Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siyaset olmasa başka bir yol bulup kaos yine çıkardı, o yüzden çok şey yapmanın anlamı yok, elimizdeki malzeme bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi bir durum daha var; yönetim içinde alternatif hoca arayışı da var ve bu durum bir şekilde hocanın da kulağına gidiyor. Bana kalırsa son 1 ayda, çok fazla karşılıklı güven bunalımı yaşatan olay meydana geldi ve kameralar önünde yaşanan bu birikimin bir sonucuydu. Tetikçiliğini yerel medya yaptı.
      Haber61 başı çekti, her açıdan kaos kovaladı

trabzonspor

Yorum

• Şunu da yazmasam olmaz, Özkan Sümer ve Hayrettin Hacisalihoglu'nu yedikleri gun sampiyonlugumuzu ve gelecegimizi yemisler, o zaman anlasilmamisti simdi olay cok net ortada.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Olay siyaset değil arkadaşlar Trabzonspor şampiyon olması isteniyor klube para da lazım

ama Ünal karaman gidemezciler başkana tavır alıyor burada bence oyun var

başkanı yedirmeyiz bu kadar basit!
          "Annuit cœptis"

Yorum

MYA'nın Felix Magath ile ön görüşmesi varmış . Ünal hocaya burada köylü amatör diyenlere Bavyera'nın köylüsü hayırlı olsun. Artık Stu'yu döve döve oynatır.

Seneye bu zamanlar nasılsa bir başka hoca değişimi başlığında birlikteyiz. Tabi o zaman ana gündem hocanın kaç milyon euro tazminat ile ayrılacağı olur. Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin ABV.

Daha açık şekilde yazalım. Yapımda ve yayında emeği geçenlerin Allah belasını versin!

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öğrendiğim kadarıyla; Başkanın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklama sonrası Ünal Hoca baya tribe girmiş.

Kayseri maçı sonrası boğazda kalma muhabbeti oluyor bilindiği üzere.

Yöneticiler kamp ile ilgili dün Hocaya gidiyorlar ve kamp kadrosu ile ilgili görüşmek istiyorlar.

Ancak Ünal Hoca kampa katılmayacağını ve bırakacağını söylüyor.

Bunun üzerine konu Ahmet Ağaoğluna bildiriliyor.

Ağaoğlu’da madem bırakacaktı Kayseri maçına neden çıktı kardeşim, bıraksın o zaman diyor.

Öğrendiğim bu.

Sonrasında isimler gündeme geliyor.

Erol Bulut gündeme geliyor, ama başkan Alanya’da devam ettiği için olmaz diyor.

Şota’nın adı geçiyor, Ertuğrul Doğan kesinlikle olmaz deyip veto ediyor.

Mustafa Denizli konusu hiç geçmemiş.

Samet Aybaba adı geçiyor ama baya bir yöneticiden veta yiyor O’da.

Şuan Hüseyin Çimşir ile devam edilecek gibi göründüğünü söylediler.

Ayrıca Sergen’in de Yeni Malatya’dan ayrılma durumu varmış.

Durumuna bakacaklarmış.

Ne kadarda bizi sampiyon yapacak basarilarini kanitlamis yeterli isimler..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Trabzonspor falan konuşasım,yorum yapasım gelmiyor artık.
                Çok yazık.

Yorum

• ben başkanı beğeniyorum bu olayda karşılıklı hata payları var, başkandan çok ünal hocaya kırgınım, hiç bir başkan td konuyu oralara getirmezse iyi durumda takımın hocasından istifasını istemez, ünal hocanın kendini kulüpten öte benci gördüğünü düşünüyorum, takımını bırakıp gitmek hiç yakışmadı, kafamda bir öteki ihtimal başkanın kafasında td modeli başka, şimdi gönderemezse ünal hocayı ilerde göndermenin daha zor olacağını düşündü ufak bir tartışmada konuyu istifaya getirmiş olabilir. bence kimse kusura bakmasın ünal hocanın hakkı en ufak şekilde yenmez başarısı görmezden gelinemez fakat, ünal hoca gibi td çok buluruz hatta daha iyisi bulunur, ama ahmet ağaoğlu gibi bir başkanımız çok uzun zamandır olmadı, hem iletişimi, hem yönetim tarzı, transferler vs. taraftarın toplu şekilde böyle hocanın arkasında durup yönetime bi anda resti çekmesi doğru değil, şenol güneşin milli takım trabzon ikisini birlikte çalıştırması istenmiş olabilir, şöyle bir gerçek var artık bu sene olmasa da trabzonspor artık şampiyon olacak, şenol güneşe de iade i itibar aynı zamanda da lig ratingleri açısından böyle bir baskı gelebilir, her ne olursa olsun sürecin böyle gitmesi hiç hoş olmadı
                  2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                  2021-2022
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Yazıklar olsun. Allah hepsinin cezasını versin. Bir insanı kullanıp atmak bu kadar mı kolay ?
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gülmeyi gerektirecek bir durum yok. Zira Ağaoğlu'nun kendisi sezon başında bunu açıkladı.
                      Hoca malumun ilanını ortaya koyunca komik oluyorsa bu sözleri başkan ilk söylediğinde tepki gösterseydiniz?
                      Ortamın şampiyon olmaya müsait olduğunu neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Onu da anlamış değilim.
                      Bjk, Gs ve Fb'nin kötü olması nedeniyle diyorsanız o zaman ligi bunların üstünde kapatan hocayı niye gönderiyorsunuz?
                      Ortada komik olan bir şey varsa böyle bir durumda hoca ile yolları ayırmak en komiğidir.

Beceriksizlik konusuna hiç girme. Zira oraya girerseniz duvara toslarsınız!
                      Zira bu takımı rezil halde alıp üç ay içerisinde iyi futbol oynar hale getirip geçen yıl ligi dördüncü bitiren bu hocadır.
                      Onca sakatlık, eksik ve formsuz oyuncuya rağmen bu sezon ligi üçüncü sırada kapatan da bu hocadır.
                      Ortada bir yetersizlik varsa bu durumu idrak edemeyip hocayı başarısız bulan beyinler yetersizdir.

Bir başkan saçma sapan transferler yapıp ekranlara çıkıp hocayı eleştirirse hoca da hakkını arar!
                      Başkan bu hadsizliği ve öz güveni kendine hak görüyorsa Ünal Karaman da kurbanlık koyun gibi davranamaz.
                      Burada eleştirilecek biri varsa önce başkandır. Medya önüne çıkıp hocasını linç etmeyecekti.
                      Ama geldiğimiz yerde görüyoruz ki bu linç de aslında bugün oynanan tiyatronun bir parçası imiş!
                      Şu emir kipiyle cümle kurma alışkanlığından vazgeçmen iyi olur renktaş. Bold yapmadan yazıyorum, başkan da hoca da saçmalıyor. Daha önce de söyledim. Olayın özeti bu. Daha uzatmayacağım.
                      En son Oruç tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 14:20.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Abi bir durum daha var; yönetim içinde alternatif hoca arayışı da var ve bu durum bir şekilde hocanın da kulağına gidiyor. Bana kalırsa son 1 ayda, çok fazla karşılıklı güven bunalımı yaşatan olay meydana geldi ve kameralar önünde yaşanan bu birikimin bir sonucuydu. Tetikçiliğini yerel medya yaptı.
                        Olabilir.

2 yöneticiden öğrendiğim bu.

Hatta Hüseyin’i Sturridge filan sallamaz yahu muhabbeti oldu.

Ünal’ı da sallamıyordu zaten dediler.

Baya bi yurt içi uçuş yapıyormuş Sturridge

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Ciddi ciddi hocayla yollar ayrıldı mı şimdi? Yazık ya hevesimiz kursağımızda kaldı.. Şu güzel ortamı bozdular inanamıyorum hocasıyla oyuncusuyla yönetimiyle her şey güzel giderken nereden çıktı bu ayrılık..

Emeği geçenlerin Allah belasını versin ya. Ben böyle büyük haksızlık görmedim adam takımın cefasını çekti sefasını süremedi. Tam işler yoluna girecekken olacak iş değil. Birileri TS'nin başarısını istemiyor resmen, Sivas'ı sayma Başakşehir'in 1 puan arkasındayız şuan takım şampiyonluk potasında birkaç tane transferle ligin favorisiydik biz.. Takım ikinci yarı herkesi memnun edecekti ama birilerinin zoruna gitti bazı şeyler şu ortamın bozulmasında emeği geçen kim varsa bu kulüpten defolup gitmeli.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence başkanın ve bazılarının planı Şenol hocaydı.bu plan tutmayabilir hoca gelmez alternatife yönelirler.bu yeterli bir plan değil yaza kadar iyi bir plan yapmaları şart.Ünal gitmesi doğru bir karar.
                            Adam milli takim basinda Avrupa Sampiyonasina gidiyor..Bu nasil bir plan Eren? Sen bile yapmazsin böyle bir plan yönetici olsan..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha açık şekilde yazalım. Yapımda ve yayında emeği geçenlerin Allah belasını versin!
                              Senin gibi yorumlarını beğendiğimiz mantıklı birine yakışmıyor böyle söylemler. Artık olan oldu biten bitti. Yönetim kendisi risk aldı, bizlere düşen kararı destekleyip kulübün menfaati için takımın yanında yer almaktır. Lig devam ediyor
                              SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olay siyaset değil arkadaşlar Trabzonspor şampiyon olması isteniyor klube para da lazım

ama Ünal karaman gidemezciler başkana tavır alıyor burada bence oyun var

başkanı yedirmeyiz bu kadar basit!
                                Olay büyük siyaset. Yönetim bile siyasi görüşlerine göre bölündü sanırım. Kulübün gerçek başkanı Ağaoğlu değilmiş onu öğrendik. Turkuaz medya bile eş başkanlık yapıyormuş neredeyse. Madem şampiyon olacaktık sene başında Ünal Hoca’ya ayıp etmeden gönderilirdi böyle rezillik yaşanmazdı. Ünal Hoca’nın futbolunu beğenmiyorum ama şu olanlar büyük ayıp. Adımız vefasıza çıktı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X