Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün akşam haberi aldığımızda Galatasaraylı arkadaşımın gözleri doldu, ağzına gelen galiz küfürleri buraya yazamam. Ben zaten leyla modundaydım.

Teknik, taktik, başarı, para, pul işlerini bir kenara bırakıyorum. Bir tane hikayemizi düzgün bitiremedik bir tane...

Cebinde 5 lira ile can veren Cemil Usta'nın adını verdikleri bir sezonda bu kadar temiz yüreklilikle çalışan bir insanı bu şekilde yollamak sadece bize yakışırdı.
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamla ayrılıyorsan madur etmeden ayrılacaksın cukka falan sayılmaz bu
      Adam istifa ediyor, istifa eden adam ileriye dönük alacaklarini alir mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• büyük ihtimal yarım sezonluk şenol güneş gelecek ciddi kulis var.

Yorum

• Yazıklar olsun! Güvendik sana, dik durur mücadele eder dedik! Dansöz gibi kıvırdın!

Kendini de, hocayı da, bizi de bitirdin! Şikecilerden ne farkın kaldı? Geleceğini çaldın kulübün!
          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Vay be aylık 100 milyara çalışan ünal karamana bak sen.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eldeki kadronun ilacı Ş.G. kadro tam onluk. 2-3 takviyeyle ligin üstünden buldozer gibi geçer.
              Aynen öyle

Yorum

• Kendini de bitirdi, yazık etti. Şu saatten sonra Şenol hoca hariç hiçbir hoca bu takımda istenen etkiyi yaratmaz. Sana da güle güle.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

büyük ihtimal yarım sezonluk şenol güneş gelecek ciddi kulis var.
                  Insallahhhhh

Yorum

• İstifa ise yönetim b planı yoktur
                    Kaossuz biz yapamayız hayırlı olsun yeni kaosumuz
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

büyük ihtimal yarım sezonluk şenol güneş gelecek ciddi kulis var.
                      Hic sanmam şu ortama baktığımda boşta olup bizden olup bizi çalıştırabilecek seviyede shota var sadece.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kap bildirimi geldiyse artık hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmez elden..

bu saatten sonra gelecek hoca bu yükü kaldırabilir mi hep beraber göreceğiz.. başkanı bu güne kadar hep sağ duyulu tavrıyla gördük .. bence bu sefer şaşırttı..

bu kaostan şenol güneş harici başkası zor çıkarır..

ama emin olun şu anda giray bulak, hami, sad vs.. kulisin dibini bulmuşlardır..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ahmet Agaoglu yeni Aziz Yildirim oldu veya Unal Aysal... Ama ikisinin de sonu nasil oldu malum... Yani takim 2. devre acik ara fark ata ata sampiyon olamazsa Mayis'i goremezler.

2-3 tane sponsor anlasmasiyla iyi baskan olunmuyor. Biraz maddi yardimla iyi yonetici olunmuyor.

Ahmet Agaoglu, menajerlerle ne baglantisi var cozemedim ama transferden sorumlu Mehmet Yigit Alp ve Ertugrul Dogan... Bu 3 isim icin sonun baslangici oldu.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eldeki kadronun ilacı Ş.G. kadro tam onluk. 2-3 takviyeyle ligin üstünden buldozer gibi geçer.
                            geldiği an şampiyonluk havasına girerim.. tek çare şenol güneş kim gelirse gelsin olmaz

Yorum

• Şimdi de bizi defalarca itin gotune sokup çıkartan Şenol Güneş guzellemeleri

Başarı için her yol mübahtır anlayışı bizim taraftarın iliklerine kadar işlemiş

HO
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesele duzelip duzelmemesi değil, onca alacağını birakmisken bir adama hain paraci damgası yakistirman.

Takım düzelsin diye biz herkesi şerefsiz hain diye ilan edemeyiz.
                                Ünal hoca onurun gonderilis şeklinde insan gibi ayrılsa idi bugün başına gelenler gelmezdi.
                                Etme bulma dünyası

Onur'a yapılan haksızlık Ünal'a yapılan da öyle
                                Onura ne haksizligi yapilmis ? Kimse Trabzonspordan büyük degildir babsinin ciftligide degildir ben Onurlan bizzat canli yasadim seyler oldu inan bana sende yasasaydin baska düsünürdün

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X