Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanıyorum geçen sezondan sonra baya bir özgüven yapmış başkan ve yönetim. Biz bu işi çok iyi biliyoruz demişler. Öyle bir transfer sezonu geçirdik ki kimse ne yapıldığını anlamadı. İşi ticarete dökelim derken işler sarpa sardı. Yok öyle emeksiz ticaret Ağaoğlu başkan. Parayı futbolcu zarı atmak yerine profesyonel yapıya gömecektin ya neyse. Siz her şeyin iyisini biliyorsunuz zaten. Nihat başkanla koç kankana selam söyle bizden. Kesbiş olsun.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Futboldan zerre anlamıyorsun takımı mahfettin şimdi izle otur her aldığın adama forma aldırmakla olmuyor bu işler 30 bin kombine aldı taraftar bu rezilliği izletirsin insanlara.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Parayi görünce sacmaladi. Transfer yasağı gelmezse işimiz zor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• yani umarım bu kafayı değişir
          İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın futbol bilgisi yok. Zaten 4 de 2 yi eklersiniz 6 olur demesi olmayan futbol bilgisini gösteriyor.
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Sayıyla 1, yazıyla bir tane katkı alabildiğimiz transfer olmadı yaz döneminde. Otur sıfır!

Yorum

• Bütün genç yetenekler bizi tercih ediyor diyordu başkan. Yazıcı Ekuban ömür yok hani o genç yetenekler, altyapınmızda olanlar, hocaya söylesin de 2-3 tane oynatsa

Yorum

• Milletin transferleri amiyane tabirle ‘adam yiyen oyuncu’ çıkarken; bizim transferler fos çıktı maalesef sayın başkan...
                SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Bomboş bi başkansın.

Yorum

• Beyaz tv de kayserispor gecesi var canli yayinda simdiden 50bin forma satildi neden boyle bir organizasyon yapilmaz canli yayinda..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bir insan bu kadar doğru giden süreçlerden nasıl böyle bir pozisyona düşebilir akıl alır gibi değil..
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Toplamda 2. transfer dönemi herhalde bu yönetimin ve bu süreçte takıma katkı veren oyuncu sayısı sadece 2 (nwakaeme ve hosseini) yerden yere vurduğumuz muharrem usta nın zamanından kalan 3 oyuncu( sosa perreira novak) takımın belkide en iyi 3 oyuncusu. Yönetim kusura bakmasın ama transfer politikası olarak çok çok kötü durumdalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Hacıosmanoğlu kadar olamadın. Adam çobandı takımı çok büyük zarara uğrattı beceriksizdi ama senin kadar ülkeyi kepaze etmedi.

Avrupada bari ülke puanı topluyordu. Avrupada türk takımlarının arasında en çok puanı toplayan Trabzonspordu.

Ben Hacıosmanoğlunu savunmuyorum. Haşa!

Sadece Hacıosmanoğlunun sportif açıdan Ağaoğludan daha başarılı olduğunu söylemeye çalışıyorum. Bu ne demek oluyor? Ağaoğlu bu gidişle kulübü batıracak.

Sportif başarı yoksa parada gelmez kulübe. Para gelmeyen kulüp zarara uğrar. Görünen köy kılavuz istemez. Sonumuz pekte iç açıcı değil.

Yorum

• Yaptığın transferlerden hiç hayır gelmedi. Sadece Nwakaeme ve Hosseini tuttu. Diğer alınan tüm futbolcular fos çıktı. Sen kulüpte para yok diyorsun ama gidip para etmeyen adamlara para harcıyorsun? Sturridge, Mikel ve Çöploth hariç 3,5 Milyon Euro harcandı transferlere. Nerde bu futbolcular beyefendi. Hani geniş alternatifli kadron.

Birde utanmadan kameraların karşısına geçip çok transfer yaptık ve artık alternatifli kadromuz var diye biliyorsun. Nerde bu futbolcular. Nerde be adam nerde? Sen kimin parasıyla para etmeyen futbolcular alıyorsun? Cebinden beş kuruş çıktımı? Çıksa bu çöplere bu paraları vermezdin.

Yakında istifa sesleri duyarsın. Hiç merak etme.

Yorum

• Ünal Karaman:

Bizim oyunumuz bu kadro nedeniyle mecburen bu şekilde olacak. Kadromuz bizi topla oynamaya iten bir anlayışta. Bu oyuncu karakteri, bu sonucu çıkarır. Bundan sonrası için çok fazla bir seçeneğimiz yok açıkçası. Belki alt taraftan iki üç tane oyuncumuzun katılımı ile sayıyı tamamlayacağız. Belki geçen seneye oranla sıkıcı bir oyun oynayacağız ama transfer dönemine kadar bizi sağlıklı bir şekilde getirmeye çalışacağız. Bir oyuncunun hızı yoksa ona bir ayda hız veremezsiniz.

Yorum

• Ünal Karaman:

Şimdi maalesef ön tarafta arzu ettiğimiz rakibi zorlayıcı pozisyonlar olmayınca, daha gidip gelen bir oyun oluyor. Savunmamızın da konsantrasyon kaybı olabiliyor. Küçük düzenlemelerle, küçük organizasyonlarla belki geçen senedeki oyundan biraz daha geride kalarak devreye kadar gitmeye çalışacağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X