Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan Ünal hocanın gidişine müsaade ederse kendi ayağına sıkmış olur.

Getireceği hiç bir TD anlık başarı sağlayamayacağı gibi sezon sonu da gider. Ve biz de sarmalın içine girmiş oluruz.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla bro öncelikle bizim bazı gerizekalıların peygamber yerine koyduğu Ünal'dan kurtarmamız lazım kulübü...Vücuttaki çıbanı kesip atacaksın..Adamı sırf milliyetçi diye başımıza Kral yaptılar..Kral çıplak dediğin zaman bu gerizekalıların sülalesine küfür etmiş gibi oluyorsun..Bi savunmalar bi çırpınmalar bi agresifleşmeler bi bahaneler..Forumun cılkını çıkardılar..
      hocayı beğenmezsin anlarım da çıban demenizi hakedecek ne yaptı bu adam? ne hocalar geldi geçti bu takıma, neler neler yaptılar. bu kadar tepki alanı görmedim ben

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        buyrun https://www.transfermarkt.co.uk/trai...iner/statistik buradaki listeye iyi bakınız burada boşta olan çok sağlam yabancı hocalar ve teknnik ekip personeller var
        Yahu Para yok hangisini getirecen bunlarin kac milyon ister bunlar kaldiki takima isinana kadar sezon bitti birakin bu isleri

Yorum

buyrun https://www.transfermarkt.co.uk/trai...iner/statistik buradaki listeye iyi bakınız burada boşta olan çok sağlam yabancı hocalar ve teknnik ekip personeller var
          kardeşim sen şakamı yapıyosun ironimi yapıyosun yoksa trollüyomusun ?? pazardan domatesmi seçiyosun devre arası şu takım hoca değiştirirmi neyin kafasını yaşıyosunuz siz ya !

Yorum

• Ya hocayı çok eleştirdim, gerçekten. Ama yönetimin niye orası burası ayrı oynuyor onu anlamıyorum. Hoca kadar eleştiriyi kendileri de hak ediyor çünkü. Orta sahaya yürüyen adamı alan bunlar, aylarca izleyip eldekilerden üst seviye olmayan stoperleri getiren bunlar, Yusuf satıldıktan sonra aynı mevkiye Almanya amatör liginden gurbetçi getirenler bunlar, Abdülkadir'in aylarca sahalardan uzak kalmasına sebep olan; menisküs nedir bilmeyen doktoru göreve getirenler de bunlar. Seninki benden kara hesabı.

Biz taraftar olarak şikayet ediyoruz hocadan ama yönetim eğer sağa sola fatura kesmeye çalışıyorsa şunu bilmeliler: Kendilerinin de şu sürecin yaşanmasında en az(altını çizerek EN AZ) hoca kadar sorumluluğu var.

Yorum

• hocam bunlar bahane takımı yönetecek beyne para vereceksin önce sonra topçu transferine bakacaksın yoksa yıllarca bilimsel düşünmeyen yerli leş hocalarla takılırsın
              İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu Para yok hangisini getirecen bunlarin kac milyon ister bunlar kaldiki takima isinana kadar sezon bitti birakin bu isleri
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Kriterlerim,
                1- Futbolcusunun sakatlığını fark etmek.
                2- Gelen geçenden her maçta gol yememek.
                3- Öne geçtiği maçları verip durmamak.
                4- Sürekli beylik laflar milliyetçilik biz bilmem kimiz diyerek gaz almamak.
                5- Tek taktiğinin hadi aslanlar kaplanlar koclarim siz Trabzonsporsunuz hadi olum alın maçı şeklinde olmaması.
                6- Gitmek için olup bittigimiz UEFA yi 3. maçta bırakmamak.

Bir de her şey iyi gidiyormuş vay be..
                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• bu camia devre aralarını iyi yönetemeyip hep çuvallamıştır rakiplere altın tepside sunulan bir şampiyonluğa daha adım adım ilerliyoruz.. tebrikler böyle devam tam gaz..

Yorum

Alkış simgesini koyamadım kusura bakma. Transfermrkt den td mi alacağız.

Listenn yukarısını uyursan rüyanda görürsün

Diğerleri de şehre, ülkeye, insanlara, oyunculara vs vs uyum sağlayacak da başarılı olacak

Hangi yabancı hocayla başarılı olduk Allah aşkına

Yapılanmanın 2. senesinin ortasında bu işi yapmayı öğrenen adamı göndermek cahillik, iş bilmezlikten baaşka birşey değil

Yorum

• hocam eğer başkan şampiyonluk istiyorsa devre arası çok sağlam ekip alacak.dalga geçmiyorum orada dünyada kadar hoca var.bak yalnız sadece hoca olarak bakma aralarında teknik ekip de var.yani normal antrenörler de var.+ başkanın şampiyonluk iddiası yoksa yazın sonuna kadar Ünala katlanacak herkes.yerli hocalarla babayı alıyoruz anlayın artık!
                      İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim sen şakamı yapıyosun ironimi yapıyosun yoksa trollüyomusun ?? pazardan domatesmi seçiyosun devre arası şu takım hoca değiştirirmi neyin kafasını yaşıyosunuz siz ya !
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Şimdi bakınıyorum da fitili ateşleyen Ali Çil "Personelle vedalaşıyor" demiş. Yeni Şafak'da da haber çıktı az evvel. "Karaman ailesnin yanına İzmir'e gidiyor" diye. Muhtemelen hoca tatil arası için milletle vedalaşırken bizim Çil'li abimiz de mevzuyu buraya bağlamıştır
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• listeyi örnek verdim araştırırsan bulursun .isim vermedim farkettiysen.yabancı personel ve hoca şart hocam.bilim için şart.futbol Türklerin anladığı bir bilim değil kusura bakma.alman şart bize.ayrıca takımın forveti kim Türk mü? en başarılı oyuncularımız yabancı .neden? çünkü eğitim aldıkları yerlerdeki hocaları iyi yetişmiş ve onları iyi yetiştirmiş yabancı ve stratejik düşünen bilimsel insanlar.anla artık.sadece yetenekle bitmiyor iş doğru yabancı hocayla başarılı olursun.sen doğru yabancı futbolcuları seçip başarılı transferler yapabiliyorsan hocasını da seçmesini bileceksin bu işler böyle hocam.sorloth nerde yetişti? ve diğer yabancı futbolcularımızın hocaları Türk müydü? bunlar temel eğitimi nerden aldılar hocam?
                          İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alkış simgesini koyamadım kusura bakma. Transfermrkt den td mi alacağız.

Listenn yukarısını uyursan rüyanda görürsün

Diğerleri de şehre, ülkeye, insanlara, oyunculara vs vs uyum sağlayacak da başarılı olacak

Hangi yabancı hocayla başarılı olduk Allah aşkına

Yapılanmanın 2. senesinin ortasında bu işi yapmayı öğrenen adamı göndermek cahillik, iş bilmezlikten baaşka birşey değil
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 20:04.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

hocam bunlar bahane takımı yönetecek beyne para vereceksin önce sonra topçu transferine bakacaksın yoksa yıllarca bilimsel düşünmeyen yerli leş hocalarla takılırsın
                            Bu stoper hattiyla Kloppu Guardiolayi getir sampiyon olamasin oyuncular belirler herseyi hoca yan figurdur

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kriterlerim,
                              1- Futbolcusunun sakatlığını fark etmek.
                              2- Gelen geçenden her maçta gol yememek.
                              3- Öne geçtiği maçları verip durmamak.
                              4- Sürekli beylik laflar milliyetçilik biz bilmem kimiz diyerek gaz almamak.
                              5- Tek taktiğinin hadi aslanlar kaplanlar koclarim siz Trabzonsporsunuz hadi olum alın maçı şeklinde olmaması.
                              6- Gitmek için olup bittigimiz UEFA yi 3. maçta bırakmamak.

Bir de her şey iyi gidiyormuş vay be..
                              Ne bekliyorsun arkadaşım.

Bütün maçları kazanıp, hiç gol yemeyen, hiç sakatlık yaşamayan bir takım mı

Neymar denen 200 milyonlul oyuncu 3-4 ay sakatlandı. Yusuf bursa taş gibiydi Lille gitti sakatlandı. Lil bu işi bilmiyor.

Sakatlıklardan tek kızdığım belki a.kadirinkidir. Diğerlerinde darbe var. Ne yapabilir adam.

32 puan toplamış takım. 82 puan toplayıp rekor kırdığın ve rakiplerine 8 puan fark atıp şampiyon olduğun sezon 42 puan toplamışsın ilk devre.

Avrupada son torbada çıkmışsın. Bütün rakiplerin dişli. Bir sürü olumsuzluğa rağmen gençlere deşans vererek tecrübe yaşatmışsın.

Ünal hoca nın gazla oyuncu çalıştırdığını, kenardan oyuncuya gaz verdiğini görmedim, duymadım. Şu anda işlemese de olsa bir oyun anlayışı var. Geçen yıl övündüğünüz takımı da Ünal hoca oynatıyordu.

Ama güzel oyun ve başarı başkalarının, kötü oyun ve skor hocanın değil mi

Bravoo büyük TS taraftarı

Yorum

• trabzonspor tarihinin en fiyasko yönetimi. ya da yok daha beteri daima gelir. adam oldular da hoca beğenmiyorlar ahahahahah. m ü s t e h a k.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X