Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş bu olayı neden bu kadar dramatize ettik ya , Ünal Hoca başarısız olmuştur ve Yönetim ayrılma kararı almıştır bu kadar basit. Biz şimdi önümüze bakalım nasıl daha yukarı çekeriz bu takımı onun hesabını yapmamız gerek.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Geçen hafta aynı şeyleri Fenerbahçe yaşadı anında yönetim olaya el koydu ve durumu çözdü. Bizde yaşanan durumda ise, kulübün kalbi tesislerde yer yerinden oynadı kulüpten bir kişi çıkıp da açıklama yapacak cesareti gösteremedi.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nereye kadar????Bu kadar posizyon veren gol yiyen takım dunyanın hic bir yerinde başarılı olamaz.Sivas muhteşem bir oyun mu oynuyor hayır ama 1 mücadele ediyor 2 oyunu geniş alanda oynamıyor hatlar arasında en ufak boşluk yok 3 Posizyon vermiyor.Bunların hangisini yapabiliyorsun hiçbirini.
        Yaptığımız zaman da eleştiriyorsun, senlik sıkıntı yok.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• mustafa denizli veya mustafa reşit akçay'da iyi olur sezon sonuna kadar.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ünal Karaman'dan daha iyi bi teknik direktör bulabilirler ama Ünal Karaman'dan daha başarılı olacağının garantisi yok. İş sadece teknik bilgi mi? Takım nasıl refleks verecek, Ünal hocayla araları iyiydi. Devre arası büyük kumar oynadı yönetim. Yeni teknik direktör iki maç puan kaybetse ortalık karışmayacak mı şimdi? Bu sefer ibre başkana döner, iyi gidiyorlardı ama bu sefer yönetim kendini de topun ağzına koymuş oldu.
            Bence refleksi ztn verididi takim son maclarda gercekten cok kötu oynuyorduk dua edelim Konya macinda son dakalarda puan kaybetmedik yoksa bence ünal hocanin fisi orda cekilecekdi takimda birsey oldu belli gecen sene siir gibi top oynayan takim kayboldu sanki bunda futbolcularinda payi futbolcu oynamadi mi dunyanin en iyi hocasi gelsin bisey olmaz

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaptığımız zaman da eleştiriyorsun, senlik sıkıntı yok.
              Işte cevabın yokki çünkü derdiniz başka..
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen senede kalmışsınız!
                Biz bu sene derbilerde üstün değildik, 2 tanesini içerde oynamamıza rağmen.
                Hele fb deplasmanı ve içerde gs maçlarında oynadığmız oyuna üstünlük falan demek mümkün değil.

Kötü oyun için elbet gönderilir hoca, ne için gönderilecek ya?
                Sahaya futbol izlemeye geliyor insanlar. Tv den futbol izlemek için para ödüyor. Yönetim bunun için uğraşıyor.
                Sonucu şu izlediğimiz şey ise bunun sorgulanması, doğru ise mükafatlandırılması, yanlış ise cezalandırılması niye garip geliyor ?

Kötü oynuyor takım.
                Böyle bir oyuna niye tahammül edilsin?
                Kötü oynuyoruz diye hoca mı gönderilir yahu? Puanı aldıktan sonra ne yaparsa yapsın. O zaman tiki-taka oynayalım ama her maçı kaybedelim. Bu nasıl mantık?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen senede kalmışsınız!
                  Biz bu sene derbilerde üstün değildik, 2 tanesini içerde oynamamıza rağmen.
                  Hele fb deplasmanı ve içerde gs maçlarında oynadığmız oyuna üstünlük falan demek mümkün değil.

Kötü oyun için elbet gönderilir hoca, ne için gönderilecek ya?
                  Sahaya futbol izlemeye geliyor insanlar. Tv den futbol izlemek için para ödüyor. Yönetim bunun için uğraşıyor.
                  Sonucu şu izlediğimiz şey ise bunun sorgulanması, doğru ise mükafatlandırılması, yanlış ise cezalandırılması niye garip geliyor ?

Kötü oynuyor takım.
                  Böyle bir oyuna niye tahammül edilsin?
                  Cok guzel yazmisin abi tebrikler

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Işte cevabın yokki çünkü derdiniz başka..
                    Benim derdim başka değil, senin derdin başka. Tek yaptığın boş eleştiri. Ünal ve yönetim son derece başarılı bence. Ancak, bir karar alındıysa arkasında durulmalı. Taraftar tepki gösterdi diye geri adım atılmamalı. Bu saatten sonra Ünal-Trabzonspor birlikteliğinden hayır gelmez.

Yorum

• Sene sonu gelsin sabirla bekliyoruz su yaziyi arsive alip suratiniza carpmak dilegiyle...

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Aldığı ekstra maçlar da var. Deplasmanda bu kadar puanı ne zaman toplamışız mesela? Veya derbilerde bu kadar üstün olduğumuz bir dönem daha var mı?
                        Aldığın tek extra maç alanya maçı o da alanyanın basiretsizliği

fakat öne geçipte alamadığın 90 da yediğin 12-13 puan var.

valla geçen sene sonundan beri söylüyorum

hocanın iyi bir teknik kadroya ve iyi bir psikoloğa ihtiyacı var diye. Geçen sene ne kadar başarılı ise bu sene o kadar başarısız.

Yorum

"İyi oynayamıyoruz" nasıl bir bahane? 3 puanı al da nasıl oynarsan oyna, ne önemi var?
                          Alsaydın Denizli maçında 3 puanı o zaman? Tutan mı oldu?

Çökmüş Gs’den alsaydın 3 puanı?

Bu işler öyle olmuyor işte. İyi oynayamadığın için maç biraz kritik oldu mu 3 puanı alacak iradeyi ortaya koyamıyorsun.

Hocanın bu şekilde yollanmasını savunmuyorum bu arada. Takımda yolunda gitmeyen şeyler vardı futbol anlamında, bunu belirtmek istedim.
                          8. Kuşatma

Yorum

• erol bulut en önemli adaymış. barış yurduseven canlı yayında söyledi şimdi.

Yorum

• Sabır, istikrar nedir bilmeyen bir camia için Ünal hoca çok bile dayandı. Bu kadar geçmişten ders almayan, her boku bildiğini sanan bir camia başarısız olmayı hakediyor.

Yorum

Kötü oynuyoruz diye hoca mı gönderilir yahu? Puanı aldıktan sonra ne yaparsa yapsın. O zaman tiki-taka oynayalım ama her maçı kaybedelim. Bu nasıl mantık?
                                Bu ligte ztn iyi top oynadinmi oylede boylede kazanirsin kötu lig cünkü ama iyi oynamiyoruz biyerde patlak verecek bu sezon basindan beri boyle ben her ne kadar istemesemde Senol günes gelse yarim sezonluna bu takim ikinci yari mac kaybetmez yazin kenara ama gelecenide sanmam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X