Emniyet müdürünün, iç işleri bakanının o binada işi ne? Ne alakası var? Rezillik. Koca koca adamlar, oturun konuşun çözebiliyorsanız çözün çözemiyorsanız el sıkışıp ayrılın. Umarım şu Soylu haberi yalandır. Ben böyle saçmalık ne gördüm ne de duydum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen siyasi görüşümle yorum yapmıyor aksine kulübe siyaset sokmaya çalışanlara laf ediyorum.
Ben taraftara laf etmedim sadece ocak müdavimi olduklarını düşündüğümü söyledim ki sen bunu hakaret olarak algılıyorsan bilinçaltında inandığın değerlerde bir problem var demektir.
Ayrıca gurbette olduğun çok belli, binlerce kilometre uzaktan millete hakaret etmek kolay nasıl olsa.
Ocak veya dernekleri isin isine kattiginiz anda, siyasi düsüncenizi yansitmis olursunuz.
Adam ha sagci ha solcu bize ne, niye böyle herseyi siyasi görüse vurursunuz ki.
Adamin biyiklari yok kesti onlari diyorum daha ne diyeyim.
Bu konu benim için kapanmistir.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu inanarak mı paylaştın hocam?
LEVENT ÜMİT EROL [MENTION=862]Levent[/MENTION]umit_erol
·
14d
Ve ÜNAL KARAMAN ve #TRABZONSPOR yolları tamamen ayrıldı ...ÜNAL KARAMAN ve ekibi kararlı,Başkan ise gerekirse ben gideyim,o kalsın diyecek kadar resti çekmiş durumda ..Bu duruş ve restleşmede Olan futbol şehrinin inanan taraftarına olmakta !!!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE burada hem hoca hem de başkanın açıklamalarının kurumsallığı sarstığını söylerken millet ne alakası var kurumsallıkla diyordu. Alın size amatörlüğün dibi. Ne oldu ne olacak belli değil. Hoca Trabzonda kalsa bile bu birbirine güveni kalmayan iki sevgilinin ilişkiye devam etmeye çalışması gibi olur. Bundan sonra bu olaydan bir hayır çıkmaz geçmiş olsun hepimize. Hoca giderse şampiyon olunamadığı taktirde başkan da gider.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik adam olarak hiç bir başarısı yok.. burda size sonuna kadar katılırım.. göreve getirilirken de muhalefet ettim zaten.. 2019 yılının en çok puan toplayan takımlarından biriyiz.. sürekli teknik adam değiştirmenin başarı getirmediğini görecek kadar da bu takımı takip ediyorum.. zamanında şenol hocaya biraz sabretsek belki çıta yükseltecektik..
yerine getirilecek giray bulak'ın ne başarısı var acaba? ya da f. tekkenin?
kriz yönetmek farklı bişey.. camianın bütün olması lazım.. sağduyu lazım..
Yorum
-
İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBedava kombine istediklerini ama alamadıklarını yazdın. İspatlamazsan müfterisin.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca idare et, hoca idare et, transfer yasağı hoca idare et, yıldız aldık idare et, et, et sonra savunmadan bile çıkamıyorsunuz.
Biribirimizi kandırmayalım
Yorum
-
Daha önce neden hiçbir yerde idare edemedi? Çok tek taraflı bir yorum bu. Başkanın ona verdiği fırsatı kimse vermedi daha önce. Vermezdi de.
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca idare et, hoca idare et, transfer yasağı hoca idare et, yıldız aldık idare et, et, et sonra savunmadan bile çıkamıyorsunuz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın futbolu eleştirmesi ile, hocanın ettiği laflar tartıya bile konmaz.
Hocanın yaptığı Rus ruleti gibi bir şey.
Böyle bir konuşma olmaz yahu!
Ben dün kısaltılmış toplantıyı izlemiştim.
Bugün 24 dakika ssanırım hepsini izledim sabah.
Böyle cevap mı olur?
Yani racon keser gibi!
Başkan hata yaptı. Sonra?
Başkan başkandır.
Hatasına böyle cevap verilir mi kurban olayım?
ÜStlerinizin hatalarına böyle cevap verebiliyor musunuz?
Hepimiz yaşıyoruz profosyonel iş hayatında!!!!
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlginc olaylar oluyor, Süleyman Soylu Trabzon'a gidiyormus.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin sabah hoca olarak giray bulaki gorunce akıllanırsın belki
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca idare et, hoca idare et, transfer yasağı hoca idare et, yıldız aldık idare et, et, et sonra savunmadan bile çıkamıyorsunuz.)))
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Benim şahsi düşüncem 1.5 yıl önce yönetim önümüzdeki 3 yıl şampiyonluk hedeflememiş, borçlar eritlimesi için düşük maliyetli bizden birini takımın başına getirelim düşüncesindeydi, lakin ligin kalitesi ve 3 büyüklerin hegomonyası 1.5 yıldır o kadar düştü ki,bir anda birilerinin kafasında ampül yandı ve biz bu durumu fırsata çevirip niye şampiyon olmayalım lakin bu iş Ünal hoca ile olmaz dedi ve işler bu noktaya geldi.Bu oyunun son hamlesi 6 aylığına Şenol Güneş olacak yazın kenera.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum