Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kararı sen vermediysen sen de istifa et!
    Bu unvanı birilerini temsil etmek için mi taşıyorsun BAŞKAN?
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Basın toplantısında söylenenlerin devede kulak olduğunu düşünmeye başladım. Farklı görüşteki twitleri beğenen yöneticiler, suskun ak parti tayfası çoğu şeyi açıklıyor.

Başkanın rolünü şimdi göreceğiz. Meselenin siyasi olduğunu yazdığımda dalga geçen tayfa vardı bugün.

Yorum

• Ulaş Özdemir ismine şaşırmadım
        Aynı tayfa onlar hep, M.y.a E.Doğan falan ile birlikte
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basın toplantısında söylenenlerin devede kulak olduğunu düşünmeye başladım. Farklı görüşteki twitleri beğenen yöneticiler, suskun ak parti tayfası çoğu şeyi açıklıyor.

Başkanın rolünü şimdi göreceğiz. Meselenin siyasi olduğunu yazdığımda dalga geçen tayfa vardı bugün.
          itiraf etmek gerekirse burada unal hoca bile devede kulak kaliyor...
          ıslak imza....

Yorum

• Erdogan bile Ünal Karaman'i aramis sözde. Iyice ülke meselesine döndü olay. Sözde Soylu'da Karaman'a destek vermis.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• siyasilerin burnunu bukadar sokmasi hic iyi olmadi . yarin tum herkes trabzona cephe alcak . resmen siyasi bir futbol takimi olduk .

Yorum

• Yazık... Tarih sizi affetmeyecek

Yorum

• bilim nedir diye sorsan sana bir sürü cevabım olur şüphen olmasın.ama bilimin senin zihniyetindeki insanlara çare bulması çok zor .yıllardır sıkıntısını yaşıyor bunun dünya.çakraların açılır bir gün belki.boş konuşma bildiğin cahil taraftarlardan birisisin belli.google a baktım en son denizlisporu kendi sahamızda yenememiştik haydi şimdi google'ı al git
                  İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bilim nedir diye sorsak dişe dokunur bir cümle edebilecek kapasiten yok ağzını geveleyip google'a falan bakacaksın

şakaysan engelli ciddiysen komiksin arkadaş
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 06:15.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Ünal Karamanla gelişemessin.şampiyon yapması şart değil ama gelişim yok adamda.sıfır.mevzu şu: ışık yok.tünelin ucu ....ok bir yere çıkıyor bunu görüyoruz başkan da gördü baktı yok olmuyor dedi.takıma önce beyin transferi lazım sonra futbolcu transferini yaparsın zaten.bizim yaptığımız bu zaten
                    İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeni hoca demek sil baştan yapmak demek. kısıtlı imkanlarla yüksek puan ortalaması tutturmuş bir hoca var elimizde. biraz sabredemiyorsunuz. gelecek hoca ne yapacak şampiyonluk mu yapacak bizi?
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 06:17.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Herkese günaydın

bence 2 soru işareti var

yönetim mi görevden aldı yoksa hoca mı istifa etti?

Yorum

• siyaset bulaştıysa bu işin içine yazıklar olsun.
                        En son UYZD tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 07:24.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkese günaydın

bence 2 soru işareti var

Muhtemelen başkan gönderdi diye düşünüyorum....
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İşe geldim walla mal mal etrafa bakıyorum, sinirden doğru dürüst uyumadım bile..

Yani bize bravo hakkatten, Hep beraber yedik hocayı ... İnanılır gibi değil. Trabzonspor'un en büyük düşmanı kendisi, hiç kimse bundan sonra hakemdi şikeydi felan demesin. Biz kendimiz varken düşmana ihtiyaç yok, biz hemen çomak sokarız tekerimize, sıkarız kendi ayağımıza. Yoksa rahat edemeyiz...

Yani ne kadar zordu hocaya destek olmak. Sezonun ortasında bu işin buraya gelmesi kadar absürd ve saçma bir durum olabilir mi..

Bugün inanın en çok fenerliler seviniyordur. Kendinizi bir an fenerlilerin yerine koyun. Şampiyonlukta bizden daha ciddi rakiplerimi mi var ? Sivas'la Başakşehir'le mi mücadele etmek isterler yoksa Trabzon'la mı.. Ünal'ın gitmesine bugün en çok fenerliler seviniyordur, bu bile olayın saçmalığını gösteriyor...

Bu saatten sonra işler düzelmez arkadaşlar, ok yaydan çıktı artık. Yaydan çıkan ok tutulmaz artık. Su bulandı. Bu saatten sonra yapılacak barış, göstermelik olur, bir işe de yaramaz.

Geçmiş olsun yani...

Başkana da çok büyük tebrikler. Çok güzel kriz yönetti. Kriz yönetimi süpermiş. En az hasarla krizden çıkardı takımı. Şimdi kesin şampiyon oluruz artık.

Tarih böyle kritik günleri unutmaz. Nasıl Atay Aktuğ Zurawski yerine Thomas Jun'u getirerek tüm kredisini yediyse, nasıl Sadri Şener federasyon seçimlerinde Demirören'i destekleyerek şampiyonluk dahil tüm yaptıklarını bir kalemde sildiyse, tarih bugünü de Ahmet Ağaoğlu'nu şampiyonluğa giden takımın tekerine çomak sokan başkan olarak hatırlayacak, ve tüm diğer yağtığı iyi şeyleri silecek.
                            Hoş bu Ağaoğlu'nun ilk vukuatı da değil, yaşı yetenler iyi bilir, kazandığı seçimden sonra kaçarak şehri terketmek süretiyle Trabzonspor'u daha önce de krizin içinde bırakmışlığı var. Bu da iki oldu. Tebrikler.

Kendisi kombine satacak kadar bu işe gönül vermiş bir başkan nasıl bu kadar kendi emeklerini ziyan eder, akıl almıyor...

geçmiş olsun arkadaşlar... Şampiyonluk ta yalan oldu, hayaller de...

Biz de işimize dönelim bakalım artık nasıl çalışacaksak bugün!
                            En son muratt tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 07:36.
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkese günaydın

bence 2 soru işareti var

Dün akşama kadar Ünal Hoca'nın Ağaoğlu'nun sözlerine alındığı için istifa kararı aldığı, Ağaoğlu'nun da aynı şekilde Hoca'nın basın toplantısındaki sözlerinden dolayı istifasını istediği söylense de bu bana pek inandırıcı gelmedi. Tanıdığımız Ünal Hoca kamuoyu önünde direkt başkandan yapılmış dahi olsa, böyle bir oyun eleştirisiyle istifa edecek bir isim değil. Benzer bir durumu 3 sene önce Konyaspor yaşamıştı. Üstelik onların durumu daha fecaatti çünkü doğrudan resmi siteden oyun eleştirisi içeren bir manifesto yayınlamışlardı. Ağaoğlu ise maç bitiminin akabindeki heyecan ve stresle birlikte, Ünal Hoca'nın da söylemiyle taraftar kimliğiyle bir açıklama yaptı. Hoca'ya Kayseri maçı sonrasındaki söylemlerinden sonra iki defa istifa sorusu yöneltildiğinde, böyle bir şey olursa benden duyarsınız şeklinde geçiştirdi. Ağaoğlu'nun yönetimden bağımsız bir şekilde tek başına böyle bir insiyatifte bulunacağını düşünmüyorum. İş bu kadar basit olsaydı Faruk Özak ve Ali Sürmen gibi çeşitli isimlerin devreye girmesiyle bu kriz aşılırdı. Ancak tüm bunlar bir yana, birçok kişinin de dikkat çektiği üzere ülke gündemini sarsan bu gelişme karşısında Turkuvaz Medya Grubu'nun bu krizle ilgili sansür uygulaması işlerin tam olarak bilmediğimiz başka bir boyutu olduğunu göstermiş oldu. Lig tatile girince biraz kafa dinleriz diye düşünürken, yine kendi ayağımıza sıkmayı başardık. Hakkımızda hayırlısı olsun...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Basın toplantısında söylenenlerin devede kulak olduğunu düşünmeye başladım. Farklı görüşteki twitleri beğenen yöneticiler, suskun ak parti tayfası çoğu şeyi açıklıyor.

Siyasi zaten diyorum ya yönetim den bazi kişiler başkan ve Ünal hoca üzerinden satılmış yerel medya desteği ile takımın başına geçmek istiyor. Bukadar şeyi kim istiyor peki bence Damat istiyor. .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X