Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Atma ziya
    Hocam ne güldüm ya.😁😁

Yorum

• Benim fikrim birileri tekrar 2010-2011 yaşamamak için erkenden düğmeye bastı olay bundan ibaret.

Yorum

• Bilmesek ünal bu kulübü heralde 5 kere şampiyon yaptı diyecez La 4.yaptı sizi 4....,..... hamide 4.yaptıydı iho hamiyi gönderdiğinde de tesisi basaydınız ya sığır herifler.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yılmaz vural'a razı gelirim ama giray bulak'a asla!!

o derece yani.. kendisi 2000li yılların başında özkan sümer başkan seçilince MAY'ı kastederek ben başkanımla geldim başkanımla giderim diyerek tavrını belli etmiştir.. bu camiada sırf bu yüzden en nefret ettiğim kişidir..

sen kimsin ki kişileri Trabzonspor'dan üstün görüyorsun??
          En son memozcan tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:36.
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Agaoglunu radyospordaki programlardan tanırim gercekten çok iyi bir adam ve trabzonsporlu. Bu iş neden boyle oldu anlamadım.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Beyler bu Trabzon niye böyle, bakın Trabzonspor demiyorum,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• Ünal Hoca için hep 6 aydır top oynatmıyor deniliyor.

Doğrudur.

Ama geçen sene ki oyunu oynamamızı sağlayanda Ünal Hocaydı.

Bu sene acaba istediği kadroyu mu kurmadılar da hoca o oyunu oynatamıyor acaba.

Mesela Yusuf'un yerine oyuncu. mesela Onazi'nin yerine oyuncu. Mesela stopere oyuncu.

Bunların hiç biri alınmadı.Buna çoğumuz hemfikiriz.

Üzerine bir de Abduş gitti.Yerinde kim var Yusuf. Var siz düşünün.

Bunları Hoca değil yönetim yapacaktı ama yapamadı.

Hani Şenol Şenol diyoruz ya Şenol Hocanında gidiş sürecini hatırlatırım.

Oyun oynatmıyor rezillik vs diyerek göndermiştik.

Aynısı Ünal Hocaya oluyor.

Velhasıl iş buraya geldikten sonra aman diyeyim geri dönülmesin.

Başkana'da haksızlık yapmayalım.

Eğer biri gidecekse öyle ya da böyle Hocadır.(Her ne kadar Hocayı desteklesemde)

Elbirliği ile güzel bir düzenin içine ancak böyle edilirdi her kimin dahili var ise tebrikler..
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aradaki bağların sadece sahada oynanan oyun veya başkanın açıklamalrı sebebiyle koptuğunu düşünmüyorum.

Takımı ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkaran Ünal hocaya tepkili yöneticilerin de olduğunu biliyorum.

Sırf bayrağa dönüp istiklal marşı okuttuğu için hocaya tavır almış üst kesimden insanlar da var.

Olayın bu tarafının da olduğunu düşünüyorum, kendi düşüncem bu.
                  Inaniyormusun yazdıklarına
                  Bayrağa dönmüş muş de bilmem ne
                  10 kasımda sosyal medya profilini Atatürk olarak hoca değiştirdi. Türk bayraklarını da hoca dağıttı
                  Hatta dur en çok rahatsızlık olunan şey 10 kasımda takım ısınırken Vardar Ovası çalmasıydı stat hoparlöründen.. o grup bundan çok rahatsız oldu ipler orda koptu

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlu deseki bu saatten sonra ben de bırakıyorum nolacak
                    Iho ellerini ovusturacak buyrun ceneze namazina..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hocaya destek verebilirsin de tesise gidip yönetime sallıyorsan iş değişir. Herkes gitsin derken yönetim arkasındaydı şimdi adamlara ezbere sallamak olmuyor. Neyin ne olduğu belli bile değil henüz.

Yorum

• Hep aynı senaryo....Gülüp geçiyorum..
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal Karaman'spor arkadaşlar stada mı gelmeyecek ne yapacak. Şahıslar üzerinden klübe sırt çevirecek varsa zaten derhal çevirsin.

Yönetim bu klübü sıfırı tüketmiş noktadan aldı ve çok da doğru işler yaptı. Ortada bir başarı varsa aslan payı yönetimindir.

Geçen sezonki perfromansda hocaya teşekkür ediyorum ama bu sezon bu klübün başında hoca olmasaydı da ilk devre 32 puan alırdı.
                          Yarın saha sonuçları aynı olup ligi 3. 4. 5. bitirirsek yönetim de gitsin öyle mi.

Kendi adıma söyleyim ne Ünalsporluyum ne de sizin gibi ağaoğlu sporlu.

Benim için TS adına kim iyi işler yaparsa, elini taşın altına sokarsa gitmesini istemem.

Hele ki TS nin şu anki durumunda en son olması gereken şey oluyor.

Unutmayın yarın benzer bir şey olduğunda siz savunur durumda olacaksınız. Haklı da olsanız olmaması gereken şeyler olacak. Dğerlendirme yaparken sadece başarı odaklı yapmamak gerekiyor şu aşamada.

Yorum

• Sezon sonuna karar beklenilse daha mantıklı iş yapılırdı. Ama şu saatten sonra da geri dönüş zor.

Karaman iyi niyeti ve adamlığı ile buraya kadar getirdi.

Yönetim bu kadroyu kendini kanıtlamış bir başka "yerliye" takımı teslim etmeli.

Şota zamanı artık.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ünal karaman olmasa bugün herkes başkanı istifaya davet ediyordu
                              Alakası yok, yönetimden ilk beklenti zaten klübün minimalize edilmesi ve harvurup harman savuran mantıktak kurtarıp ekonomiyi sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmasıydı. Bu arada Avrupa kupalarına katılmaya fitti herkes. (Yıllardır katılamıyorduk) Başladığımız noktaları çabuk unutmuşuz.
                              Yönetim oldukça iyi işler başardı. İvmeyi beklediğimizden hızlı bile yakaladık. Ünal 4.yaptı diye mi yönetimin ömrü uzadı alakası yok. Öyle olsa Ümraniye'ye elenen hocayı hemen şutlardı yönetim o günde kimse bir şey diyemezdi ya da 5-0 yenildiğinde.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet Ağaoğlu deseki bu saatten sonra ben de bırakıyorum nolacak
                                daha önce yapmadığı şey değil..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X