Ünal başkana boğazına takılırım dedi.Bu söz yenilip yutulur söz değildir.Ben bekliyordum dün akşamdan beri böyle bir karar.Trabzon Ünal ile güzel işler yaptı.Baskan Ünal a değil Ünal başkana ayıp etti.Malatyadan 5 yediğinde.Tarafrarin tepkisine rağmen (onur terörü)ünali sahiplendi.Sonuc?.. Boğazına Takılırım olmamalıydi.
Bende dünkü açıklamadan sonra benzer şeyler düşünüyordum. Ünal hocayı severim ama dün başkana çok ayıp etti. Keşke böyle bitneseydi. Onunla şampiyonluk görmeyi çok istiyordum. Inşallah yerine kaliteli bir hoca ve ekip bulurlar. Yönetimin işide artık çok zor.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsanlar şunu anlamıyor. Ünal Hoca yı vazgeçilmez görmüyoruz. Ama takımın bu durumunda en iyi seçenek. Geldiğinde ben de bu performansı beklemedim. Gayet başarılı olan adamı yollamak enayilik başka bişey değil
Başarılı hocalar ortada
okan buruk akhisar rize ve başak ile yaptıkları ortada
rıza başarılı leş sivasla yaptıkları ortada
ünal hocanın ne başarısı var mesala?
he ersun vs ile kıyaslarsan başarılı o ayrı
Leipzig'i mevcut hocası Julian Nagelsmann ve selefi yani önceki hocası Ralph Hasenhütl..İkisi de Alman ve modern futbolu takip eden modern futbol oynatan teknik adamlar..
Bunun dışında Jorge Jesus var..Eski Benfica hocası..Benfica'nın Avrupa'da terör estirdiği yılların hocası..
)))) şunlar Trabzon'a niye gelsin ya? Açlıktan nefesi kokan takım bu adamlara nasıl transfer yapacak? Fantezi dünyanızdan bir çıkın.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Tek diyeceğim , VİRA sana helal olsun. Taraftarlık budur. Birilerinin yaptığı gibi kerameti kendinden menkul trolleri bu işi pişirirken , buna çanak tutmak değil.
Kardesim herifin basın toplantısını izlemediniz mi benim taktigim bu diyor bu ezik oyunu normal görüyor.Gelecege dair planı yok düzeltecegizde demiyor.Boş boş trip atıyor.Bu oyunla bu kadar gol yemek normal diyor vs vs vs.Kalsa Trabzonspor şampiyon olurmu 10 yılda geçse imkansız .Taraftar istiyorsa yinede kalsın.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
sonuna kadar ahmet ağaoğlu.koskoca trabzonspor baskani takiminin futbolundan rahatsiz oldugunu soyleyemeyecek oyle mi?bide ustune baskana atar gider.unal hoca buyuk bir terbiyesizlik yapti bedelini odedi.en cokta medyadaki gevseklere guluyorum,lan boyle bizim iyiligimizi ister gibi yapmalari yok mu insani deli ediyor.ayrica bu takimin bundan daha kotu oynamasi oldukca zor bu kadar abartmayin baskana sahip cikin.
)))) şunlar Trabzon'a niye gelsin ya? Açlıktan nefesi kokan takım bu adamlara nasıl transfer yapacak? Fantezi dünyanızdan bir çıkın.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu gelse ne olacak, ilk antrenmanda doğan'ı, fıratcan'ı görüp bunları nereden buldunuz diyecek. en az 5 tane transfer isteyecek. herkes ünal hoca mı. bu yabancı hoca aşıkları ayrı bir alem.
okan buruk akhisar rize ve başak ile yaptıkları ortada
rıza başarılı leş sivasla yaptıkları ortada
ünal hocanın ne başarısı var mesala?
he ersun vs ile kıyaslarsan başarılı o ayrı
Yahu rıza yı biz yolladık. Rızanın bizdeki halinden başarılı ünal hoca.
Yani Ünal hocanın yaptıklarını tek tek yazmaktan bıktım. Adam çıban başlarını yolladı. Sosa gibi bir oyuncunun çöp olmasını engelledi. Takımı sahiplendirdi. Alttan hüseyin, parmak gibi oyuncuları çıkardı. Yusuf u o paralara satacak şekilde oynattı.
Ama güzel şeyleri yapan yönetim kötü şeyler Ünal hocanın oluyor
Yöentim hocayı kovarsa gözümde bitmiştir. Başarısızlıkta gitmesini inşallah bilirler. Yoksa bu taraftar onları yollamayı iyi bilir.
Yorum