Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Artık kulüp açıklama yapmalı. Gitti mi kaldı mı kesinleşsin. Spekülasyonlar üzerinden konuşuyoruz.
    Twitter yıkılıyor bunun spekülasyonu kalmadı. Yönetim çaresiz ondan bir açıklamaları da yok.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kadro o kadar mükemmel ki herkes ilk 11 için en az 4 bölgeye oyuncu istiyor.
      Beni ayırabilirsin ordan teknik taktik bilen bir hocayla ve 1 transferle bu takım 2. yarı çok rahat şampiyon olur.

Yorum

• O mesajları zevkle okuyorlar artık eminim.

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BMN Yönetimi uyuma burda hocayı istemediğimiz için hakaretlere maruz kalıyoruz.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Olay hocanın siyasi görüşüyse hakkaten büyük rezillik.

Yorum

• bizim kadar vefasiz . kiymet bilmeyen kitle var mi acaba ? sadi hoca . senol hoca . ve bir okadar futbolcuyu aglayarak kovaladik bu klubten . ama gun gelir hesap doner bu adamlar vebali bizi bulur . yazik oldu hocaya .

Yorum

• Krampon Sports ��
              @KramponSport
              ·
              20 Min.
              �� SON DAKİKA

Ünal Karaman'ın yakın arkadaşı olan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, tesislere girdi.

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi futbolu yeni bırakmış eski oyuncuların hoca olması moda.

DOLAYISIYLA BU TAKIM İÇİN EN İDEAL İSİM ALANZİNHO HOCADIR!!!

SENİ SAVUNACAĞIM ALANZİNHO HOCAM!
                Ahahahahah
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Anlatacak, konuşacak çok şey var, kafam da karışık biraz ama şuna eminim: Birini seç deseler, birinin tarafında olabilirsin deseler... Ahmet Ağaoğlu ve Ünal Karaman, ben Ağaoğlu derim.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya sen Ünal hoca gidince kim gelecek sanıyorsun? Mourinho falan mı?
                    Guardiola City'de mutsuzmuş.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sallamada sınır yok, Yenişafak bırak tweeti taraftarlık yapıyor bizim lehimize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      trabzonspor

Yorum

• Başkalarının yapamadığını biz kendimize yapıyoruz yine..
                        Kendimize sıkmaktan başka birşey bilmiyoruz..

Yerel medya bu kadar şeffaf ortamda haber yapamıyordu şimdi bombayı bırakıp kaçtılar alın şimdi haber yapın beslenin kazanın.. şu takımı tutan sadece parasını verip maça giden ve lisanslı ürünleri alan taraftardır bizlerin hayalleriyle umutlarıyla oynamaktan bıkmadınız mı ?

Kızdığımız ulusal medyabile daha adam en azından düşman olduğu belli !
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Gençler şu erenslash midir nedir ciddiye alıp alıntılamanıza gerek yok. Büyük ihtimal trol değil se daha fena zaten hiç sallamanıza gerek yok. Boş verin öyle konuşsun dursun zararı ziyanı yoktur.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahahahahah
                            adam düz mal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çimşir kimde bursayı şampiyon yaptı batalla ivan ergic,volkan şen, sercan,kaleci ivankov daha bir suru yıldız vardı kazma hüseyin iyidide ertuğrul ertesi yıl niye gönderdi onu şu takımda hüseyin tayfun cora hasan üçüncü isimlerine bile tahammülüm yok.
                              O yıl çimşir 30 küsür maç oynadı. Bir takım bütünlüğü vardı. Otakımdan varlığını sürdüren sadece batalla oldu belki de. çimşir zaten emekli oldu 2 yıl sonra.

Benim izlediğim ve hatırladığım maçlarda ortasahada çok iyi oynamıştı ama seninle çimşirin iyi kötü olmasını tartışacak değilim. Futbolunun en olgun dönemiydi.

Mesajımda söylediğim şey bu ekibin neden geldiğini biliyoruz. 3 yıl şampiyonluk ağza alınmayacak dendi ama ilk yıl avrupaya gidildi. Şimdi de 3. yüz. Kötü değil, kötü değil kötü değil

Yorum

• ölü sevici olmak böyle bir şey vasat altı işlerden memnun olan taraftar gurubumuz var .
                                İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin gibi birini alıntılamak hiç istemezdim ama hazır takıma geldi kondu demek artık işin uç noktası. Birader trollük peşindeysen git başka mecralarda eğlen, ciddiysen golfü filan takip et. Topun delikten girip girmediğini analiz edecek zekan vardır heralde.
                                ben öyle bir şey mi dedim? deminden beri konu bu mu sence? anafikri kaçırmışssın sen ohowwwww ben ne diyorum sen ne diyorsun
                                İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X