Saçma yönlere gittin başkan... Football manager oynamıyoruz. Önünde bir ara transfer dönemi var bunu iyi değerlendir. Hem hocaya hem bize boynun eğilmesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocası da başkanı da 2. senelerinde sapıtıveriyor bizde nedense. Usta da öyleydi. İlk geldi doğruları yapmaya başladı derken birden içine canavar kaçmıştı.
Burak Yılmaz - 32 maç 28 gol - 2 milyon euro zararla satıldı
Jose Sosa - Hala takımda
Filip Novak - Hala takımda
Kucka - Geldiği paraya gitti, bir miktar alacağını da kulüpte bıraktı
Hubocan - Kiralık 1 yıl oynadı
Bongonda - Kiralık 1 yıl oynadı
Kamil Çörekçi - Hala takımda
Volkan Şen - 1 yıl oynayıp karşılıklı feshetti
Gönderilenler:
Mas 2.3 milyon euro
Y.Erdoğan 1 milyon euro
Sonuç: 55 puan 5.lik
Önceki sene sonuç: 51 puan 6.lık
son yıl 2 hata: volkan şen'in gelmesi ve bongonda'nın gönderilmesi. bongonda bu sezon 7 milyon euroya transfer oldu. 23 yaşında.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocası da başkanı da 2. senelerinde sapıtıveriyor bizde nedense. Usta da öyleydi. İlk geldi doğruları yapmaya başladı derken birden içine canavar kaçmıştı.
son sozde klubu yoneten asil patronlara edelim, eger bu ulkenin elit diyebilecegimiz bir insani (agaoglunu kastediyorum) ayni hatalari tekrarliyorsa, ve ayni sonuclar fakli kisilerce aliniyorsa, benim merak ettigim klubun yakasina yapisan ve bu politikayi guden perde arkasindaki kisiler, perde onundekiler bu kadar acemlik ile kendi sirketlerinde tek kurus kazanamazlardi yoksa, gariplik var bu iste....ıslak imza....
Yorum
-
Siz bence yine Golf Federasyonu'nun başına dönün, Tv'lerde yorumculuk yapın. Büyük geldi size de Trabzonspor başkanlığı.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz bence yine Golf Federasyonu'nun başına dönün, Tv'lerde yorumculuk yapın. Büyük geldi size de Trabzonspor başkanlığı.ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. sene transferleri:
Jose Sosa - Hala takımda
Gönderilenler:
Mas 2.3 milyon euro
Y.Erdoğan 1 milyon euro
son yıl 2 hata: volkan şen'in gelmesi ve bongonda'nın gönderilmesi. bongonda bu sezon 7 milyon euroya transfer oldu. 23 yaşında."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecunku bildileri tek sey enkaz edebiyati, klubu bir adim oteye cikaracak bilgi birikimi vizyon ve kalteli idareci olmamali, klup zaten hic yonetici eli degmese gelecegi nokta 5. ve 6. lik yada 4. luk artik ne rant varsa gelen batirip gidiyor...
son sozde klubu yoneten asil patronlara edelim, eger bu ulkenin elit diyebilecegimiz bir insani (agaoglunu kastediyorum) ayni hatalari tekrarliyorsa, ve ayni sonuclar fakli kisilerce aliniyorsa, benim merak ettigim klubun yakasina yapisan ve bu politikayi guden perde arkasindaki kisiler, perde onundekiler bu kadar acemlik ile kendi sirketlerinde tek kurus kazanamazlardi yoksa, gariplik var bu iste....Kurumsallaşmadan, gerçek manada iliklerimize kadar profesyonelleşmeden bu kulübün burnu b.ktan çıkmaz. Bence
En son My tarafından düzenlendi; 24.09.2019, 03:01.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. sene transferleri:
Jose Sosa - Hala takımda
Gönderilenler:
Mas 2.3 milyon euro
Y.Erdoğan 1 milyon euro
son yıl 2 hata: volkan şen'in gelmesi ve bongonda'nın gönderilmesi. bongonda bu sezon 7 milyon euroya transfer oldu. 23 yaşında.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kulüp bu sezon toplam 6 milyon ile transfer yapabildi,
UEFA'ya kredi alarak girebildi.
gs sadece Falcao'ya belki de yıllık verecek bonuslarla bu parayı.
Bence yönetim başarılıdır.
Hoca da işleri toparlamak için şansı hakkediyor.
Eğer bu ekip başarılı olmazsa süper ligi mumla ararız.
Müflis durumdaki kulüpten "Adebayor niye yedeğe alınmadı" diye şikayetçi olmak vicdansızlıktır.
Bugün kulüpte 1 sınıf denilebilecek 9 oyuncu var;
Uğurcan, Pareira, Mikel, Onazi, Sosa, Nwakaeme, Sturridge, Ekuban ve Ömür.
Finansal Fairplay sorunu olan ve parası da olmayan bir kulüp için bu liste tek başına başarıdır.
Saha sonuçları da zamanla oturacaktır.
Kaybedilmiş bir şey olduğunu sanmıyorum.
Taraftarım motivasyonu dışında."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Bütün yaz boyunca şu takımın orta sahasına atletik oyuncular alın diye afkurduk durduk.
Genç oyuncu transferinin suyunu çıkardık dedik ama anlatamadık.
Bu takım fiziksel olarak rezalet durumda dedik ama kendimizi dinletemedik.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
basari hakedilir, oncelikle yonetimin basarili olmasi icin haketmesi gerekir...sene basinda siz insanlari kurumlari basarili diye adlandirirsaniz basari yada basarisizligin tanimini yapamazsiniz, sadece oyle oldugnu sanirsiniz...
gecmisle kiyaslamak yuzde yuz dogru bir sonuc da vermez, gecmisteki hatalrinizdan ne kadar ders cikardiginiz daha onemli olan kisimdir bana gore, mesela yonetimlerin 30 seneye yakin isim futbolcu transfer etme cabasi aptalliktan ote birsey degildir, cunku ders cikarmamissinzdir ve ayni hatayi 30 senedir yapiyorsunuzdur...ıslak imza....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum