İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu aşırı egolu bir adam!
Herif istifa eden hocasını aramaya tenezzül edip aramıyor. Bir araya gelmiyor!
Nasıl bir ego, nasıl bir kibirdir anlamak mümkün değil.
Türkiye de Dünya da godamanlarla takılmak varken
gelip burada senle benle muhatap olan adamda kibir tavan yapmıştır
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu şunu bilsinki nasıl Ünal Karaman'ı bugün haketmediği şekilde kovdu ise
Yakın bir gelecekte kendiside haketmediği ( belkide hakettiği ) şekilde takımdan kovulacak.....
O gün Ünal Karaman'dan hala iyilikle bahsedilirken kendisi nefretle anılacak.....
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu şunu bilsinki nasıl Ünal Karaman'ı bugün haketmediği şekilde kovdu ise
Yakın bir gelecekte kendiside haketmediği ( belkide hakettiği ) şekilde takımdan kovulacak.....
O gün Ünal Karaman'dan hala iyilikle bahsedilirken kendisi nefretle anılacak.....
Adam açıkladı ben kovmadım kendisi gitmeyi kafaya koymuştu diyor.
Hala neden kafanızda komplo teorileri kuruyorsunuz?
Yorum
-
İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal çok duygusal davranmış.Eleştiri olacak tabiki, takımın oynadığı futbol ortada.
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal haddinden fazla duygusal.. Ben 1,5 seneden beri tesislerde yaşıyorum çocuğumu bile göremiyorum dedi.. Adam tesislerde Trabzonsporla yata kalka pskolojisi bozulmuş.. Bu kadar içselleştirme, odaklanma ve aşırı gurur insani ajite eder.. Kendisinin inanılmaz özverili ve çalışkan olduğunu, elinden gelenin fazlasıyla yaptığını düşünüp en ufak eleştiride kaale alınmadığını zannedip duygusal patlamalar, kırılganlıklar yapıyor.. Bu özelliği onun hiç bir zaman büyük bir antrenör olamayacağının kanıtı..Kendi doğrularının içinde bu kadar boğulmuş bir insan rekabetçi hiç bir platformda başarılı olamaz..
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bir fitilse bunu ilk atesleyen unal hoca ve yonetim alehine transferleri basin onunde elestirmesiyle baslayan surectir net..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Yıllardır burada adamcı olmayın kulübe sahip çıkın diye bas bas bağırdık. Şu saatten sonra bende artık kimseyi ikna etmek gibi bir derde girmiyorum. “Ünalcı” arkadaşlar gidebilir, biz Trabzonspor’u desteklemeye devam edeceğiz.
Koskoca camia istifa kararı almış bir antrenörü ikna etmek için çabalıyor ama tüm suç bırakıp gidene değil türlü iftiralarla karalanmaya çalışan başkana kalıyor. Geçin o işleriİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum