Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda sıkıntı var.Sosa bile eskisi gibi değil.. Görmemek için kör olmak lazım
    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Yukarılarda paylaşılan komplo teorisi muhtemelen doğrudur. Emir büyük yerden geldi gibi.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşvereni(milyonlar) yöneticiye boğazına takılırım diyor?Sen kimsin birader demek yerine olaya bak.. Vallahi komedi..
        Profil resmindeki sensen bas tetiğe ..
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Bir teknik direktör başkana dolaylı yoldan boğazına takılırım diyorsa yol yakınken hocayla yollar ayrılmalıdır bu sezon gidiyorrr

Yorum

• *

Trabzonsporla ilgili sanırım ilk tweeti.

Daha önce bu takım hiç dikkatini çekmemiş.

Yorum

• Kardesim başkan buna ne dedi kaybettiği maçtan sonra değil kazandığı maçtan sonra dediki bu takım kötü oynuyor bukadar geriye yasanılmaz.Buda mı denmiyecek sana ünal karaman hayırdır. Sen fatih terim misin ki adam turkiyenin en çok kupa alan hocası basın yıllardır eleştiriyor.Senin ne başarın var evet karabükspor -50 averajla küme düşürdün baskaaaa ha bide demirsporda olacagızda diye masaya yumruk vurup 2 hafta sonra kovuldun başka hatırlayan varsa benide uyandırsın.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ego savaşları başka açıklaması yok.. başkan taraftarın düşündüğünü söyledi ünal karamanda saçma sapan açıklamalar yaptı ve ipler koptu. olan yine sana bana ona oldu.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kırmızı çizgisi şike sezonu olan bir takımda malum şahsa güzelleme yapan birinin bu kadar destek bulması insanı düşündürüyor

biraz omurga olmalı insanda (Ünal hoca için söylemiyorum, o zaten karakter olarak üst düzey bir insan),

hem şikeye karşı dur hem bu şekilde davran
                  O zaman ünalım kankasi Mecnun Odyakmazdan haberin vardır.Sike ve adamlık derken hatırlatayım dedim.
                  Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bu takım geçen sene devreye 2. Girerken en ufak hoca eleştirisi yapılmadı

bu sene 3. Sırada girerken eleştiriyi kaldıramıyorsa hoca gitmesi iyi olacak.

herkes ekmek derdin de
                    oyuncularımın gayretinden memnumum falan
                    yoo yorgunluk var falan

abi 2 bin tl maaş alan adam ay sonunu getirene kadar ebesi sklecek tek derdi trabzonspor olacak

ama takım yorgun çok maç oynadık falan

Görende dünyada tek bizim takım var zannedecek yorulan ekmek derdinde olan

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardesim başkan buna ne dedi kaybettiği maçtan sonra değil kazandığı maçtan sonra dediki bu takım kötü oynuyor bukadar geriye yasanılmaz.Buda mı denmiyecek sana ünal karaman hayırdır. Sen fatih terim misin ki adam turkiyenin en çok kupa alan hocası basın yıllardır eleştiriyor.
                      +1

Başkanın söylediklerine hocanın kapris yapıp verdiği cevaplar gereksizdi. İpler ne kadar gerildi bilmiyoruz. Bu gece bir karar çıkacak mı bakalım.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ego savaşları başka açıklaması yok.. başkan taraftarın düşündüğünü söyledi ünal karamanda saçma sapan açıklamalar yaptı ve ipler koptu. olan yine sana bana ona oldu.
                        Teknik adam başkan ile ego yapamaz.. haklı olsa da yapamaz.. Başkan kendisini seven veya bu akşamki gibi söven herkesi temsil eder.. Rütbe ondadır..Teknik adam ne hakla ego yapacak..
                        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*

Trabzonsporla ilgili sanırım ilk tweeti.

Daha önce bu takım hiç dikkatini çekmemiş.
                          daha önce de attığı tweetler var ya da konuşmaları iyi hatırımda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardesim başkan buna ne dedi kaybettiği maçtan sonra değil kazandığı maçtan sonra dediki bu takım kötü oynuyor bukadar geriye yasanılmaz.Buda mı denmiyecek sana ünal karaman hayırdır. Sen fatih terim misin ki adam turkiyenin en çok kupa alan hocası basın yıllardır eleştiriyor.Senin ne başarın var evet karabükspor -50 averajla küme düşürdün baskaaaa ha bide demirsporda olacagızda diye masaya yumruk vurup 2 hafta sonra kovuldun başka hatırlayan varsa benide uyandırsın.
                            Hocam ne konuştun bir sus Allahını seversen.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal hoca sezon sonuna kadar kalmalidir nokta
                              Fatih ben başkana muhalifim bilirsin de o lafları boğazına tıkarım diyen herifi hicbir başkan orda 1 hafta daha tutmaz.Ki bu başkan senin gibi futbol bilgisi sıfır olan birini oraya layık görüp arkasında durmuş ben olsam o akşam kovardım onu yallah kayserispora.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yalnız infial gibi hocaya sahip çıkılıyor bu mükemmel birşey. Belki de başkanın hocayla birlikte bir polin yapıp camiayı tam manasıyla ayağa kaldırma girişimidir, inşallah böyle birşeydir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X