Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer Medicalpark ile yapılan sponsorluk anlaşmasında 'futbolcu sadece Medicalpark'ta testlere girebilir' maddesi varsa haklıdır. Ama böyle bir madde yoksa Ağaoğlu isterse Daniel'i mahallenin kırık-çıkıççısına bile götürebilir.
    Anıl madde var mı yok mu bilemiyoruz ama mantıklı olanı maddenin olması iken bu zaman kadar tüm oyuncu kontrolleri medicalpark veya liv hospitalde yapılmışken sadece sturridgenin acıbademde yapılması bana da ilginç geldi.

hatta dün buraya bir arkadaşımız Acıbadem yazınca şaşırmıştım ve inanmamıştım yalan yok.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta hastahane meselesinde haklı.
      Ama tutarlı olmak-olmamak meselesinde zerre haklı değil.

Kulübün yaptığı toplam bonservis, imza parası.
      Kulübün belirlediği maaş bütçesi.
      Takım içinde genç oyuncuların rolü.

Bunlara baktığın zaman yönetim toplam 5 milyon euro civarı imza parası ve bonservis ödedi.
      Maaş bütçesini belirlediği 100-110 milyon TL bandında tuttu.
      Takım içinde ilk 11 de 25 yaşın altında aktif oynayan ve piyasa değeri olan oyuncular;
      Uğurcan,Hüseyin,Hoseyni,Ivanildo,Parmak,Ömür,Sörloth.
      7 oyuncudan 5 i mutlaka ilk 11 oynuyor.

Yedek kadroda ise neredeyse tamamen genç yıldız adayları var. Yedek kulübesinin maaş bütçesi dikkate bile almayacak kadar düşük.

Usta futbol yönetimindeki başarısızlıkları sonucu sponsorluk ile kara lekeyi kapatmaya çalıştı. Allah razı olsun.

Mümkünse başarıları paylaşmak dışında da sussun.

Futbol yönetimi konusunda bu yönetimle kendini ve politikasını kıyaslamaya çalışıyorsa bu saçmalamak olur.

Sturrigde transferinde ortaya çıkan ilgiden pay kapmaya çalışmasın kimse.

Yönetim başarılı, verdiği sözlerin arkasında durmakta.
      Hem futbol hem finansal yönetimde hedeflerini tutturmaya da devam ediyor.
      +1
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Başkanın kafasında başkaca bir plan var mı bilmiyorum ama Sturridge transferinin reklamının iyi yapılmadığı kanaatindeyim.

Mesela dün açıklanır açıklanmaz Sturridge formaları Tscluplarda diye reklamını yapmalıydı.

Açıklamayı daha iyi yapabilirlerdi.

Gün içinde sosyal medyada oyuncu ile iyi bir etkileşim kurulması lazımdı.(Mesela Yusuf Lille)

Taraftar gazı kaybederse ilk andaki harcamayı yapmaz.Bundan faydalanmayı bileceksin.

Mesela koy Sturridge'yi kombine reklamı yap.

Ama nedense Başkan bunları yapmadı.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın kafasında başkaca bir plan var mı bilmiyorum ama Sturridge transferinin reklamının iyi yapılmadığı kanaatindeyim.

Mesela dün açıklanır açıklanmaz Sturridge formaları Tscluplarda diye reklamını yapmalıydı.

Açıklamayı daha iyi yapabilirlerdi.

Gün içinde sosyal medyada oyuncu ile iyi bir etkileşim kurulması lazımdı.(Mesela Yusuf Lille)

Taraftar gazı kaybederse ilk andaki harcamayı yapmaz.Bundan faydalanmayı bileceksin.

Mesela koy Sturridge'yi kombine reklamı yap.

Ama nedense Başkan bunları yapmadı.
          Bilmiyorum ama Avrupa maçı öncesinde bir oyuncunun ekstra ön plana çıkmaması istenmiş olabilir.

Maçtan sonra tutar bir video yayınlarlar o heyecan yine gelir o işi iyi yapıyorlar

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bilmiyorum ama Avrupa maçı öncesinde bir oyuncunun ekstra ön plana çıkmaması istenmiş olabilir.

Maçtan sonra tutar bir video yayınlarlar o heyecan yine gelir o işi iyi yapıyorlar
            İnşallah Uğur.

Bu transferin herşeyinden gelir elde etmemiz lazım.Buna takığım.

Adamlar gelmemiş Falcao için forma sattılar

Bende ümitliyim umarım güzel bir reklam yaparız.

bekleyelim
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnşallah Uğur.

Bu transferin herşeyinden gelir elde etmemiz lazım.Buna takığım.

Adamlar gelmemiş Falcao için forma sattılar

Bende ümitliyim umarım güzel bir reklam yaparız.

bekleyelim
              Şuan Doğan Erdoğan transferinden farksız o yüzden muhakkak bir şeyler yapacaklardır

Aek maçı iyi geçsin üstüne Malatya maçı öncesi imza ve video fazlasıyla heyecan yaratır zaten .

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer Medicalpark ile yapılan sponsorluk anlaşmasında 'futbolcu sadece Medicalpark'ta testlere girebilir' maddesi varsa haklıdır. Ama böyle bir madde yoksa Ağaoğlu isterse Daniel'i mahallenin kırık-çıkıççısına bile götürebilir.
                Diyelim ki öyle bir anlaşma yok,bu yapılan şık bir şey mi?Bize kupamızı vermemek ve şikecileri küme düşürmemek için TFF başkanlığından istifa eden eski şikeci yöneticinin hastanesine götürmesi doğru mu?

Bir diğer konu eğer Allah korusun Sturidge sakatlanır ve verim alınamazsa bu iş çok kurcalanır.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• muharrem usta hastane konusunda haklı. başkanımız ahmet ağaoğlu'nun bu yapılan hatayı telafi edeceğini düşünüyorum.zira camiamızın yakaladığı bu güzel havanın bozulmamasına azami özen gösterilmeli
                  SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Bence de Sağlık kontrolleri Medicalde sponsorumuzun hastanesinde olmalıydı.
                    Usta bu duruma kırıldı ve gayet de haklı.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Başkanın şu anda TRT Spor'daki röportajını izliyorum.

Sturridge transferinin sadece futbolcu transferi değil de, reklam ve halkla ilişkiler değeri de göz önüne alındığında ne kadar büyük bir transfer olduğunu çok iyi açıkladı.

İHO döneminde futboldan soğumuş biri olarak böyle bir başkanımız olması gerçekten şahane.

Yorum

• İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanın şu anda TRT Spor'daki röportajını izliyorum.

Sturridge transferinin sadece futbolcu transferi değil de, reklam ve halkla ilişkiler değeri de göz önüne alındığında ne kadar büyük bir transfer olduğunu çok iyi açıkladı.

İHO döneminde futboldan soğumuş biri olarak böyle bir başkanımız olması gerçekten şahane.
                        Evet dikkatlice dinliyorum.Ayrıca işin siyasi boyutuna da güzel değindi.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• başgan halen ömür türkmen uğurcan ve parmak ın yeni sözleşmelerini kapa açıklamadı.

bunlar üvey evlat mı hocam
                          TEKKEBALL

Yorum

• Sağlık kontrolü konusunda diyebileceğim iki şey var:

1) Başkanın kendi ofisinin söz konusu hastaneye komşu olması...

2) Yine söz konusu hastane grubunun, ülkenin en önemli sporcu sağlığı merkezine (bu lokasyonda) sahip olması.

Bunun dışındaki diğer niyet ve seçenekler kasıtsa vahim tabii. Ne olursa olsun, şık değil. Vestel yerine Sony televizyon hediye etse kamuoyu önünde benzer tepkiyi görür. Usta, tepkisinde haklı.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sana da helal olsun müthiş takım kurdun

Yorum

• Ah be başkan neredeydin 15 yıl?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X