Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....
    En son tristram tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:49.

Yorum

• Sergen gelsin ünal da malatyaya gider.
      Elimizdeki tam olarak sergenlik bir takim
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan söylediklerinde haklı değil mi?
        başkan burada devre arası nihayet geliyor müdahale deceğiz derken hocayı kastetmiş
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basının gazına gelmeyin, baskanın konusmaları gayet normal adam kotu futbolu elestirebilir kulubun tepesindeki adam olarak. Hakeret etmıyor kovarım demiyor kotu oyundan rahatsiz.
          Şık değil sadece.
          Ama eğer bunu yüzyüze iken de kendisine beyan etmiş ise basın önünde de söylemesi normal.

Yoksa başkan beğenmiyorum dedi diye, boğazında kalırım diye cevap verilmez.
          Böyle bir konuşma olmaz.

Başkan öyle böyle dedi. Der!
          Beğenmiyor ben nasıl beğenmiyorsam.
          Adamın art niyetli en küçük açıklaması yok.
          AYnen yazdığın gibi kovarım, kırarım mı dedi sanki?
          Demeseydi keşke! Doğrusu başbaşa söylemesidir.

Ama cevap veremezsin.

Asıl sıkıntı kendini eleştirilmez konuma getirmeye çalışması.
          Kimse hiçbir laf edemeyecek.
          Yok usta böyle bir dünya!

Edilen laflara da açıklama getireceksin.
          Ben gecelere kadar çalışıyorum, ailemi görmüyorum diye cevap da olmaz.

İşleri mecrasından çıkardığı anda sıkıntı olduğu belliydi zaten.

Hayırlısı oldu.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Manav üsküdarda meyva sebze satıyor.
            Manav bile olamaz

Yorum

• Malatya'dan 5 yerken Burak onur kadro dışı bırakılırken Ağaoğlu destek vermedi mi? Adam 29 maç bu olmayan futbol anlayışına da sahip çıkmadı mı? Çıkıp bir eleştiri yaptı diye mi oluyor bunlar? Kaos çıktı yine.. şampiyonlar ligi finali beklemiyoruz.. şu dandik ligde her maç gol yeme sahada güzel bir şeyler görelim beklenti bu.. bjk maçı hariç her maç kötü oynadık..

Sorun şu Ünal giderse yerine daha kötüsü gelir korkusu başka bir şey değil.. takım iyi oynuyor diyen biri yok zaten.. Kendinizi kandırmayın..

Bu 29 maçlık süreçteki futbol mu bizi şampiyon yapacak?
              En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:42.
              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Bukadar iyi durumda iken Ünal Karaman gibi adam bırakıyorsa.. Bu işte sandığımızdan daha büyük başka şey var. Yoksa yarı yolda bırakmaz bu şekilde

Yorum

• Sergen bize uymaz yapmayın etmeyin ağalar, maalesef ŞG hariç benim de aklıma kimse gelmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

• Hocam, medyayı falan bilmem ama iki tane can dostum var ikisi de fenerli bu akşam dışarıdaydım bir tanesiyle beraber o gördü haberi bana söyledi ikimiz de şok olduk. "Ligde adam akıllı top oynayan iki üç takımdan birisiydi Trabzonspor neden böyle yaptı ki sizin yönetim, takımı nerelerden aldı getirdi buraya" dedi. Ev'e geldim ev arkadaşım da fenerli, o da direkt "sizden gerçekten hiçbir şey olmaz, o kadar dalgasını geçiyoruz falan da harbi iyi hocaydı umarım bize falan gelir de siz de öyle kalırsınız" dedi. Bu herifler bana bunları söyleyerek bir şey kazanmazlar. Ünal Karaman ülkede her kesim tarafından sevilen, Trabzonspor'u sempatik bir takım haline getirmiş bir hocadır. Hocanın hocalığına yorumum yok ama insanlar gerçekten seviyorlar Ünal Hocayı.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senol gelmez o garanti ise gider karısık ortamlardan hemen kacar huyu boyle.
                      şenol güneş bu takımı şampiyon yapar.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        istanbul medyasını şaşkınlıkla izliyorum.

normal şartlarda saldırarak ünal hoca gitmeli takım kötü diye gazlama yapması gerekiyordu malum bizim iyiliğimizi hiç istemediler bugüne kadar ama bugün ilginçtir ki herkes ünalcı olmuş

bu da beni ürküttü..

iki kez düşünmekte fayda var bu istanbul tayfası ne diyorsa tersini yapmak faydamıza
                        2 gün önce bu futbolla hayatta şampiyon olamaz diyordu hepsi bizim taraftar akıllanmaz..
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ünal hoca giderse başkan çok büyük bir risk alır
                          Ikinci yarı işler iyi gitmez ise tüm ihale başkana kalır.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• kıssadan hisse:

ben dahil çoğu insan gene yanıldı.hangi konuda.yönetici tiplemesi konusunda.

bu ülkede yöneticilere güvenmek ve inanmak biraz safdillik

şair ismet özel in şu açıklaması akla geldi: BUGÜN AMERİKAN MENFAATLERİNİN BİRİNE DOKUNAN BİR ADAM TÜRKİYE‘DE MÜDÜR BİLE OLAMAZ.'

haliyle bir yönetici bir koltuğa geliyorsa her zaman şüpheyle bakmakta fayda var.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Yılmaz Vural'ı isteyenlere çok fazla kızamıyorum çünkü takımdan haksız bir şekilde gönderilmişti. Adam İstanbul'da şikecileri üçlemişti ama Trabzon basını adamı yemişti. Kovulduğu sene yerine göreve gelen Özkan Sümer'e Trabzonspor-Gençlerbirliği maçında 5 atması çok efsane bir hareketti. Özkan Sümer'i de o maçtan sonra göndermişlerdi

Şimdi gelmesini istemem ama o dönem net bir şekilde haksızlığa uğramıştı.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Çok afedersiniz ama Şota bu takımdan çok daha saygısız ve profesyonellik dışı bir tutumla gönderilirken bu taraftar neredeydi? Şimdi Şota ismine burun kıvıranları görünce şaşırıyorum. O dönem mevcut yönetim, Ahmet Ağaoğlu gibi Onur ve çetesinin ipini çekip Şota’ya destek olsaydı bugün çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Kişisel görüşüm Ünal Karaman’ın yerine sezon sonuna kadar idare edebilecek tek kişi Şota’dır. Ha o kabul eder mi? Bu kulüpte son yaşadıklarından sonra bilemiyorum...
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X