Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Andusic maliyetli bir transfer olsa çok net eleştirilmesi gereken bir hamle olurdu. Ha yine de kulübün bir kuruşunun hesabını yaptığını söyleyen Ağaoğlu yönetiminin daha dikkatli hamleler yapması lazımdı. Kaldı ki alınan oyuncular da gelir gelmez kiralanabilir onda bir sakınca yok. GS de Ozornwafor'u kiraladı. Lâkin hazırlık maçlarındaki Andusic çok düz bir oyuncu havası verdi.

Diğer taraftan bu FFP'yi aşmak için tercih edilen kiralama olayının da suyu çıktı. Biz de zaman zaman oyuncu kiralıyoruz fakat İstanbul takımları gibi büyük maliyetli oyuncuları transfer etme şansımız yok. Şehir ve bütçe anlamında zaten eşit şartlarda yarışmıyorken, üstüne bir de bu kiralık transferler farkın açılmasına neden oluyor.

Dün birçok kişinin dile getirdiği Linnes çok önemli bir transfer olabilirdi. Hem bek alternatifi hem de gerektiğinde ön libero oynayabilen bir oyuncuydu. Ancak oyuncu İstanbul'daki düzenini bozmak istemediğinden Kasımpaşa'yı tercih etmiş...
    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 02.09.2019, 16:58.
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ligde son 14 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik almişsin, Avrupada 2 ön eleme atlamişsin, doğru düzgün kadroya sahipsin, bunlar bu başkanla oldu, dalgana bak Trabzonsporlu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ligde son 14 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik almişsin, Avrupada 2 ön eleme atlamişsin, doğru düzgün kadroya sahipsin, bunlar bu başkanla oldu, dalgana bak Trabzonsporlu.
        foruma girince girdap'a girmiş hissi oluyor 100 yazı varsa bunların 99 tanesi eleştiri ve en az 70 tanesi eleştiri ötesi.. ligte 14 maçtır yenilmiyorsun ama bunun övüncünü bile yaşamak istemiyor kimse hep vurma derdinde bu kadar mı nefretlik oldu ülke insanı.

eleştiri tabi olacak ama fazlasıyla abartılı bu forum.. başkanın konusu için demiyorum forumun geneli böyle.

kazanıyoruz oyuncu iyi oynuyor giriyorsun konusuna ooo güzel, kaybediyoruz bu sefer bu takımın oyuncusu değil yazıları... bu kadar uçlarda gezilmez.

kaç senedir üyeyim foruma ama son dönemde fazlasıyla soğudum.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Başkan bu sene şampiyonluk söyleminde bulundu mu tam emin değilim ama, camianın hedefi bence bu sene özelinde şampiyonluk olmamalı.

Bu sene ligde geçen sene aldığımız puana ulaşmak ve onu geçmek, yeni oyuncular çıkartmak ve kadroda kullanmak, seneye satış yapması olası futbolcular barındırmak ana hedef olmalı.

Başarının birden geleceği düşüncesinin bir yanılgı olduğunu düşünüyorum. İstikrarı sağlayalım, sürdürülebilir bir politika olsun, sahada coğrafya, camia ve geleneklere uygun bir futbol oynansın, başarı illa ki gelecektir.

Yorum

• Siz basını boşverin,emin olun bizim kadromuz fener ve beşiktaş takımlarından daha iyi.Bugun fenerde oynayan Kruse hariç hiçbir oyuncusunu bizdekilere değişmessiniz.Başkanı tebrik ediyorum genel anlamda çok başarılı buluyorum.

Yorum

• Ekuban da Villerealin radarına takılmış. Başkanım habire futbolcu göndermekten bahsediyorsun da gördük işte transfer sezonundaki plansız ve düzensizliğinizi. Senin o dediğin gibi yapmak için ilkin sistemi iyileştireceksin. İhtiyaca yönelik futbolcu YETİŞTİRECEKSİN. Sonrasında ise sağlam bir arama ekibi kuracaksın. 1 yıl oldu Onazi'nin yerine adam alamadın. Yusuf'u gönderdin öle kaldık. Bu kafayla sürüm sürüm süründürürsünüz bizi valla.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ekuban da Villerealin radarına takılmış. Başkanım habire futbolcu göndermekten bahsediyorsun da gördük işte transfer sezonundaki plansız ve düzensizliğinizi. Senin o dediğin gibi yapmak için ilkin sistemi iyileştireceksin. İhtiyaca yönelik futbolcu YETİŞTİRECEKSİN. Sonrasında ise sağlam bir arama ekibi kuracaksın. 1 yıl oldu Onazi'nin yerine adam alamadın. Yusuf'u gönderdin öle kaldık. Bu kafayla sürüm sürüm süründürürsünüz bizi valla.
                Başkan Ağaoğlunun ne bir planı var nede bir sistemi. İşkembeden transfer ediyor. İnanılır gibi değil. Ortasahadan oyuncu satıyor yerine ne bir alternatif futbolcu alıyor nede yetiştiriyor.

Türkiyenin Benficası olacakmış. Ağzımı açacaktım şimdi. Benfica takımdaki futbolcunun yerini doldurmadan hiç bir futbolcuyu satmıyor. Daima bir alternatif planları var.

Benfica Yusuf Yazıcıyı en az 25-30 Milyon Euroya satardı ve yerine 4-8 Milyon Euroya yetenekli pişmiş genç futbolcu alırlardı.

Benficanın transfer politikasını transfermarkt.de den takip edebilir. Bunları koskoca Trabzonspor başkanına ben mi öğreteceğim. Allah Allah....
                En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 05.09.2019, 00:52.

Yorum

• Başkan ilk yapman gereken transferler 6 ve 10'du.

Yorum

• Mehmet Ali´si, Iho´su, Usta´si, Sadri´si..hangi takimli biliyoruz da..biz Agaoglu´nu Trabzonspor´lu bilirdik! Ya bu adamin kafasina Silah dayadilar, ya da bu da Parasporlulardan..
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Farkında mısınız bilmiyorum ama çok çok ciddi bir yapılanmanın eşiğindeyiz ve de buna başkan/yönetim hazırlık yapıyorlarmı bilmiyorum.

Önümüzdeki yıl ciddi bir kadro sirkülasyonu olabilir. Hatta tahminlerimizin de ötesinde olabilir. Bunu bilinçli bir şekilde yapmazlarsa projektör yemiş tavşan gibi kalıveririz valla.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        foruma girince girdap'a girmiş hissi oluyor 100 yazı varsa bunların 99 tanesi eleştiri ve en az 70 tanesi eleştiri ötesi.. ligte 14 maçtır yenilmiyorsun ama bunun övüncünü bile yaşamak istemiyor kimse hep vurma derdinde bu kadar mı nefretlik oldu ülke insanı.

eleştiri tabi olacak ama fazlasıyla abartılı bu forum.. başkanın konusu için demiyorum forumun geneli böyle.

kazanıyoruz oyuncu iyi oynuyor giriyorsun konusuna ooo güzel, kaybediyoruz bu sefer bu takımın oyuncusu değil yazıları... bu kadar uçlarda gezilmez.

kaç senedir üyeyim foruma ama son dönemde fazlasıyla soğudum.
                        Işte bunlar hep kendimizi bir şey sanmamizdan kaynaklanıyor. Halbuki düne kadar önüne gelen 3 avans verip 4'te biter gideri yapıyordu koca Trabzonspora. Şimdi rakiplerin ayağı titrer vaziyette önümüze gelenin anasını aglatiyoruz ama kıymet bilen yok. Bu taraftarın önemli bölümünün doyumsuzlugumu diyelim yoksa bir takim garip hazımsızlıgimi artık her neyse can sikmaya başladı. Bu önemli bölümün eleştirisi falan hikaye, maksat bağcıyi dövmek. Avucunu yalayacak bu bölüm. Bu başkan ve ekibi tarihi başarılara imza atacak ve çok güzel günler göreceğiz.

Yorum

• mevcut federasyon baskanina oy verip sonradan aglayan sizlayan galatasaraylilar gibi, trabzonspor baskani ne zaman taraftarinin onunde kendini aklamak icin fenerbahceli hukumet yalakasi baskani elestirecek merak ediyoruz....

trabzonspor baskanini elestirmeye gerek yok ona soylenecek sey zaten belli, kendi yonetmedigin kendi karar vermedigin, kendi iradenle aday olmadigin yerde bizim de sana degil seni yonetenlere soyleyecek sozumuz oluyor haliyle....baskan en iyisi gitsin isvicre de mahkemelerde sike var diye aglayip sizlansin, nasilsa kamuoyunda sikeyle mucadele ediyoruz dersin; kim bilecek....
                          ıslak imza....

Yorum

• Aslında eli opulecek adam ama Trabzonspor baskani oldugu icin elestirmek zorundayiz bir seyler bulup.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• sağlık ekibini derhal değiştir başkan..

Yorum

• sadece sağlık ekibi mi? ) şut kondisyoner ne varsa değişmeli yabancı ülkelerden almamız şart
                                İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sağlık ekibini derhal değiştir başkan..
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X