Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal başkana boğazına takılırım dedi.Bu söz yenilip yutulur söz değildir.Ben bekliyordum dün akşamdan beri böyle bir karar.Trabzon Ünal ile güzel işler yaptı.Baskan Ünal a değil Ünal başkana ayıp etti.Malatyadan 5 yediğinde.Tarafrarin tepkisine rağmen (onur terörü)ünali sahiplendi.Sonuc?.. Boğazına Takılırım olmamalıydi.
    Bende dünkü açıklamadan sonra benzer şeyler düşünüyordum. Ünal hocayı severim ama dün başkana çok ayıp etti. Keşke böyle bitneseydi. Onunla şampiyonluk görmeyi çok istiyordum. Inşallah yerine kaliteli bir hoca ve ekip bulurlar. Yönetimin işide artık çok zor.

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnsanlar şunu anlamıyor. Ünal Hoca yı vazgeçilmez görmüyoruz. Ama takımın bu durumunda en iyi seçenek. Geldiğinde ben de bu performansı beklemedim. Gayet başarılı olan adamı yollamak enayilik başka bişey değil
      Başarılı hocalar ortada

okan buruk akhisar rize ve başak ile yaptıkları ortada
      rıza başarılı leş sivasla yaptıkları ortada
      ünal hocanın ne başarısı var mesala?
      he ersun vs ile kıyaslarsan başarılı o ayrı

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunlar şotayla girayla başarılı bekliyorlar bırak ya
        Shota hoca ünal hocadan daha basarili bir teknik direktör....

Ünal hoca 1,5 yil önce nerdeydi...malatyadan 5 tane yedikten sonra hic bir baskan arkasinda durmazdi....bunlar unutulmasin ....

6 aydir rezil futbol oynattior....

shotaya da bu kadar sabredilsin...daha az is yapacagini düsünmüroyorum
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu mesaj ciddi değildir umarım.
          Bence ciddi adam hocam

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Leipzig'i mevcut hocası Julian Nagelsmann ve selefi yani önceki hocası Ralph Hasenhütl..İkisi de Alman ve modern futbolu takip eden modern futbol oynatan teknik adamlar..

Bunun dışında Jorge Jesus var..Eski Benfica hocası..Benfica'nın Avrupa'da terör estirdiği yılların hocası..
              )))) şunlar Trabzon'a niye gelsin ya? Açlıktan nefesi kokan takım bu adamlara nasıl transfer yapacak? Fantezi dünyanızdan bir çıkın.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Shota hoca ünal hocadan daha basarili bir teknik direktör....

Ünal hoca 1,5 yil önce nerdeydi...malatyadan 5 tane yedikten sonra hic bir baskan arkasinda durmazdi....bunlar unutulmasin ....

6 aydir rezil futbol oynattior....

shotaya da bu kadar sabredilsin...daha az is yapacagini düsünmüroyorum
                Malatya'dan 5 yediğimiz dönem 10 numara top oynuyorduk. Şu an o oyunun kırıntısı olsa zaten bu konular gündemin ucundan geçmez.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Tek diyeceğim , VİRA sana helal olsun. Taraftarlık budur. Birilerinin yaptığı gibi kerameti kendinden menkul trolleri bu işi pişirirken , buna çanak tutmak değil.

Yorum

• Kardesim herifin basın toplantısını izlemediniz mi benim taktigim bu diyor bu ezik oyunu normal görüyor.Gelecege dair planı yok düzeltecegizde demiyor.Boş boş trip atıyor.Bu oyunla bu kadar gol yemek normal diyor vs vs vs.Kalsa Trabzonspor şampiyon olurmu 10 yılda geçse imkansız .Taraftar istiyorsa yinede kalsın.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kim bu şey lalesi ki alıntı da gelmiş. Kim diyorsa bende onun.

Yorum

• sonuna kadar ahmet ağaoğlu.koskoca trabzonspor baskani takiminin futbolundan rahatsiz oldugunu soyleyemeyecek oyle mi?bide ustune baskana atar gider.unal hoca buyuk bir terbiyesizlik yapti bedelini odedi.en cokta medyadaki gevseklere guluyorum,lan boyle bizim iyiligimizi ister gibi yapmalari yok mu insani deli ediyor.ayrica bu takimin bundan daha kotu oynamasi oldukca zor bu kadar abartmayin baskana sahip cikin.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          )))) şunlar Trabzon'a niye gelsin ya? Açlıktan nefesi kokan takım bu adamlara nasıl transfer yapacak? Fantezi dünyanızdan bir çıkın.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          yahu gelse ne olacak, ilk antrenmanda doğan'ı, fıratcan'ı görüp bunları nereden buldunuz diyecek. en az 5 tane transfer isteyecek. herkes ünal hoca mı. bu yabancı hoca aşıkları ayrı bir alem.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• sturridge ayağında sıkıntısı olsa bile bize geldi mi? geldi

uygun ekonomik bütçeyle iyi bir yabancı hoca da getirirsin.

bu kadar küçümsemeyin takımı arkadaşlar

gelirler
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Başkanın defanstan kısa top açıklaması mi yoksa hocanın boğazında kalırım açıklaması mı?

Hangisi daha kötü seçemiyorum şu an.

VİRA da neden bu külübün “gerçek” taraftarı olduğunu gösteriyor şu an.
                              En son jönts tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:25.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başarılı hocalar ortada

okan buruk akhisar rize ve başak ile yaptıkları ortada
                                rıza başarılı leş sivasla yaptıkları ortada
                                ünal hocanın ne başarısı var mesala?
                                he ersun vs ile kıyaslarsan başarılı o ayrı
                                Yahu rıza yı biz yolladık. Rızanın bizdeki halinden başarılı ünal hoca.

Yani Ünal hocanın yaptıklarını tek tek yazmaktan bıktım. Adam çıban başlarını yolladı. Sosa gibi bir oyuncunun çöp olmasını engelledi. Takımı sahiplendirdi. Alttan hüseyin, parmak gibi oyuncuları çıkardı. Yusuf u o paralara satacak şekilde oynattı.

Ama güzel şeyleri yapan yönetim kötü şeyler Ünal hocanın oluyor

Yöentim hocayı kovarsa gözümde bitmiştir. Başarısızlıkta gitmesini inşallah bilirler. Yoksa bu taraftar onları yollamayı iyi bilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X