İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan açıklamayı Konya maçı sonrası yaptı, ondan sonra sadece Kayseri ile oynadık ki hiçbirşeyin ölçüsü olmayan bir maç
Yorum
-
Bu tarz konuşmalar patlamadır esasında. Demek ki bu ikisi uzun zamandır konuşmuyorlar şahsen ya da sıkıntıları paylaşmıyorlar birbirlerinin işlerine karışmamak adına. Bu kadar zaman sohbet etmezsen içinde tuttuğun şeyler bir gün en kötü şekilde ortaya çıkar. Eğer sağlıklı bir birliktelik yoksa da çok geçmeden çöküş dönemi başlar. Başkan belli ki Avrupadan elenme konusunda Abdülün sakatlanması konusunda sturridgenin erken çıkması konusunda takımın içeri gömülmesi konusunda çok dolmuş. Hocanın dediği gibi taraftar gibi davranmış zira taraftarın düşündüğünü düşünüyor kendisi. Biz kendisinden bir Mustafa cengiz iticiliği görmek istemiyoruz. Hocayla ya da başkasıyla derdi varsa her zamanki nezaketiyle hareket etmesi gerekir kendisine yakışan budur.
Devre arasına o kadar da kötü girilmedi en azından puan olarak. Hedef belirleyin kadroyu ona göre kurun. Siz şampiyonluk falan değil hedef diyorsunuz ama röportaj veren futbolcular şampiyonluk diyor sadece. Bu ne iş? Şampiyonluk baskı getirir diyorsunuz ama o baskı olmayınca tribün ölü gibi oluyor takımın kendisine de itici bir güç sağlamaz hale geliyor. Türkiyede büyük takım olmanın olayıdır zaten baskı meselesi. Takımda bir sürü yabancı futbolcu var tecrübelisi var. Bu iş hava ile olur korkmayın bu kadar tepkiden. Sen oyuncunu havaya sok dönmeyecek maçı döndürsün sana. Forvetin gelir çizgiden top çıkarır. Mucizeler mücadele ile olur gökten yağmaz. Penaltı noktasına gitmezsen penaltı alamazsın. Şampiyonluk havasına girmezsen de şampiyon olamazsın.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Ünal Karaman'ın saha içinde hatası varsa, Ahmet Ağoğlu'nun da saha dışında hatası vardır.
Ünal Karaman bu takım için uykusuz geceler geçiyor ailesine vakit ayıramıyorsa, Ahmet Ağaoğlu da uykusuz geceler geçirip ailesine vakit ayıramıyordur.
Bu kulübün neler çektiğini, geçmişte nasıl sıkıntılar ile boğuştuğunu unutmayın. Gerek saha içi gerek saha dışı.
O nedenle Ünal Karaman'a sahip çıkıp Ahmet Ağoğlunu elinin tersiyle itemezsin. İkisi de bu kulüp için emek harcıyor, ikisi de takımın iyi olmasını istiyor.
Ben kimseyi ötekileştirip duygusal yaklaşıyorum, Ahmet başkan da bizimdir Ünal hoca da.
Yorum
-
Ünal Karamanla şampiyon olamassın .
Ancak başkanın bize düzgün hoca ve ekip bulması şart bu konuda yönetimle beraber sorumludur.Eğer başkan şampiyon olmak ve avrupada başarılar istiyorsa bunu yapmak zorunda ve bilimsel yollara başvurmak zorunda.Çok iyi yabancı bir ekip oluşturmak zorunda.
Kendisi bu durumdan şikayetçi ise bir şeyleri artık düzgünce planlamalı
Ünal Karaman ise dediğim gibi bu sene şampiyonluk hedefi yoksa kalsın.
Transfer lazım futbolcu transferi şart
ancak sen ekip ve hoca transferini yapman da şart.
Bunun çalışmasını yönetim yapmamışsa Ünal Karamanı yollayıp yerine gene yerli hoca alınacaksa gerek yok
illa hoca lazım Türk olacaksa yarım dönem olacaksa Şenol Güneşi alsınlar o zaman altı aylığına
şampiyon yapar bu sene için
başkan planını yapsın ve düşünsünEn son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 16:21."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer varken yapilan transferler ve sonrasinda yapilan transferler arasinda fark var, sadece yabanci transferlerine bakarak durum cok net anlasilabilir. Son transferlerimizin buyuk kismi menajer transferidir. Kimse "ben sucsuzum" triplerine giremez.
Unal hocanin aciklamalarini yeni dinledim, Agaoglu'na buyuk racon yapmis, bu adamin aciklamalarina bayiliyorum yemisim teknigini taktigini, tam bir milliyetci. Sehirle kaynasip basarili olmasinin en buyuk sebebi, TS ve sehirle tam olarak uyumlu olmasidir.
Adam geldi bir tufan, gitti bir tufan. Yonetimi kestane gibi cizmis. Mesaji gayet net vermis; "siz coluk cocuk akliyla benden bu kadroyu sampiyon yapmami beklemeyin, iki tane yildiz almakla olmuyor bana uyumsuz oyuncular aldiniz sizin beceriksizliginize ragmen zirveden kopmadik. Madem sampiyonluk istiyorsunuz, bana iyi transferler yapacaksiniz."
Kisa ve net mesaj bu sekilde verilmis, dogrusunu da yapmis. Top simdi Agaoglu'nda. Hadi sampiyonluk istiyorsun madem, hocaya iyi ve uyumlu kadro ver.
Fakat transferi t.d seçer başkan yapar. Ünal klübün ekonomik durumunu biliyor. Buna rağmen yaz ayında ekibini sağlam kurup aynı sivas zamanındaki osmanlı akhisar gibi transfer takip komitesini hazılıcak ucuz oyuncuları bulacak başkan alacak.
Ünalda istiyorki başkan aldı ben malı denedim malın kusuru bunlar bakın dedim. Öyle olmuyor kardeşim kusurlu malı ya öncesinde almıcaksın yada kusurunu törpiliyebileceksen alacaksın. Bunu şenol azda olsa yapardı. Ama ünalda bu sıfır. Anca doğuştan yetenekli olacakta ahlaklı prensipli olacakta topçu ünalın elinde parlasın. Ondan dolayı ünalda suç var. Birbirimize top atma vakti değil yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilliyetciymiş. Milliyetcilikle t.d olunmuyor. Çok milliyeyciyse askeri okul okuyup komutan olsaymış. Tamamen populurite peşinde. Ama siz doğru diyorsunuz bir kısımda transferler kötü çıktı bir kısmı iki transferle olmuyor.
Fakat transferi t.d seçer başkan yapar. Ünal klübün ekonomik durumunu biliyor. Buna rağmen yaz ayında ekibini sağlam kurup aynı sivas zamanındaki osmanlı akhisar gibi transfer takip komitesini hazılıcak ucuz oyuncuları bulacak başkan alacak.
Ünalda istiyorki başkan aldı ben malı denedim malın kusuru bunlar bakın dedim. Öyle olmuyor kardeşim kusurlu malı ya öncesinde almıcaksın yada kusurunu törpiliyebileceksen alacaksın. Bunu şenol azda olsa yapardı. Ama ünalda bu sıfır. Anca doğuştan yetenekli olacakta ahlaklı prensipli olacakta topçu ünalın elinde parlasın. Ondan dolayı ünalda suç var. Birbirimize top atma vakti değil yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gitsin gitsin de gelir gelmez alt yapiyi kapattirip takima pahali 30 tane oyuncu aldirip ligin 7. Haftasinda 9. siradayken 1.6m euro tazminat ile once hoca sonra yonetim gonderdigimiz, maddi manevi mahvoldugumuz kaos yillarina geri donelim.
Anliyorum bu camiaya rahat batiyor. Sivasspor kadar olamiyoruz ona yaniyorum. Adamlar sampiyonluga kenetlendi bizim taraftara bak, niye 45 puan toplamamisiz, niye Sturridge Mikel'li kadroyla rakipleri ezemiyormusuz. Tek hedef hoca oldu, futbolcuya ya da onu aldiranlara toz konduran yok. Ben bu filmi daha once izlemistim, hep birbirini tekrar eden olaylar. Sonra niye sampiyon olamiyoruz..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildiiyi kadro verdin de mi seni şampiyon yapmadı seni yüzsüz. öve öve bitiremediğiniz orta sahadan sosayı sakat verince yerine oynayan adam doğan erdoğan. abdülkadir ömürü sakat verince yerinde oynayan adam kariyerinin ilk resmi lig maçına trabzonspor'da çıkan yusuf sarı. nwakaeme sarı kart cezalısı olsa yerine oynatabileceğin adam eskişehirden getirdiğin fıratcan üzüm. novak sakatlanınca alternatifi abdürrahim adında daha topla yeni tanışmış bi çocuk. koca sene stoper alternatifim yok diye ağladı adam tuttular sportingde resmi maçı olmayan fernandesi getirdiler, gözünüzün önünde bunlar oluyor kör müsünüz siz? 17 haftada sakatlık problemi olan yıllık 3.5 milyon euro para alan adamı adam akıllı 90dk kullanamadı. allahın yüzsüzleri. bilimsel yol arıyomuş. kes.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı savunalım da yetersiz kadro demeyin Allah aşkına. Sivasta 2 tane orta saha var 3.su Beşiktaştan kiralık stoper. Herhangi birine bir şey olunca Ziya giriyor oyuna. Imkanlarimiz bunlar. Geçen sezondan kötü değil kadro ama oyun olarak çok gerideyiz.
hocam dediğine ben de katılıyorum ama yaş faktörünü de devreye sok. en önemli mevkilerimizde oynayan oyuncularımızın yaşları 31-36-33-33. 4 ön eleme 6 grup maçı 17 lig müsabakasını bu yaş oyuncularla kotaramazsın. wakanın alternatifi fıratcan, novakın alternatifi rahim abdüşün alternatifi de yusuf olamaz (çok performans verdi iyi de oynadı ama oyun olarak abdüşün boşluğunu hayatta dolduramaz). kadro forvet anlamında zengin gibi gözüktü. ekuyu 2 ay sakat verdik. stu 8. haftaya kadar oynayamadı. kalan haftalarda da 45 dakikalık kondisyon verdi.
bizim dengemizi sakatlıklar bozdu. kadronun net bir merkez orta saha eksiği var. evet yetersiz değil ama eksik. net bir şekilde eksik.
Yorum
-
Adam kac mac Avdijaj, Ahmet, Dogan vs.. ile oynadi
Harbi kaç maç oynadı bu adamlar ?
Doğan 2 maç Ahmet Canbaz 1 maç Avdijaj ise 3 maçta 11 başladı..!
Başkan az bile konuşmuş geçen hafta..!
İlk yarıyı 37 puanla lider kapatan Sivas'ın stoperleri Caner Osmanpaşa ile TFF 1.ligden gelen Appindangoye
Sağ Beki M.Gaino sol beki Uğur Çiftci
Orta sahasında Beşiktaş'tan kiralık gelen stoper Fatih Aksoy - Hakan Arslan ve bu sezon düzenli forma giymeye başlayan Mert Hakan joker oyuncu ise Ziya Erdal
Forvette 33'lük Yatabare ile 36'lık Kone.. elle tutulur bir Emre Kılınç ile Fernando var..
Bir diğer bahane de yaşlı oyuncularımızın olması..!
Başakşehir'in 30 ve 30 yaş üstü 12 tane oyuncusu var çoğu da sürekli oynuyor.. adamlar Roma ve M.Gladbach'lı gruptan lider olarak çıktılar üstelik..! bir de hoca değişikliği yaşadı bu takım..!
Mert Günok 30 - Çaicara 30 - Clichy 34 - Epureanu 33 - Skertel 35 - M.Topal 33 - Elia 32 - Mahmut 31 - Arda 32 - Gökhan İnler 35 - Demba 34 - Robinho 35
Peki bizde durum ne ? Sosa 34 - Pereira 35 - Mikel 32 - Nwakaeme 30 - Sturridge 30
En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 17:41.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam kac mac Avdijaj, Ahmet, Dogan vs.. ile oynadi
Harbi kaç maç oynadı bu adamlar ?
Doğan 2 maç Ahmet Canbaz 1 maç Avdijaj ise 3 maçta 11 başladı..!
Başkan az bile konuşmuş geçen hafta..!
İlk yarıyı 37 puanla lider kapatan Sivas'ın stoperleri Caner Osmanpaşa ile TFF 1.ligden gelen Appindangoye
Sağ Beki M.Gaino sol beki Uğur Çiftci
Orta sahasında Beşiktaş'tan kiralık gelen stoper Fatih Aksoy - Hakan Arslan ve bu sezon düzenli forma giymeye başlayan Mert Hakan joker oyuncu ise Ziya Erdal
Forvette 33'lük Yatabare ile 36'lık Kone.. elle tutulur bir Emre Kılınç ile Fernando var..
Bir diğer bahane de yaşlı oyuncularımızın olması..!
Başakşehir'in 30 ve 30 yaş üstü 12 tane oyuncusu var çoğu da sürekli oynuyor.. adamlar Roma ve M.Gladbach'lı gruptan lider olarak çıktılar üstelik..! bir de hoca değişikliği yaşadı bu takım..!
Mert Günok 30 - Çaicara 30 - Clichy 34 - Epureanu 33 - Skertel 35 - Visca 29 - M.Topal 33 - Elia 32 - Mahmut 31 - Arda 32 - Gökhan İnler 35 - Demba 34 - Robinho 35
Peki bizde durum ne ? Sosa 34 - Pereira 35 - Mikel 32 - Nwakaeme 30 - Sturridge 30
Çünkü iyiyi örnek alıp hatalarını düzeltmek, eksiklerini tamamlamak gibi bir beklenti yok.
Kendi eksikliklerine bahane olarak başkalarının eksikliklerini göstermek gibi bir hastalık var.
Bak onlarda da sakatlar oldu, bak onlar da kötü sonuç aldı, falan filan.
Asla daha iyiye bakmayacaklar.
Asla daha iyiyi gözlemleyip sonuç çıkarmaya çabalamayacaklar.
Sakatlar, yeni kadro, yaşlıyız, mühendislik... Dön baba dön...
Son iki maça bakıp hocanın aslında "ulan bu işte bir halt var" dediği bile görülebilir aslen.
Savunma ileri çıkmaya başladı hafiften.
Ama erkekliğe leke sürdürmemek için itiraf edilemiyor.
"Bu kadronun oynayacağı bun kadardır." diye bir masala sığınıyorlar.
Yarın savunma hattı ileri çıkıp sonuç alınınca, "bak sihirbazlık yaptı hoca" diyebilmek için altyapı çalışmaları.
25 maç halt ettik bu sene. 4 maç birşeyler denedik.
Diğer ikisi de Krasnodar ve Basel maçları.
Bu kadronun oynayacağı oyun bu değildi.
Kim ne derse desin.
HAtaları yüzünden bu oyunu oynadık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum