Elektriğe yine zam geldi, başkan bu konuyu çözmeli!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa ve novak sözleşme imzalanmali.
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElektriğe yine zam geldi, başkan bu konuyu çözmeli!!!
fiyat güncelleme haberini bile nasıl veriyor ..
çaktırmadan bel altından vurmaya çalışmalar.. yakışmıyor..
1 mermi kaç pa.....***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevayy truva seniiiii...
fiyat güncelleme haberini bile nasıl veriyor ..
çaktırmadan bel altından vurmaya çalışmalar.. yakışmıyor..
1 mermi kaç pa.....
Anlamadım...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle??
Anlamadım...
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara: Ben Trabzonspor'da doktor yüzünden sakat sakat oynadım ayrıldıktan sonra Belçika'da özel doktora gittim durumu açıkladı bana 4 yıl önce ameliyat olmalıydın diye sonra Trabzonspor doktorunu aradım böyle böyle dedim nasıl göremezsiniz teşhiş edemezsiniz diye Bana dedi ki benim suçum yok yönetici bana sakın sakat olduğunu dizinde sorun olduğunu Yattara'ya söyleme dedi bu doktor Trabzonspor'a şimdi geri dönmüş inşallah bu oyuncular sıkıntı yaşamazHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu borç durumunu ben anlıyamıyorum.
18.10.2019 Borç: 940 milyon lira=145 milyon euro (euro 6.45)
[url]https://www.haber61.net/trabzonspor/trabzonsporun-borcu-ne-kadar-uzun-yillar-sonra-bir-ilk-h371591.html[/url
"Haziran’da karşınıza gelirken 1 Milyar 292 Milyon borçla gelmiştik şuan itibariyle 940 Milyon Lira." başkanın kendi ifadesi.
04.04.2018 tarhihli haber: Başkan muharrem usta. 841 milyon lira=171 milyon euro (euro 4.90)
Bordo-mavili kulübün net borcunun 841 milyon lira olduğu duyuruldu.
Trabzonspor Kulübünün net borcunun 841 milyon 59 bin 617 lira olduğu açıklandı.
Bordo-mavili kulüpte hafta sonu yapılacak olağanüstü kongre öncesi Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, kulübün idari ve mali durumuyla ilgili bilgiler verdi.
26.04.2018 Başkan Ağaoğlu 930 milyon lira= 187 milyon euro (euro 4.97)
Olağanüstü genel kurulla yönetime geldiklerini hatırlatan Ağaoğlu, "Kulübü olağanüstü noktaya getiren en önemli sorunlarından birisi, profesyonel takımımızın şu an ligde 5. sırada olması. Bana göre hiç hak ettiği yerde değil. Oynadığı futbol da orayı hak etmiyor. Daha yukarılarda olması lazım. Başarılı mı değil. Şampiyonluğa oynuyordu. Şampiyonluktan uzaklaşınca, 950, 937 milyon civarında borç... Faiz arttığı için rakam vermek mümkün değil. 930 milyonluk borç ortaya çıkınca olağanüstü genel kurul kararı alındı.
02.06.2018 Başkan Ağaoğlu; 835 milyon lira=180 milyon euro (euro 4.64)
Muharrem Usta'nın bize bıraktığı borç 180 milyon Euro. Muharrem Bey'den verdiği sözü tutmasını istiyoruz ve diyoruz ki, 'Borcu 150 milyon Euro'da bırakacağım sözünüzü yerine getiriniz. Aradaki 30 milyon Euro'luk (160 milyon TL) farkı en kısa sürede kulübümüze gönderiniz.
Bugüne baktığımızda Ağaoğlu 32 milyon euro futbolcu satışı yapıp 6 milyon euro futbolcu alışı yaptı.
Geçmiş dönemde ki kredi borçlarını düşük faizli olarak yapılandırdık. Burada minimum 50 milyon lira karımız vardır.
Futbolcu maaşlarında da 4-5 milyon euro düşürdük.
Bu matematik ağaoğlunun açıklamalarına ters düşüyor.
Geldiğinde 930 milyon euro borcumuz vardı derken Şimdi geldiğimizde 1292 milyon borcumuz var diyor.
Euro artışı etken ama açıklamalar çok tutarlı değil.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 18.10.2019, 16:47.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu borç durumunu ben anlıyamıyorum.
Bugünün haberi
[url]https://www.haber61.net/trabzonspor/trabzonsporun-borcu-ne-kadar-uzun-yillar-sonra-bir-ilk-h371591.html[/url
"Haziran’da karşınıza gelirken 1 Milyar 292 Milyon borçla gelmiştik şuan itibariyle 940 Milyon Lira." başkanın kendi ifadesi.
04.04.2018 tarhihli haber: Başkan muharrem usta.
Bordo-mavili kulübün net borcunun 841 milyon lira olduğu duyuruldu.
Trabzonspor Kulübünün net borcunun 841 milyon 59 bin 617 lira olduğu açıklandı.
Bordo-mavili kulüpte hafta sonu yapılacak olağanüstü kongre öncesi Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, kulübün idari ve mali durumuyla ilgili bilgiler verdi.
26.04.2018 Başkan Ağaoğlu
Olağanüstü genel kurulla yönetime geldiklerini hatırlatan Ağaoğlu, "Kulübü olağanüstü noktaya getiren en önemli sorunlarından birisi, profesyonel takımımızın şu an ligde 5. sırada olması. Bana göre hiç hak ettiği yerde değil. Oynadığı futbol da orayı hak etmiyor. Daha yukarılarda olması lazım. Başarılı mı değil. Şampiyonluğa oynuyordu. Şampiyonluktan uzaklaşınca, 950, 937 milyon civarında borç... Faiz arttığı için rakam vermek mümkün değil. 930 milyonluk borç ortaya çıkınca olağanüstü genel kurul kararı alındı.
02.06.2018 Başkan Ağaoğlu;
Muharrem Usta'nın bize bıraktığı borç 180 milyon Euro. Muharrem Bey'den verdiği sözü tutmasını istiyoruz ve diyoruz ki, 'Borcu 150 milyon Euro'da bırakacağım sözünüzü yerine getiriniz. Aradaki 30 milyon Euro'luk (160 milyon TL) farkı en kısa sürede kulübümüze gönderiniz.
Bugüne baktığımızda Ağaoğlu 32 milyon euro futbolcu satışı yapıp 6 milyon euro futbolcu alışı yaptı.
Geçmiş dönemde ki kredi borçlarını düşük faizli olarak yapılandırdık. Burada minimum 50 milyon lira karımız vardır.
Futbolcu maaşlarında da 4-5 milyon euro düşürdük.
Bu matematik ağaoğlunun açıklamalarına ters düşüyor.
Geldiğinde 930 milyon euro borcumuz vardı derken Şimdi geldiğimizde 1292 milyon borcumuz var diyor.
YApılanlara göre borcumuz 800 milyonun altına inmesi lazım iken artıyor.
Bunlar mali tabloya yansitilmamisti pinokyo eski baskan doneminde.
Agaoglu'nun acikladigi borcta ( 1.2 kusur olan ) tum dosyalarin borcu da icindeydi.
Yani anlasilmayacak birsey yok.
Suan hersey gercekci.
Tesekkur etmen lazim gercekten Trabzonspor'u seven bir taraftar isen baskana ve yonetimine.
Ayrica ek bilgi de vereyim.
Bu hafta ici benzin istasyonu da 85 milyon Tl'ye satilarak borc 840 milyon Tl'ye inecek.
Burnumuz b.ktan kurtuluyor yavas yavas.
Bu yonetim cizgisini bozmazsa zaten 4-5 yil sonra dondurulebilir ve cok cuzi borclu bir kulup haline doneriz tekrardan.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta ve Haciosmanoglu doneminden Tff, Uefa ve Fifa'da bulunan en az 30 tane dosya kapatildi.
Bunlar mali tabloya yansitilmamisti pinokyo eski baskan doneminde.
Agaoglu'nun acikladigi borcta ( 1.2 kusur olan ) tum dosyalarin borcu da icindeydi.
Yani anlasilmayacak birsey yok.
Suan hersey gercekci.
Tesekkur etmen lazim gercekten Trabzonspor'u seven bir taraftar isen baskana ve yonetimine.
Ayrica ek bilgi de vereyim.
Bu hafta ici benzin istasyonu da 85 milyon Tl'ye satilarak borc 840 milyon Tl'ye inecek.
Burnumuz b.ktan kurtuluyor yavas yavas.
Bu yonetim cizgisini bozmazsa zaten 4-5 yil sonra dondurulebilir ve cok cuzi borclu bir kulup haline doneriz tekrardan.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneden beri sürdürülebilir bir kimliğe büründük. Eski davaların çoğunu kapattık. Yıllık futbolcu giderleri belirgin olarak düştü. 3 veya 4 yıl içinde tamamen düzlüğe çıkarız. Diğer 3 istnbul takımı eski kafayla devam ediyor.bakalım 3_4 sene sonra neler olacak. Gerçi fbyi koçlar alır. Gsyede alıcı kolay çıkar.bjknin işi yaş.
Yorum
-
ödeyebileceğimiz maaşlarla takım kurmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi başkan. tabi ki kaliteli futbolcular alınmalı ama bütçeye göre olmak zorunda. bunun sırrı da altyapıdan oyuncu çıkarmak, ucuz genç oyuncu bulmak. takımın geneli bu profilde olunca iyi oyuncuya para kalıyor, hem de daha dikkatli seçim yapıyorsun. o da gelsin, bu da lazım diyerek maaşları şişirmenin anlamı yok.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleödeyebileceğimiz maaşlarla takım kurmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi başkan. tabi ki kaliteli futbolcular alınmalı ama bütçeye göre olmak zorunda. bunun sırrı da altyapıdan oyuncu çıkarmak, ucuz genç oyuncu bulmak. takımın geneli bu profilde olunca iyi oyuncuya para kalıyor, hem de daha dikkatli seçim yapıyorsun. o da gelsin, bu da lazım diyerek maaşları şişirmenin anlamı yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNBAdeki Salary Cap sistemi iste. Takimda tavan ücret alan (Max contract) 2 ya da 3 oyuncu olabilir. Sonra bir kac oyuncu normal seviyede ücret alabilir. Ama iste altyapidan veya iste gemc oyunculardan sürpriz performans alip gelistirip satmak lazim (draft ve trade).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum