Trabzonspor'da görev alıp, kendini eleştirilemez kılamaz kimse.
Hoca da denedi.
Açık açık, 6. haftada "bu transferleri ben yapmadım" tadında ilk kurşunu attığında niye bugün başkanın açıklamalarını garipseyenler benzer reaksiyon vermedi?
Her kötü durumda, bir şekilde kendisini sorumsuz kılacak şekilde olayı kapatma derdinde.
Terim ile karşılaştıranlar olmuş.
Terim arkadaş, rezil oynuyoruz. Tarihin en rezil oyununu oynuyoruz. Ocak ayında toparlayacağız diye 40 kere tekrar etti.
En azından eksiğini itiraf edeceksin.
Bunu itiraf etmek yerine yönetime, sakatlara, maç trafiğine, oyuncu profillerine, yahu aklına ne gelirse.
Ben sorumlu değilim, ama benim dışımdaki herkes sorumlu.
Bu sorumsuzluğun sorgulanamaz olması için de sürekli kendi konusu olan teknik meselelerin dışında konuşmalar.
Bu normal miydi?
Sen transferleri yönetimin kucağına atacaksın, Konya maçından sonra başkan, yahu yeter 10 kişiden de bu baskı yenmez deyince kendini dokunulmaz ilan edeceksin.
Yok abi öyle bir dünya.
Geçiş hocasıdır.
İşin başlangıcı için uygundu.
Bundan sonrası için 1 kademe üstüne çıkılması lazım.
Kimse bu külüpte çalışmak istemez falan denmiş?
Neye istinaden?
Şu kadro, ekonomik olarak gününde ve düzenli ödemeler, tribünler.
Tribünler Ünal KAramansporlu olarak tribünü boşaltacaklarsa boşaltsınlar.
Bu kulübün hikayesini Ahmet Ağaoğlu yeniden yazdı.
Ünal Hoca değil.
Herkes "karabüğü düşüren adam" derken Ünal Hoca'yı bu hikayeye parça yapan adam kimi getirirse eyvallah deyip destek verilir.
Gidene payeler biçip, asıl bugünlere gelmemizin baş mimarına haksızlık edilmez.
Hoca da denedi.
Açık açık, 6. haftada "bu transferleri ben yapmadım" tadında ilk kurşunu attığında niye bugün başkanın açıklamalarını garipseyenler benzer reaksiyon vermedi?
Her kötü durumda, bir şekilde kendisini sorumsuz kılacak şekilde olayı kapatma derdinde.
Terim ile karşılaştıranlar olmuş.
Terim arkadaş, rezil oynuyoruz. Tarihin en rezil oyununu oynuyoruz. Ocak ayında toparlayacağız diye 40 kere tekrar etti.
En azından eksiğini itiraf edeceksin.
Bunu itiraf etmek yerine yönetime, sakatlara, maç trafiğine, oyuncu profillerine, yahu aklına ne gelirse.
Ben sorumlu değilim, ama benim dışımdaki herkes sorumlu.
Bu sorumsuzluğun sorgulanamaz olması için de sürekli kendi konusu olan teknik meselelerin dışında konuşmalar.
Bu normal miydi?
Sen transferleri yönetimin kucağına atacaksın, Konya maçından sonra başkan, yahu yeter 10 kişiden de bu baskı yenmez deyince kendini dokunulmaz ilan edeceksin.
Yok abi öyle bir dünya.
Geçiş hocasıdır.
İşin başlangıcı için uygundu.
Bundan sonrası için 1 kademe üstüne çıkılması lazım.
Kimse bu külüpte çalışmak istemez falan denmiş?
Neye istinaden?
Şu kadro, ekonomik olarak gününde ve düzenli ödemeler, tribünler.
Tribünler Ünal KAramansporlu olarak tribünü boşaltacaklarsa boşaltsınlar.
Bu kulübün hikayesini Ahmet Ağaoğlu yeniden yazdı.
Ünal Hoca değil.
Herkes "karabüğü düşüren adam" derken Ünal Hoca'yı bu hikayeye parça yapan adam kimi getirirse eyvallah deyip destek verilir.
Gidene payeler biçip, asıl bugünlere gelmemizin baş mimarına haksızlık edilmez.
Yorum