Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi bir hoca tercihinde bulunmalısın başkan. Yoksa oklar sana dönecek.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyuncu değişikliğini iyi yapan hoca getirin burası Trabzonspor burda duygusallığa yer yok...
      Bize özel 20 değişiklik hakkı verseler sonra da Obradovic i getirsek birşey değişmez

Yorum

• Ağaoğlu şampiyonluk istiyorsa gözünü kararttı demektir

varsın şampiyon olmayalım ama yeterki geleceğe yönelik bize düzgün teknik ekip ve hoca için bütçe ayırsın

arkadaşlar senelik 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırsalar yeter ya ingiliz ve alman hocalarımız olur zaten kondisyonerlerimiz olur dietisyenimiz de olur olur da olur zor değil ya

zihniyet değişsin sadece arkadaşlar!

koca Trabzonspor heryerde taraftarın var 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırmak zor değil arkadaşlar
        "Annuit cœptis"

Yorum

• Ünal Karaman Denizli ve Konya maçında kendisini bitirdi olması gereken oldu asıl şimdi şampiyon olacağızzzz

Yorum

• Gittseyde tek adayım yılmaz vural sezon sonuna kadar anlasılır basarılı olursa 2 yıl daha anlasırsın basarı kıstasında ilk 2 ve turkiye kupasıdır.Ha giray denen mendebur, futbol özürlüsü mra,hami, shota,tolunay bunlar geleceğine hocasız oynayalım.Bunları kulübün eşiğinden içeri sokmayacaksın.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl bir insansın ve nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama cahil olduğun net. Küçüksen de büyüyünce anlarsın işverenin haksızsa karşı çıkacağını

Bu lafın TS nin ruhuna aykırı
              İşçinin işverene kafa tutması demek kovulmayı göze alması demektir..Sonucu bellidir yani...Senin gibi bir cahile bunu neden açıklıyorum onu da bilmiyorum evet..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Mustafa denizli diyorlar allahim biz ne yaptik

Yorum

• Biz bu kafayla tek takımlı ligde bile oynasak ikinci oluruz. Ünal Karaman gidecek de yerine kim gelecek?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üyelik olayına bir sınırlama getirmelisiniz Berke.
                    Bizi de eleştiriyorum fakat insanların insafsızlaşmasına ve bazı konulardaki kibirlerine bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çok derin üzüntü duymaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gittseyde tek adayım yılmaz vural sezon sonuna kadar anlasılır basarılı olursa 2 yıl daha anlasırsın basarı kıstasında ilk 2 ve turkiye kupasıdır.Ha giray denen mendebur, futbol özürlüsü mra,hami, shota,tolunay bunlar geleceğine hocasız oynayalım.Bunları kulübün eşiğinden içeri sokmayacaksın.
                      Yilmaz vuralmi saka demi bu ?

Yorum

• Evet kesin daha iyisi gelecek ve başarıdan başarıya koşacağız. %100 eminim buna.

Yorum

• Ne olur yabancı hoca getir ne olur!!

Yorum

• Dietisyen değil diyetisyen. Önce Türkçe yazmayı öğren sonra futbol yorumu yap sen!

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağaoğlu şampiyonluk istiyorsa gözünü kararttı demektir

varsın şampiyon olmayalım ama yeterki geleceğe yönelik bize düzgün teknik ekip ve hoca için bütçe ayırsın

arkadaşlar senelik 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırsalar yeter ya ingiliz ve alman hocalarımız olur zaten kondisyonerlerimiz olur dietisyenimiz de olur olur da olur zor değil ya

zihniyet değişsin sadece arkadaşlar!

koca Trabzonspor heryerde taraftarın var 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırmak zor değil arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bos yapma mevzu ünal degil kimi getireceksin mevzu bu adam yok piyasada sacma sapan birini getirip butun sezonu heba edecez
                              Sen önce düzgün konuş ben cevap vericem sonra sana.. boş yapmaymış.. sen kimsin? Bayılıyorum bu laflara ya.. herkes ordinaryüs anasını satayım.. merhaba üstün zekalı müthiş insan..

Herkes sıtmaya razı olmuş..
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk gelmesine ne kadar karşı çıksamda rezil bir kadroyu çekip çevirdi bence iyide performans gösterdi. Kötü bir ayrılık oldu.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X