BMN Forum'u akil insanların toplandığı çözüm odaklı bir forum haline gelmişken tanımıştım. O popülasyondan bu popülasyona geçiş yaptığımızı görmek oldukça üzüntü verici.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet takım kötü oynuyor. Sorumluluk bende diyememiş demek ki.
Bunu söyleyemiyorsan gideceksin tabi ki.
İyi bir noktadayken kendisini kovdurmayı seçti. Çünkü oyuncu grubuna kendisinin, oyuncu grubunun da kendisine güveni kalmamıştı. Muhtemelen de bunun farkındaydı. Başkan’ın eleştirisini göğsünde yumuşatmak yerine yüzüme 1’e 1’de söylerse gereken cevabı veririm diye vole vurup başkan’a çaktı.
Ünal Hoca istifa etmek yerine başarılı sayılabilecek bir anda gönderilmeyi kendi seçti bana göre.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
bence gelişmiyordu. Formda gidiyoruz bu bağlamda kötü etkilenme ihtimalimiz ortaya çıkıyor. Ancak yönetim ve tdnin açıktan atışmasının sonucunda bir yaptırım olması şarttı. Bence yaşanan hadiseler ışığında olması doğru. Şahsen beğenmediğim bir td kendisi ancak başarılı oldu bunu kabul etmemek de nankörlük olur. Sadece kendi fikrim daha başarılı olabilecekken olamadık ünal hocadan dolayı. Umarım kulübümüz için hayırlısı ne ise o olur.
Yorum
-
Kıytırık adamlar bile görüyor hatayı
Ligin en formda en karakterli hocası, evet zayıf yanları var ama krizden çıkartan da Ünal
Yerine Şenol dışında kim gelirse gelsin hava bozuldu ilk 3 zor
En son Tekke tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:30.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Yemin ediyorum şaşkınlık hayretle izliyorum
Ve sabırla bekliyorum hangi td gelecek
Olabilecek isimleri söyleyim. Erol, Sergen, Osman, Giray, Tolunay, Şota, Denizli, Samet, Rıza, Şenol, Okan
Bunlardan bazılar kesinlikle bize gelmez, bazılarını takmları salmaz, bazılarının yönetime rağmen taraftardan dolayı alınamaz geriye birkaç kişi kalıyor.
Tahmin edin bakalım kimler kalıyor.
Yorum
-
Ünal hoca yerine Giray bulak saçma olur daha doğrusu kumar olur. Ünal hocadan daha iyisini bulursan ünal hocayı gönder. Ama bulamazsan riske girme aynen devam. Neden ünal hoca gönderilmeli çünkü başkan bu ilginç demecinde şunu demek istemiştir. Kaç hafta geçti hala gol ve baskı yemeye bi çare bulamadın yani artık TS te verebilecek bişeyin kalmadı kapasitenin bu kadar. O yüzden senin yerine başkasını düşünüyorum. Diyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum