrularının içinde bu kadar boğulmuş bir insan rekabetçi hiç bir platformda başarılı olamaz..
                  Hicbir taraftar ondan kulupte yatip kalkmasini ailesinin yanina gitmemesini beklemiyor. Dogru antrenman yaptirmasini, gerektiginde rotasyon yapabilmeyi, sahada mucadele edebilmeyi basaran bir kadro gormeyi istiyor. Sen yaptigin hatalardan ders cikarmak yerine kabadayi gibi basin toplantilarinda ayar vermeye baslarsan bu isin sonu bellidir. Profesyonel bir teknik direktor olamayacagi bellidir. Duygusal futbol geride kaldi. Klopp liverpoolun hamurunda mi var da adamlar 30 yil sonra fark ata ata sampiyonluga kosuyorlar. Gececeksiniz edebiyati

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu bir fitilse bunu ilk atesleyen unal hoca ve yonetim alehine transferleri basin onunde elestirmesiyle baslayan surectir net..
                    hocam adam transfere karşı çıksa söylese suçlu söylemese suçlu. O kadar kötü sonuç alınca hoca da ne ana ne avrat kaldı. Hoca da bunu basın önünde söyledi ben almadım diye. ne yapacak adam artık.
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İkinci yarıya hüseyin cimşir le başlamayız.
                      1 hafta içerisinde hocamız hazır olur.
                      Bence şenol güneş olmalı.

Yorum

• neymiş öz eleştiri yapmış, kargalar güler şuna ya. yaptığın açıklamalardan zaten et ve süt kurumu müdürü alınmalıydı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• ünalı sezon sonu istanbul takımlarında görürüz

Yorum

• Ulan hoca başkana karaktersiz demiş konuşuyorsunuz halâ

Yorum

• Trabzonspor naz çekmez.. madem gitmek istiyor tutmayacaksın.. bu herkes için geçerli.. futbolcu antrenör teknik direktör kim gitmek istiyorsa gönderin gitsin.. bağlanmayın bu kadar..
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Yıllardır burada adamcı olmayın kulübe sahip çıkın diye bas bas bağırdık. Şu saatten sonra bende artık kimseyi ikna etmek gibi bir derde girmiyorum. “Ünalcı” arkadaşlar gidebilir, biz Trabzonspor’u desteklemeye devam edeceğiz.

Koskoca camia istifa kararı almış bir antrenörü ikna etmek için çabalıyor ama tüm suç bırakıp gidene değil türlü iftiralarla karalanmaya çalışan başkana kalıyor. Geçin o işleri
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X