ölü sevici olmak böyle bir şey vasat altı işlerden memnun olan taraftar gurubumuz var .
ben öyle bir şey mi dedim? deminden beri konu bu mu sence? anafikri kaçırmışssın sen ohowwwww ben ne diyorum sen ne diyorsun
yeni hoca demek sil baştan yapmak demek. kısıtlı imkanlarla yüksek puan ortalaması tutturmuş bir hoca var elimizde. biraz sabredemiyorsunuz. gelecek hoca ne yapacak şampiyonluk mu yapacak bizi?
Ünal Karamanın bir halt yaptığı yok sadece hazır takıma geldi kondu adam
sağlam silahlarımız var bazı bölgelerde
onların sayesinde ayakta kaldı
sen kimsin ki sana ben sturridge ı ile çalışma şansı vereceğim? çapın ne ki senin ? biz var ya vasata evet demeyi kabul eder olmuşuz ne zaman böyle olduk? bizden bir halt olmaz bu kafayla
bu bir saçmalık abi hüseyin cimsir gelecek sturridge veya wakayeme veya sosa gibi adamlara yardımcı teknik direktör olacak hea?
abi nasıl bir kafa bu?
bu klup kezban kafasında değil bilim kafasında işler yapmalı artık
ya bilim nedir diye sorsak dişe dokunur bir cümle edebilecek kapasiten yok ağzını geveleyip google'a falan bakacaksın
şakaysan engelli ciddiysen komiksin arkadaş
En son Dawsofield tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:00.
Ünal gitmeli beyler, gitmezse daha büyük kaos olur.Aciklamalarini dinledim tekrardan.Yönetime ve başkana özetle şöyle demiş.Medya önünde konuşursanız sizi muhatap almam.Ne transfer yaptınız da beni eleştiriyor sunuz.Benim basarimla beni ezmeye kalkarsanız bogaziniza takılırım.Birde birileri falan diyor ki başkana diyor gizli hakaret ediyor.. Ünal işi bitti.
Her yanımızdan amatorluk akıyor.Kardesim istifa ettiyse etti kaldıysa kaldı.Açıklamanı yaparsın geçersin öteye.Tesise emniyet müdürünün ne işi var.Bir işimizde doğru olsun.Unal değil sanki capello şu halimize bak ya harbiden rezil bir camiayız ünala yalvarır pozisyona geldik.Bugun burda ünala methiyeler düzenler ona ilk sövenler olacak burdayız göreceğiz.Bizi yine 4.yaparsa şehre heykelini dikersiniz.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum