Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer bu emniyet işi falan doğru ise ikinci Onur Kıvrak yapılanması. Hem de daha tehlikelisi. (Kalabalık sebepli geldiler ise başka)
    Böyle saçma sapan bir iş olmaz.
    Kalabalık malabalık.

Kalabalık vs. diye aşağıladığınız eleştiren grup, şu müritzadelerden 10 kat daha münevver kitledir.

Yorum

• Takımın 2 sene önceki halini iyi hatırlayın. Bugün bu takım tekrar ayağa kalkmışsa nedeni 1 Ağaoğlu 2 Ünal Karaman'dır. Bu iki değer de Trabzonspor'a lazım. Taraftarın Hoca'ya sahip çıkması güzel ama orada çok gereksiz ve yıkıcı tezahüratlar var gereksiz. Biraz kombine mevzusunun öcü alınıyor gibi hissettim.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Siyasete karşı başkanın yanındayım. Tesis basanların taraftar değil ocak müdavimi olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Diyorum ya konuşuyor ama boş hep aynı boşluk. Çözüm ne çözüm yok. Biz konuşalım yeter. Bom boş adamlar.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer yönetim oynanan oyundan rahatsızsa bunun zamanı ligi 3. Bitirdiğin devre arası değil diye düşünüyorum. Ünal hocanın kapasitesini bende yetersiz bulanlardanım ancak doğrusu sene sonu ayrılmasıydı. Yeni gelecek olan hoca için bile iyi değil bu durum.
            Katılıyorum. (Bilic vb. ayarda bir hoca ile önceden anlaşmadıysan)
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ünal Karaman kalırsa tepetaklak olucaz net..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yaşanılanlar bize özgü inanın böyle saçmalık hiçbir camiada yaşanmaz.

Ünal hocaya gözü kapalı yolu gösterenler her ne hikmetse yerine gelecek isim hususunda ortak noktayı bulamadılar; Sergen mi olsun Gallardo mu ?

Hadi oradan ya!!!!!
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sorun günlük yaşayan, kulübü değil kişileri seven, kimliğini kaybetmiş taraftar dur.Adam yönetimi tehdit ediyor ve taraftar tesise doluyor.. Nereden baksan utanç..
                    Ne saçmalıyorsun. Gerçek taraftar şu an kulube çekilen operasyonun farkında Ünal hocaya sahip çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bşb. Belediye Başkanı, Murat Zorluoğlu destek tweeti attı. Konu saptırılıyor.

Olay, Yönetim ve Hoca arasında.

Sırasıyla atıştılar gözümüzün önünde

Hoca "Futbolun Doğasında var."
                      Başkan "Bu oyun bize yakışmıyor, 1-2 maç olur ama sürekli böyle olmaya başladı."
                      Hoca "1 e 1 de gelirse ben yüzüne karşı söyleyeceklerim başka olur."
                      Karaman'ın bu dediği yine bir şekilde yenilir yutulur da "boğazına takılırım", "ezerim" gibi açıklamaların yenilir yutulur tarafı yok.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Başkana haksızlık yapmamak lazım. Adam elini taşın altına koydu. Siz bir yerde mudur olsanız ve işçiniz söze herkesin önünde meydan okursa ne yaparsınız?

Yorum

• Sayenizde trabzonspor bir 5 yıl daha geriye gitmiştir.

Yorum

• arkadaşlar herkes şota diyo şota felan batırır bu takımı

Yorum

• Ya birileri hoca siyasi görüşü sayesinde görevde kalıyor zannediyor, diğerleri bu yüzden gönderileceğini. Alakası yok bu işin siyasetle falan orası kesin.

Edit: bu arada hocanın açıklamalarından önce başkana bakmak lazım. Hoca evet çok hata yaptı ama basın yoluyla değil birebir görüşülerek derdini anlatması gerekirdi yönetimin. Ali Koç'un gizli görüşmesine laf etmeye korkan adam hocasını o yolla uyarmaya çalışmamalı.

Bu karar sırf teknik sebeplerle alınsa anlardım ama olayların gelişme şekli mide bulandırıcı. Adı geçen adamların da hepsi Ünal'dan daha kötü hocalar. Hele Giray Bulak olayı doğruysa taraftardan dayak yedikten sonra yaka paça tesisten dışarı atılmayı hak etmiştir yönetim.
                              En son battle symphony tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 22:24.

Yorum

• bu iste baska bir is var bence . yeni bir hoca bulmadan boyle bisey yaptilarsa.. acaba tesisde bogaz bogaza mi girdiler ))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X