Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalan konuşma ve yalanlar üzerinden algı oluşturmayı Ahmet Ağaoğlu kadar rahat yapan başka biri var,ismini söylemek gerek yok zaten arkadaşlar.

Taraftarı öyle güzel yalan ve algılar üzerinden kandırıyor ki,taraftar sanıyor ki borcumuz azalıyor,aksine artıyor.Kadro kalitesi düşüyor,sakat ve formu düşüşte olanlara yüksek meblağlar ödeniyor.Yusuf Yazıcı satıldı ve parasının ne kadarının nereye gittiği belli değil,borcumuz olan bankalarla faiz oranı nedir,bilinmiyor.
    Futbolcular sakatlanıyor,suçlu doktor,taraftar doktor raporlarını açıklayın diyen bir gazeteci yok.
    Sturidge neden sponsorun hastanesinde değil başka yerde rapor aldı,bilen var mı?

Birisi çıksın açıklasın Muharrem Usta neden mahkemeye verilmedi?
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• dün sosa'nin aciklamasi bugun baskanin basin toplantisi hayirdir ins.

Yorum

• Yahu hem diyorsunuz kıçımıza takacak donumuz yok, açız, açıktayız, kasa boş, 3-4 sene kimse bizden bişey beklemesin ama sonra gidip Sturridge gibi, Obi Mikel gibi pahalı ve bir o kadarda gereksiz transferler yapıyosunuz.
        Alinan amatör futbolcularda cabası.
        Insanlarin beklentisini yükseltip kötü skorlara savunmaniz fakir edebiyati yapmak oluyor yine.
        Olaya bak, oralet demle.
        O zaman para yok diyerek bize yalan söylediniz. Ya da el altindan birileri bu transferleri yapabilmeniz icin para yardiminda bulundu.
        Belki samimi olabilirler. Ancak rica ile bu koltuga oturduklari gercegi var benim için.
        Baskanligindan önce spor programinda neyi elestirdilerse her birini uygulamaya basladilar.
        (Tabi ki iho ve usta başkan olarak sayılmamaktadır bu yazdiklarimda. Her ikisi kara bir leke tarihimizde)
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 27.09.2019, 13:55.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• başkanın açıklamalarına bakıyorum şimdi canlı yayında

teknik heyete takviye yapmaz başkan

çekeceğimiz var

malesef bu kafayı değişmedikçe işimiz zor başkan üzgünüm
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Ünal Karaman’ı asla göndermem gibi bir hava sezmedim ben. Umarım takım toparlanır da eleştiriler azalır.
            Ayrıca 106 milyon tl kar için tebrik etmek gerek.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sportif başarı öyle de böyle de gelmiyor en azından ekonominin biraz olsun toparlanması güzel. Türkiye Kupası'nın kazanılması lazım artık çok zaman oldu kupa kaldırmayalı. Avrupaya da gitmek gelenek haline getirilmeli ilk beşin dışında kalmak kabul edilemez. Bunun dışında kısa vadede, 2-3 yıl, çok bir beklentim yok zaten başkanım..
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Hiçbir finansal yatırım yapma, hiçbir proje yapma, hazır aldığın gençleri sat, kadronu dağıtıp yerine kimseyi koyma sonra da kâr ettik diye anlat. Ne güzel.

Abdülkadir'i de sat bir 100 milyon lira daha kâr ettirdim diye anlatırsın. Büyük ekonomistsin vesselam.

Yorum

• Agaoglu bu sene sivadi diye gecmis yonetimlerin yalakalari saklandiklari deliklerinden cikmaya baslamislar bakiyorum insanda azicik utanma olur bu ne piskinlik.. iho ve usta trabzonspor tarihinin en kotuleridir sportif olarak ise iho muhodan basarilidir muho en kotusu rezilidir ,acar bakarsiniz sonuclara gecmisi unutacak kadar bunamadik daha kimsenin adami olmayin trabzonsporun olun agaoglunu nasil gecen sene ovmeyi biliyorsak bu sene de yermeye biliriz aslolan trabzonsporun basarisidir sahislarin degil once bu ayrim yapilsin..kimsenin adami olmadik sadece trabzonspor dedik demeye de devam..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sturriç Obi mikel formsuzmuş çünkü hazırlık kampına katılmamışlar fizik olarak iyi değillermiş. Diğerleri katıldı da ne oldu ne farkları var başkan ? Aldığımız oyuncular Ümit milli takım oyucularıymış imkanımız olsa bütün Ümit milli takımını alırmışız ya varya boş boş boş
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Size hacıosmanoğlu müstehak
                      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Hepimiz biliyoruz ki bu gelirlerin artması yani bulunan bütün sponsorların arkasında bir bakan var yani burada da başkanın bir inisiyatifi yok Muharrem Ustadan kalan sağlam bir takım var ve üzerine terme çatma bir kaç transfer yapıldı bu yıl ise yapılan transferlerin hepsi fiyasko gecen yıl takımın yıldızı olan adam gitmesin diye zam yapıldı muhtemelen bu sene gitse de kurtulsak diyeceğiz çünkü hiç bir şey üretmiyor gençler cabası

Bu takımı bu hale ben getirdim diyor ama devlet takımların borçlarını yapılandırmasa eminim gecen yıl yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için ilk uçakla İstanbula kaçacaktı Kızgınım çünkü biraz akıllı davransalardı bu yıl şampiyonluğa oynayabilirlerdi Oturmuş bir takımın var devlet borçlarını yapılandırmış ödemelerde sıkıntı yaşamıyorsun iki üç kiralık transferle gecen yılın takımını uçurabilecekken elindekileri verip dünyanın en akıllısı senmişsin gibi sağdan soldan topladığın gençlerin hepsinin Yusuf ve Abdülkadir olacağını düşünüp takımı uçuruma attın Yusufu satmak istemedim sözüne zerre kadar inanmadık çünkü Yusufu satmayı düşünmeseydin onun menejerini Trabzona sokmaz Yusufa da sağlam bir gözdağı verirdin ama daha önce dediğim gibi her aldığın gencin Yusuf olacağını düşündüğün için istemem yan cebime koy muhabbeti yaptın

Hiç bir şey yapmadın (sevenlerin kusura bakmasın) batmış bir kulübü bakanların yardımı ile idare ettin eski başkandan sağlam bir kadro kaldığı için durumu kurtardın ve kendini kahraman ilan ettin oysa 3 yıl süre istemiştin ve biz senden başarı beklemiyorduk ama şartlar seni o noktaya götürdü değerlendiremedin 96 da bir transfer yapılamayıp heba edilen şampiyonluktan sonra 2020 de heba edilmiş bir yıl olacak senin için bunu sana yazdık 2011 i söylemiyorum çünkü orada şike var onların kabahati yok

Ama 2020 tamamen senin eserin
                        @ okşoholu

Yorum

• Başkanımız Ahmet Ağaoğlu: “Salih için hem kulübüyle hem federasyonla görüştük. Belirli bir ücret ödeyip Salih'in lisansını biz çıkartmayı düşündük. Altınordu Kulübü'nün başkanı satıştan pay istedi ben kabul ettim. Ama ne zaman 1.5 milyon euro para istedi, kabul etmedim. Öyle bir para yok. Salih Kavrazlı'yı Mart ayına kadar bekleyeceğiz.”
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Yusuf'un satışı sonucu 100 milyon kâr etmeyi meziyet diye anlatmasın bana kimse.
                            Elindeki kıymet satıldı. Önceden kiymetti, şimdi para olarak bilançoya girdi.
                            Şu an alınan gençlerden bir yusuf çıkarırsan o zaman eyvallah. Olmayan bir değeri takıma katmış olursun.
                            Sturridge forma kavuşup piyasa yaparsa da başarı sayılır.
                            Yusuf un satışı değil.

Ünal karaman konusunda yaptığı gemi kaptan benzetmesi kendi seçimidir.
                            Yetki sende. Sorumluluk da sende.
                            Başarıda nasıl televizyonlarda el üstünde tutulduysan, bu kararın sonunda ortaya çıkacak başarısızlığın da bir bedeli olur.
                            Riski almak isterse başkan karar onundur.

Yalniz bu oyun 2-3 hafta daha sonuçlarla böyle giderse başkanın dayanabileceği sınırı da görmüş oluruz.

Yorum

• Türk Lirası değer kaybederken "ekonomi çok kötü yönetiliyor, dolar aldı başını gidiyor, xxx TL'yi test ediyor, aşarsa daha durdurulamaz, ekonomi yönetimi acil tedbir almalı, ne olacak bu ülkenin hali" diye dövizin her yukarı yönlü hareketinde ortaya çıkıp konuşan, bunları söylerken aynı zamanda parasını dolara yatırıp içinden de "aş şu eşiği de yolumuzu bulalım be dolar" diye geçiren tipler vardır ya.

Nedense bazı taraftarları aynı bu tipler gibi görüyorum...
                              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hepimiz biliyoruz ki bu gelirlerin artması yani bulunan bütün sponsorların arkasında bir bakan var yani burada da başkanın bir inisiyatifi yok Muharrem Ustadan kalan sağlam bir takım var ve üzerine terme çatma bir kaç transfer yapıldı bu yıl ise yapılan transferlerin hepsi fiyasko gecen yıl takımın yıldızı olan adam gitmesin diye zam yapıldı muhtemelen bu sene gitse de kurtulsak diyeceğiz çünkü hiç bir şey üretmiyor gençler cabası

Bu takımı bu hale ben getirdim diyor ama devlet takımların borçlarını yapılandırmasa eminim gecen yıl yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için ilk uçakla İstanbula kaçacaktı Kızgınım çünkü biraz akıllı davransalardı bu yıl şampiyonluğa oynayabilirlerdi Oturmuş bir takımın var devlet borçlarını yapılandırmış ödemelerde sıkıntı yaşamıyorsun iki üç kiralık transferle gecen yılın takımını uçurabilecekken elindekileri verip dünyanın en akıllısı senmişsin gibi sağdan soldan topladığın gençlerin hepsinin Yusuf ve Abdülkadir olacağını düşünüp takımı uçuruma attın Yusufu satmak istemedim sözüne zerre kadar inanmadık çünkü Yusufu satmayı düşünmeseydin onun menejerini Trabzona sokmaz Yusufa da sağlam bir gözdağı verirdin ama daha önce dediğim gibi her aldığın gencin Yusuf olacağını düşündüğün için istemem yan cebime koy muhabbeti yaptın

Hiç bir şey yapmadın (sevenlerin kusura bakmasın) batmış bir kulübü bakanların yardımı ile idare ettin eski başkandan sağlam bir kadro kaldığı için durumu kurtardın ve kendini kahraman ilan ettin oysa 3 yıl süre istemiştin ve biz senden başarı beklemiyorduk ama şartlar seni o noktaya götürdü değerlendiremedin 96 da bir transfer yapılamayıp heba edilen şampiyonluktan sonra 2020 de heba edilmiş bir yıl olacak senin için bunu sana yazdık 2011 i söylemiyorum çünkü orada şike var onların kabahati yok

Ama 2020 tamamen senin eserin
                                muharrem usta hangi saglam kadroyu birakmis.herkesin dilinde ayni ezber seyler..gecen sene ligde basarili olan kadroyu bir saysaniza..yada dur ben sayayim..ugurcan-pereira-huseyin-hosseini-novak-parmak-sosa-yusuf-nwaekeme-omur-rodallega..

ugurcan-huseyin-yusuf-omur-parmak alt yapidan gelenler..bunlarda usta'nin ne emegi var?ki mehmet ekici gitmeseydi yusuf sittin sene sans bulamazdi.yusuf ve omur disinda digerleri zaten forma bulamiyordu..
                                hosseini-nwaekeme agaoglu doneminde transfer edildiler..sosa-pereira-novak-rodallega usta doneminde alinanlar..cogunluk rodallega'dan zaten memnun degildi..geriye kaldi 3 isim,ki bunlar mevcut kadroda 11 oynayanlar..
                                totalde iki senede 30 milyon euro civari bonservis odenen yerde 3 kisilik saglam kadro mu olur..agaoglu'nu elestirmek icin gecmisi guzellemenin alemi nedir.

baskan'in unal aciklamalari acikcasi beni pek tatmin etmedi ama takimi ucurumdan attin elestirisi nedir yahu.rodallega'dan zaten kimse memnun degildi gitti, yusuf gitmek istedi gitti.hem baskanin hem yusuf'un kendi agzindan sureci dinledik-gorduk.bu konuda yonetime sallamanin kime ne faydasi var.hayir tam olarak ne bekliyorsunuz anlamadim.

borc yapilandirmasi olmasa istanbula kacardi diyorsun halbuki baskanliktan kacan muho'nun kendisiydi.agaoglu geldiginde aylardir odenmeyen maaslar,icralik dosyalar ivir zivir milyon tane mali problem vardi.devlet garantisi alarak mi geldi ki istanbula kacardin diye adami sucluyorsun.kacacak olan adam kulubun o durumunda niye baskan olsun.bu topa niye girsin?devletle agaoglu'ndan daha yakin olan muharrem usta niye agaoglu'nun yaptiklarini yapmadi da ben yapamiyorum deyip kacti..

kadro maliyetini 35-40 milyon eurolardan 15lere kim cekti?gecen sene burak-onur'u kadro disi birakip,kucka'yi satip takimi duzluge cikaranda bu yonetimdi.maaslarinida oyle veya boyle bu yonetim odedi..sadece usta'nin kibirinden dolayi ersun'a,ozer'e,aykut'a 30 milyona yakin tazminat odedi.
                                simdi adam bunlari yaptim deyince kendi cebinden vermedin diye elestiriliyor.turkiye'de ali koc disinda kulube kendi cebinden para veren kac tane baskan taniyorsunuz?en fazla para koyup kulubu kendilerine borclandiriyorlar.bu mu marifet..

saha sonuclari gelmeyince yaptigi transferlerin elestirilmesi normal,unal konusunda elestirilmesi gayet dogal ama diger idari ve mali konularda agaoglu'nun elestirilmesi kadar sacma birsey yok.ustelik daha ligin basi belki alinan gencler icin iyi ki alindi diyecegimiz donemler gelecek..cunku alinan genclerden yusuf sari ve avdijaj disinda henuz kimse forma bulamadi.

adami elestirirken yalan yanlis seyler uzerinden vurmak trabzonspor'a zarar verir..kafanizdaki yonetim tarzi nedir yada ne bileyim madem agaoglu beceriksizin tekiydi iho ve muho gibi tarihimizin en kotu baskanlarindan sonra niye kimse ortaya cikmadi.herkes kose bucak kacarken bu adamlar bir ise soyundu ve su ana kadar cokta kotu gelmediler.bu elestirileri yaparken insan az utanir yahu.
                                daha 2019 yilindayiz adam 2020 senin eserin diyor.lig sonunda yapilacak elestiriyi bile simdiden yapiyorsunuz.bravo cok zekice.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X