Yaw ne diyorsunuz hafıza sorunu mu var
Adam bongondayi gönderdi sonra kanat istiyorum diye tutturdu
Sosa Yusuf aynı anda oynamaz diye rezil bir anlayış geliştirdi
Ünal geldi aynı kadroya 3 kat daha iyi top oynattı bu karı görmek için kör olmak gerek
bongonda sistemine uymuyor olabilir, o dönem form durumunu beğenmemiştir, zaten ondan önce de oynamıyordu. nwakeme tarzı kanat forvet ister rıza, zaten bir tane forveti kanatta oynattı hep. sosa da o dönem fizik olarak hazır değildi. o fikri yanlıştı ama onun sistemi öyle, iki sert orta saha ile oynuyor. aynı sistemle takımını lider de yaptı. ya böyle oynatan hocayla çalışmayacaksın ya da göreve getirdikten sonra makul isteklerini karşılayacaksın. öyle çok pahalı oyuncular da istemez. novak'ı aldı diye de bir sürü laf yapılmıştı.
biz ne kaoslardan çıkmışız . bunu da atlatırız evel allah.
vardır bir hayır bu işte de .
yeni gelecek hoca hem sıralama olarak iyi yerde bir takm bulacak . hemde hazırlık kampı geçirme fırsatı yakalayacak .
En son nbay tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 14:37.
ünal hoca istifa etti,,taraftar ayağına kadar gelmiş ve senin arkanda olduğunu gösteriyor,benim bildiğim ünal hoca dünkü yaşananlardan sonra istifasını taraftar için geri alırdı,
belkide geri aldı,ama yönnetimden 3.5 kişi tehdit ederek gideceksin de diyebilir,
başkan kesinlikle hocayı göndermek istemiyor,
burada en suçsuz kişi başkan olduğuna inanıyorum,başkan da arada kaldı
bence başkan ve hocayı tehdit ediyorlar,
ha birde şu var,hoca istifasını kesinlikle geri aldı,eğer almasaydı çoktan resmi siteden paylaşılırdı,
resmi siteden hiç bir şey yayınlanmamasının tek sebebi yönetim kendi aralarında anlaşamamasındandır,
ünal hocadan ziyade şuanda yönetimde 10 kişi varsa beşe beşe fikir ayrılığı var,yani senin dediğin benim dediğim olacak kavgası,bir ay sonra seçim %99 kesin olur,hoca kalsa bile yönetim ortada yok
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
ben şunu demek istedim futbol yönünden Ünalın şampiyon yapamayacak kapasitede olduğunu görmeleri üzerine yapılan hamle olduğunu düşünüyorum.siz diyorsunuz ki Ahmet başkana birileri tuzak mı kurdu?
Tuzak kurulmadı hayır. Başkan da yönetime gelirken demekli Albayrak’a güvenip gelmiş. Kulübe ekonomik yönden yardımları da bu yüzdendir. Dolayısıyla asıl başkan Ağaoğlu değil. İkisi beraber başkanlar. Ama bence Ünal Hoca’nın asıl gitmesini isteyen Ağaoğlu değil. Albayrak, MYA ve Ertuğrul Doğan. Twitterdaki faaliyetleri de bunları doğrular cinsten. Keşke böyle tatsızlıklar olmasaydı. Sezon başlamadan halledilebilecek bir şeydi. Yeni gelecek hoca kendi sistemini kurana kadar puan kayıpları olacak. İkinci yarı da oldukça zorlu fikstürle başlıyoruz.
Şu da var bu saatten sonra en küçük başarısızlıkta, galip gelinen ama kötü oynanan maçların sonunda bile Ağaoğlu’nun başı ağrıyacak.
İyi veya kötü oyun bu kadar heyecanlanmışken düştüğümüz hale bakın. Futbolcular ne düşünüyordur şimdi kim bilir. Umarım sonumuz iyi olur.
Yönetime niye bu kadar üzerine gidiyorsunuz Ünal Karaman ya kendi bırakıp gitmek istiyorsa bu kararındanda dönmüyorsa ne başarısı var söyleyin bizde gidelim peşinden
atlatmak 5 sene sürüyor azizim minumum, Vanspor maçıyla kapatmalıydım bu defteri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu an 5 sene de atılacak bir kaos yaşadığımızı sanmıyorum . kaldığımız yerden devam ederiz bence. hatta daha iyi bile olabilir doğru teknik adam tercihi ile.
Tam bam teline bastın sevgili dostum. Ne sebeple "bu kulübe ne oluyorsa" transfer dönemleri arefesinde oluyor ona bakmak lazım.
Ya da tersten sorayım transfer yasağı varken hocanın yardakçılığını yapanlar neden bu transfer dönemi arefesinde hocayı aradan çıkarmanın gayreti içine gimişler...
*
Dün Aykut kocaman diyordum taraftarın takım savunmasına atıfı sebebiyle ama , şimdi bu açıdan bakılırsa bize en uygun hoca profili Bülent Uygun. Yeter ki yaptığın transferlerden ufak bir komisyon da ona ayır. İstediğin gibi at koşturabilirsin.
transferini yapan, sistemini oluşturan, rakibi baskı altına alan, 4 3 3 oynayan, öndeyken daha fazlasını isteyen hoca aranıyor. benim aklıma yine ersun geldi
atlatmak 5 sene sürüyor azizim minumum, Vanspor maçıyla kapatmalıydım bu defteri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 sene boyunca asagılanmaya hazır olun Akyazıda fener 3 lemeleri Ali Kocun siritmalari, Fatih Terimin kurnaz oyunları Bjkın 3.buyuk olarak sana seri yapması , 3 buyukler lafı medya da sallanmaman, seni.gostermemeleri...
Yorum