Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanın açıklamalarına %100 katılıyorum.
    ama basına açıklaması hatalı olmuş.
    tabi bir de ünal hocanın laflarına bakalım derim yani sonuç olarak ikisi de hatalı

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ünal hocanın istifa nedeni burada.ünal hoca haklı
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi bu gece mi yapılacak?
      Yeni şafak spor resmi hesabı açıkladı, zaman vermedi. Bizim adimiza en güvenilir kaynaktır.

Yorum

• %99 sota,
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkana muhalifim ama ünal mı başkan mı sonuna kadar BAŞKANNNN ..
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• herkes devam etmeli diyorsa bu işte bi yanlışlık vardır arkadaşlar. herkes mi kötü olmamızı istiyor ? millet şaşkınlık içinde.

Yorum

• trabzonspor tarihin hicbir doneminde ortada sportif anlamda bir kriz yokken teknik direktorunu gorevden almadi. belki sadri senerli 1.ersun yanal donemi buna istisna olabilir.

dolayisiyla takim pratigine geleneklerine uygun bir hamle degil, tarihsel bir dayanagi yok. herhangi bir anlamda disaridan mudahale gelmediyse hocanin istifa etmis olasiligi cok daha fazla, yani yonetimin bir hamlesi okdugu gorunmuyor...haber unal karamanin istifasi olarak verilmelidir ve oyle oldugu sekliyle duzeltilecektir...

unal hoca bu takima oyun prtaigi olarak kalici olarak ne birakmistir?hangi dis kaynakli oyuncuyu bu takima kazandirmistir hangi yerel oyuncudan unal karaman sayesinde bonservis alinmistir? yarin bu takim basaksehirin uzerine devam ettigi bir sisteme sahipmidir?

oyuncularin karsilik degeri transfer degeri ve taliplileriyse hocalarin karsilik degeri sistem insasi aldigi kupa ve uluslararasi arena olabilir ki bunlarin hicbirinde yok kendisi...
              En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 00:37.
              ıslak imza....

Yorum

• Takımın taktiğini açıklayacak bir kişi çıkar mı çok merak ediyorum..

Sinerji enerji müthiş adam başka bir şeyle açıklayın şu takımı.. eşik aşılmalı.. ya kalsın ya gitsin bu eşik geçilmeli.. 29 maçtır takım geriye gidiyor..

Takımı çukurdan çıkarmış da.. geçen seneki futbol neden yok 70 maç oldu 70.. sene başından beri 29 maç..
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Yanlış tercih ama banada öyle geliyor.Ben olsam yılmaz vuralı yarın getiririm.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    %99 sota,
                    Yalnız Şotaya da kimse hayır demez.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya Doğan'ın bile iyi kötü bir taktiği vardı, aylardır biz ne oynuyoruz, bilen varsa söylesin..
                      Aylardır iki maç üst üste aynı kadroyla çıkabildik mi?

Yorum

• Benim kannımca iş siyasi

başakşehir Abdullah AVCI ile yıllarca çalıştı

hiç hata yapmadı hiç yenilmedi

o kadar uğraştı

Ünal Hoca ne yaptı Sosa ilk geldiği zaman maçlarda gökyüzüne bakıyordu. Ben nereye geldim diye şimdi trabzonun büyük kaptanı oldu.

SÖZÜN ÖZÜ BU ÜLKE PROBLEMİ BİZ LİYAKAT OLMADAN GÖRÜŞ NEDENİ İLE ADAM HARCAMAYA DEVAM EDELİM

BEN BAŞKANIN HÜKMÜ OLDUĞUNA VE İSTEDİĞİNE İNANMIYORUM. ÜNAL SIRF BAŞKANIN ÖNÜ KESİLMESİN DİYE ÇEKİLİYOR

FİKİR AYRILIĞI

KADRODA YEDEKTE MESSİ VARDI DA OYNATMADI

KAMİL AHMETİ ALDIN DA DOĞANI ALMADIN STURRİDGE NEDEN OYUNDAN ALDIN

SANIRSIN ADAM PARÇALIYOR BAĞDAT CADDESİNDE GEZEN HATUNLAR GİBİ GEZİYOR TOP GELİRSE OYNUYOR GELMEZSE SOSA GİBİ ODA HAAAA

DİİKKATİMİ ÇEKTİ ODA GÖĞE BAKIYORDU SON MAÇÇÇ

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız Şotaya da kimse hayır demez.
                          Ben diyorum.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şunu bir daha gördük, TRABZONSPOR, TRABZON’a sığmayacak kadar büyük bir kulüp ve maalesef mikro düşünenler yüzünden içine kapanıp kalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Aynen kardeş

Trabzon ülkedeki her leşliğe tepkidir

Her seferinde AYAR VERENDİR!
                            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bu saatten sonra kralı gelse Ünal hocayı geri çeviremez imkansız yani.. Bu saatten sonra kim faydalı olur bence sezon sonuna kadar Şenol Güneş. Nasılsa milli maçlar sezon bitince başlıyor. En iyisi bu olur başkası fayda etmez..

Bu arada bencede hocanın açıklamaları talihsiz olmuş.. baakanda haksız davranmış bukadar sakat eksikle daha ne etsin şapkadan tavşan çıkarmış adam

Yorum

• Shota hoca degilllll bunu cok ca gorduk ha unalın yanında hoca tabi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X