Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı en çok hatalı bulduğum konu takımın revire dönmesi ve bu konuda hiçbir şey yapmaması ya da yapamamasıdir
    Diğer eleştiriler daha tali problemler bana gore
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Eglence olan spor musabakalarini siyasi guc gosterisine ceviren guruhun trabzonspor temsilcisi tetikcisi...tam bu nedenden dolayi kendisi hakkinda elestiri bulamazsiniz, olumsuz satirlar yazan olmaz...

Oyunu farkli oynayanlar elbette olacak, tetikci olmayan siyasi gucke hareket etmeyen...bekliyoruz senden ne zaman vazgececekler yada sen ne kadar dayanacan.
      ıslak imza....

Yorum

• Yorum

• En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 06.11.2019, 17:15.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun Karaman ısrarı özellikle teknik-taktik anlamda başına bela açacak burada maalesef hemfikirim.
            İyi bir mentor olmanın dışında bir özelliği, takıma kattığı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
            Maçları izlediğimde sahada oyuncuların bireysel kalitesi dışında bir takım gelişimi görünmüyor.
            Bu yeni değil, 1,5 senelik durum.
            Oyuncuların kişisel gelişimine katkısı çok iyi.
            Ama takım olarak kurguya katkısı yok.

Antreman metodu ve tekniğinde hatalar olduğu o kadar açık ki, sonunda herkes hemfikir olacak.
            Artık çok geç.
            Takım revire döndü zaten.
            Bu kabahati tek başına sağlıkçıların sırtına yıkıp gitme kolaycılığına kaçılmaz.

Karaman kalacaksa, ekibi eğitilecek.
            Bu eğitim tamamlanana dek bu işi bilen profosyonel yardım alınacak.
            Başka türlü bu cendereden çıkamayız.

Takım savunmasındaki taktik eksiklik ise Ünal Hoca ile maalesef çözülecek gibi durmuyor.
            Bu konuda takıma katabileceği birşey olduğunu düşünmüyorum artık.

Yorum

• koca Trabzonsporun kondisyonere teknki ekibi osmanlıdan transfer edilmiş. bu mu vizyon bolognanın atalantanın teknik ekibi gelse atıyorum championchipten yine böyle duruma düşmezdik.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Takımda sezon başından beri eksik olan şeyler var. Neredeyse her ay bir futbolcu sakatlanıyor. Sakatlanan da geri gelmiyor. Milyonlar verilen adamlar daha iyi koşullarda çalışmalı, tedavi edilmeli. Onazi gitti. Ondan daha hayır gelmez. Abdüş gitti bu sezon dönmez. Ekuban gitti ne zaman geleceği belli değil. Parmak'a ne oldu bilen yok. Daniel sakatlanıyor yetmiyor üstüne Sosa paket oluyor. Akıl alır gibi değil. Adam gibi doktor bulmak zor mu ? Aylık 100 bin tl versen elini ayağını öpecek doktor vardır illa ki. Ki 100 bin tl para bile değil. Başkan'dan ne ses var ne hareket.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sağlık ekibini değiştir başkan. Aynı zamanda devre arası iyi bir kondisyoner takıma al. Mümkünse yabancı, tecrübeli birisi olsun.

Galatasaray geçen sene ilk devre sakatlıklardan başını kaldıramamıştı. Devre arası alınan İtalyan kondisyoner ile ikinci yarı böyle bir sorun ile karşılaşmadan ligi şampiyon bitirdiler. Maçlarda da gayet dirilerdi.

Yabancı hayranı değilim. Ancak Türkiye'de bu işlere yetkin bir isim bulunamıyorsa yabancıya yönelmek gerekir. Bu iş artık amatörlük kaldırmaz.

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sağlık ekibini değiştir başkan. Aynı zamanda devre arası iyi bir kondisyoner takıma al. Mümkünse yabancı, tecrübeli birisi olsun.

Galatasaray geçen sene ilk devre sakatlıklardan başını kaldıramamıştı. Devre arası alınan İtalyan kondisyoner ile ikinci yarı böyle bir sorun ile karşılaşmadan ligi şampiyon bitirdiler. Maçlarda da gayet dirilerdi.

Yabancı hayranı değilim. Ancak Türkiye'de bu işlere yetkin bir isim bulunamıyorsa yabancıya yönelmek gerekir. Bu iş artık amatörlük kaldırmaz.
                    Aynen doğru. Kondisyoner Altısarayı ayağa kaldırdı.

Bize yabancı Kondisyoner, yabancı Sportif Doktor ve yabancı fizyoterapist lazım.

Başka çaresi yok.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Çakar:" Dün Başkan Ağaoğlu kanalın birine bağlanıp sorulan bir soruya 'adami mezarından almasını biliriz' lafı TFF'de infial, korku yarattı ve bugün gizli bir el Arda Kardeşler üzerinden fb'yi biçti" minvali komplo teorisi ötesi bir ütopya ortaya attı.

Bu sene 10-11'den zor olacak, mevzi alın derim...

10-11 ile kiyaslanmaz, yanina dahi yaklasamaz. O dönem ki takim bizim bu takimi halac pamuguna cevirirdi, gercekci olalim.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Kusura bakma, bizim b takim 10-11 takiminin yanina birak yaklasmayi, yanindan gecemez. 10-11 kadrosu bu kadroyu top diye oynardi. Kimse kusura bakmasin. ha gel gelelim TFF´ye, ugrasmalarina gerek yok, biz yanlis kadro tercihleri ve yanlis degisiklikle kendi ipimizi zaten kendimiz cekiyoruz, üstüne iki hakem hatasi verilmeyen penalti, ve ilk 4 te kendine zor yer bulursun.

Yorum

• Yıllardır katılabilmek adına büyük uğraş verdiğimiz Avrupa arenasında çıkmak zorunda kaldığımız kadro için birileri hesap vermeli
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yaptığın espri kadar futbola kafan basıyor. El şeyiyle başkan olursan böyle çaresiz kalırız. Birinin sermayesiyle ekonomiyi düzeltmekle olmuyor. Futbol takımının aslı unsurları futbolcudur. Bu takıma ne kattın. Geçen sene Waka-Hosseini bu sene Sörloth.

Acilen sportif direktör alınmalı, iyi bir antrenör grubu oluşturulmalı, 6 ve 10 numaraya dinamik oyuncular almalı. Net. Bu takım çok daha iyisini vaad ediyordu. Çok daha iyisi değildi. Hiçbir şey koymadın geçen senden beri futbol takımına dön bak haksız mıyım.

1 ay Campi peşine koştun 1m€ verdin bonservis

3 ay Sturridge kovaladın 3.5m€ verdin

Orta sahaya kariyer olarak aldığın adam 10 metrede top oynuyor. 2 kere kendi kalemize gol attı. 1 aydır yok. Olduğunda da bir halt oynamadı. 1.5 milyona aldın diye övünüyorsun. 1.5 milyona ihtiyacımız olmayan adam diye mi övelim seni. 1.5 milyona 5 puan bıraktık.

Yanlış planlamanız 30 milyona satacağın çocuğun 1 yılına mal oldu.

Avrupa heyecanı kalmadı.

Ligde 2. Lig oyuncularıyla ilk 11 kuruluyor.

Ama sen ekonomiyi düzelttin. Borçları kısa vadeden alıp uzun vadeye yaydım. Alkış. Albyraklara yanladım sponsorluk kovalayacam aferin. Berat'ı 6 numaraya Serhat'ı 10 numaraya Sadık'ı da santrafora koy reyiz.

İnanıyorum ama köylü kurnazlığını bırakması lazım. Sportif manada cahilsin. Bu işe kafa yormamış olabilirsin. Çağ dışı kalmış olabilirsin. O zaman bilenle çalış. Dizi yapımcısına transfer yaptırma.
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaptığın espri kadar futbola kafan basıyor. El şeyiyle başkan olursan böyle çaresiz kalırız. Birinin sermayesiyle ekonomiyi düzeltmekle olmuyor. Futbol takımının aslı unsurları futbolcudur. Bu takıma ne kattın. Geçen sene Waka-Hosseini bu sene Sörloth.

Acilen sportif direktör alınmalı, iyi bir antrenör grubu oluşturulmalı, 6 ve 10 numaraya dinamik oyuncular almalı. Net. Bu takım çok daha iyisini vaad ediyordu. Çok daha iyisi değildi. Hiçbir şey koymadın geçen senden beri futbol takımına dön bak haksız mıyım.

1 ay Campi peşine koştun 1m€ verdin bonservis

3 ay Sturridge kovaladın 3.5m€ verdin

Orta sahaya kariyer olarak aldığın adam 10 metrede top oynuyor. 2 kere kendi kalemize gol attı. 1 aydır yok. Olduğunda da bir halt oynamadı. 1.5 milyona aldın diye övünüyorsun. 1.5 milyona ihtiyacımız olmayan adam diye mi övelim seni. 1.5 milyona 5 puan bıraktık.

Yanlış planlamanız 30 milyona satacağın çocuğun 1 yılına mal oldu.

Avrupa heyecanı kalmadı.

Ligde 2. Lig oyuncularıyla ilk 11 kuruluyor.

Ama sen ekonomiyi düzelttin. Borçları kısa vadeden alıp uzun vadeye yaydım. Alkış. Albyraklara yanladım sponsorluk kovalayacam aferin. Berat'ı 6 numaraya Serhat'ı 10 numaraya Sadık'ı da santrafora koy reyiz.

İnanıyorum ama köylü kurnazlığını bırakması lazım. Sportif manada cahilsin. Bu işe kafa yormamış olabilirsin. Çağ dışı kalmış olabilirsin. O zaman bilenle çalış. Dizi yapımcısına transfer yaptırma.
                            Ellerin dert görmesin....

Yorum

• Yorum

• jokes on you başkan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X