Acaba lig sonuna kadar Şenol Hoca ilemi anlaştılar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun başkanı hocasını kamera önünde eleştirmemeli.
Buna hep karşı oldum.
Bu başkanın ayıbıdır.
Bu taraftarlıkla bilmem neyle izah edilemez.
Fakat Hocanın söylemleri Ayıptan öte,terbiyesizliktir.
Onur-Burak olayında tavır koyan hoca,gerekirse istifa ederim diyen hoca,
Şu son yaptığı açıklamayla aynı o oyuncuların durumuna düştü.
Unutmayalım o dönemde "Hayır hocam,bu sefer hoca değil onlar gidecek" diyen de bu yönetimdi.
Hep dediğimiz gibi Trabzonspora babamda zarar verse kusurludur.
Burada ötesini,berisini,evelini,ahirini araştırmak boş.
Herkes kabahatli ama kabahatin büyüğü hoca da maalesef.
Bu saatten sonra ne olur,bu ağızları buruşturan tatsızlığın sonu nereye varır bilmem ama yaşananlar hicbirseyin eskisi gibi olmayacağını,olamayacağını gösteriyor.
Zaten en üzücü olan konu Onur-Burak olayından sonraki kararlılık ve beraberlik ruhunun bozulması.
Yoksa o gitmiş öteki gelmiş pek önemi yok.
En büyük sorun yaşanması muhtemel duygusal kırılma.
Ünal Hoca bu duygusal davranışlarla yapılan eleştirileri haklı çıkarmış olur sadece.
Yorum
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- sen patronuna ' boğazına takılırım ' diyerek posta koyarsan ,
ertesi gün kendini kapının önünde bulursun .
- ağzını her açtığında (sahada gezen futbolculara bile ) teşekkür edersen ,
bırak taraftarı , patron ve yöneticiler nezdinde bile inandırıcılığın kalmaz .
- ben ünal hoca'da bir sinsilik seziyorum . bence çok içten pazarlıklı .
adamlık kavramını hepimize karşı duygusal şantaj olarak kullanıyor .
her ortamda , kendine adam dedirte dedirte , hepimizin gözünü kör etti .
farkında mısınız ? sıkıyı görünce , ufacık bir eleştiride , nasıl da dişlerini gösteriyor ?
el bombasını alıp , başkanın kucağına nasıl da soğukkanlı bir katil gibi bıraktı ?
ufak detaylar , aslında bize çok şey anlatıyor .
bu devirde babana bile güvenmeyeceksin başkan ! aman dikkat !
başkan inşallah onur kıvrak çapsızından kurtulduğu gibi ,
bu duygusal şantajcıdan da bir an önce kurtulur .
- bir diyet ödenecek . peki bunu kim ödemeli ?
tabi ki ilk önce hoca ödemeli .
sonra (hoca'nın koruyup kolladığı futbolcular arasından ) kadro dışılar olmalı .
gözdağı tam zamanında ve isabetli verilmeli .
son olarak ,
amasya'nın bardağı .... biri olmazsa biri daha ....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kimse şampiyonluk beklediği için ünalı eleştirmiyor. Takım geriye gidiyor. Takımın taktiği yok inanınki tek hucum organizasyonumuz wekame çizginin üzerinde ona top atıyoruz ve tüm takım olarak onun birşeyler yapmasını bekliyoruz. Sorlotha atıyoruz adam eksiltip kaleye insinde gol atsın. Yahu arkadaş takım verkaç yapar ara pas atar bizim çok kaliteli ayaklarımız var ve onlar birşeyler yapacak anca bu. Defans kurgumuzda çok zayıf. Bu yüzden herkes hüseyinden nefret eder oldu ama farkındamısınız hüseyin tüm açıkları kapatmaya çalışırken defekt vermeye başlıyor. Orta sahamız ısırmıyor gelen adamları temas etmeden yumuşak biçimde karşılıyoruz o yüzden rakip herzmaan kalemize geliyor. Ünal hoca bir baksın bakalım fb bjk kendi evlerinde nasıl oynuyor. Ünal hoca gerçekten şenol güneşle çalışmasına rağmen pek birşey öğrenememiş. Trabzonspor öne geçip kaybettiği 10dan fazla puan var ve şansın yanında olduğu ve gslip geldiği birsürü maç var. Fb maçında tarihi skor yaşardık adamlar beceriksizdi. Gaziantep sahamıza hapsetti maçı kontra ile 4 tane attık. Malatya maçında tesadüfi galibiyet. Rize maçı tamamen şans. Konya maçında adamlar 2. Yarı bizim sahada oynadılar kaçırdıkları gol komikti. Trabzondaki aek maçı da skandaldır. Vallahi klas ayaklar sayesinde ayaktayız. Takım bütçe olarak küçülsede kalite olarak oldukça ileriye gitti. Wekame gibi bir sol açık var sorloth sturridge gibi muhteşem kimsede olmayan forvetlerimiz var. Ekuban desen sağlığına kavuştuğunda 3 kişiyi sırtına alır kaleye gider. Sağ sol beklerimiz çok kaliteli. Tamam şampiyonluk beklemiyoruzda bukadar kaliteli ayakları top oynarken görmeye hakkımız var
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu herkes karşıyken Ünal hocaya güvendi getirdi. Malatya macindan sonra destek oldu. Bugün bu aşamada sorun sadece baskanin Konya maçından sonraki açıklamaları mı. Başkan yerinde olsam kongreye giderim. Çünkü artık saha sonuclarinda direkt muhatap olacak.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNE fark eder?
Yöneticiye de diyemez bunu!!!
Yönetici adı üzerinde.
Yöneten adam.
Ayrıca Berke yukarıda iyi ifade etmiş,başkanın da bu düşüncesini kameralara değil hocaya bizzat söylemesi gerekliydi.
Hasılı,iki tarafta birer adım geri atarak makul ölçüde anlaşabilir,işin bize yansımayan bilmediğimiz başka boyutlarını varsa eğer duruma dahil etmiyorum tabi.''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba lig sonuna kadar Şenol Hoca ilemi anlaştılar?
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş yarım sezobluğuna gelirse şaşırmam.
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben agaoglu’nun yerinde olsam istifa ederdim.dusunsene kendi takiminin futbolu hakkinda yorum yapamiyorsun.simdi de bir hoca yuzunden sana tavir aliniyor.bu takimin bu sene les oynadigini herkes goruyor ama ligdeki siralama nedeniyle hoca kalmali deniyor.tam bir tabela taraftarligi.hocanin baskana posta koymaya calistigi nerde gorulmus?unal hocanin yaptigi terbiyesizlik degilde nedir?sen kimsinde bogazina takilirim diye gider yapiyorsun?ulan bu ne nankorluk.adam seni hic ummadigin zamanda goreve getirdi,zirveye yerlestirdi,ismini parlatti,simdi muhtemelen bu son donem hatrina ligde is yapmaya devam edeceksin.nankor insanlardan nefret ediyorum.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbette büyüdügüm için özür dilerim.
Siyasi görüsünü Trabzonspor'dan üstte tutup, hocasina destege gelen taraftara bile laf eden mahlukata zaten benim birsey anlatmam mümkün degil.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Ben taraftara laf etmedim sadece ocak müdavimi olduklarını düşündüğümü söyledim ki sen bunu hakaret olarak algılıyorsan bilinçaltında inandığın değerlerde bir problem var demektir.
Ayrıca gurbette olduğun çok belli, binlerce kilometre uzaktan millete hakaret etmek kolay nasıl olsa.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih terim denen karaktersizin 6 şampiyonluğu 1 uefa kupası milli takımda avrupada çeyrek finali var ünal karamanın be başarısı var bir anlatsan bizde anlasak.
yerine getirilecek giray bulak'ın ne başarısı var acaba? ya da f. tekkenin?
kriz yönetmek farklı bişey.. camianın bütün olması lazım.. sağduyu lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim baktı lig çok kötü
idare etmek için getirttiği fedakarlık yapan hocayı ünal karamanı getirdi ilk sene bence çok iyi futbol oynattı. bu sene de baktı ligin dengesizliği yüzünden bir şekilde iddialı konuma geldik ve maalesef son zamanlarda oynanan kötü futboldan sonra hocayı göndermek istediler(bence sadece düşündüler)
ama başkanın taraftar ağzıyla konuşması hatalı oldu ama hocanın da açıklamaları hiç hoş değil kendisini neyden üstün görüyor kim ki??
başkan da hoca da gidicidir aslolan Trabzonspordur.
burada hepimiz hocayı eleştirdiğimizde başkan hocanın sonuna kadar arkasındaydı ama demek ki başkan da birşeyler gördü ve hocanın son açıklaması da tuz biber oldu. hayırlısı neyse o olsun..
Başkanın yaptığı açıklamadan sonra gelirken bana şampiyon yap demediler şimdi bizim başarımızla buraya geldik diyor hoca. Bu kadarıyla tatmin mi oldu ne anlamıyorum ki? O gün şartlar öyleydi bugün ortalıkta ciddi rakip yok, hedef önünde. Geçtiğimiz sezonki oyunu oynamaya devam et kendiliğinden gelecek şampiyonluk. Normalde bir şeyler yapmak gerektiğinin farkına varılır ama Ünal Karaman sevgisi içine fazlasıyla işlemiş arkadaşlar görmek istemiyor. Puan tablosu ile kendilerini tatmin ediyorlar.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse şampiyonluk beklediği için ünalı eleştirmiyor. Takım geriye gidiyor. Takımın taktiği yok inanınki tek hucum organizasyonumuz wekame çizginin üzerinde ona top atıyoruz ve tüm takım olarak onun birşeyler yapmasını bekliyoruz. Sorlotha atıyoruz adam eksiltip kaleye insinde gol atsın. Yahu arkadaş takım verkaç yapar ara pas atar bizim çok kaliteli ayaklarımız var ve onlar birşeyler yapacak anca bu. Defans kurgumuzda çok zayıf. Bu yüzden herkes hüseyinden nefret eder oldu ama farkındamısınız hüseyin tüm açıkları kapatmaya çalışırken defekt vermeye başlıyor. Orta sahamız ısırmıyor gelen adamları temas etmeden yumuşak biçimde karşılıyoruz o yüzden rakip herzmaan kalemize geliyor. Ünal hoca bir baksın bakalım fb bjk kendi evlerinde nasıl oynuyor. Ünal hoca gerçekten şenol güneşle çalışmasına rağmen pek birşey öğrenememiş. Trabzonspor öne geçip kaybettiği 10dan fazla puan var ve şansın yanında olduğu ve gslip geldiği birsürü maç var. Fb maçında tarihi skor yaşardık adamlar beceriksizdi. Gaziantep sahamıza hapsetti maçı kontra ile 4 tane attık. Malatya maçında tesadüfi galibiyet. Rize maçı tamamen şans. Konya maçında adamlar 2. Yarı bizim sahada oynadılar kaçırdıkları gol komikti. Trabzondaki aek maçı da skandaldır. Vallahi klas ayaklar sayesinde ayaktayız. Takım bütçe olarak küçülsede kalite olarak oldukça ileriye gitti. Wekame gibi bir sol açık var sorloth sturridge gibi muhteşem kimsede olmayan forvetlerimiz var. Ekuban desen sağlığına kavuştuğunda 3 kişiyi sırtına alır kaleye gider. Sağ sol beklerimiz çok kaliteli. Tamam şampiyonluk beklemiyoruzda bukadar kaliteli ayakları top oynarken görmeye hakkımız var
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum