Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antrenman sistemleri bizden iyi olduğu için oyuncuların Avrupa'ya gitmesiyle üstüne koyacağı söylenir.
    Üzülmeye gerek yok. Ne kadar geç transfer yapsak o kadar donanımlı gelecekler

Yorum

• Hadi hep beraber az beyin jimnastigi yapalim. Dogru yanlis siz karar verirsiniz.

Obi Mikel transferinde Onazi'nin patavatsizligindan dolayi fiyatin yükseldigini gören ve icerden bilgi sizdirilmasina cok sinirlenen baskan Sturridge gibi baska oyunculari cidden yem olarak kullanmis olamaz mi?

Düsünsenize bütceniz cok ama cok kisitli. Sinekten yag cikarmaya calisiyorsunuz, ki bunu yapilan 3 kurusluk (fiyat olarak) transferlerden anlamak zor olmasa gerek ve takimin ihtiyaci olan yerlere yapmak istedigin transferleri en uygun maliyete kapatmak istiyorsun.

Hem icerden bilgi sizdiran/lari ifsa edip cezalandirmak hem de istedigin oyunculari uygun fiyata almak icin böyle bir yol cizmis olmalari cok mantikli olmaz mi?

Tüm transferlerin bu kadar gizli yürütülmesini ben baska birseye yoramiyorum. Sadece Campi olayi ayri onda da Campi cok büyük fedakarlik yapti.

Her ne kadar futbol sever olarak Sturridge veya Bony gibi oyunculari kendi takimimda görmek istesemde, IHO ve USTA'nin kulübü iflasa götüren yolu secmedikleri icin kendilerine sükranlarimi sunuyorum.
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şu yönetimi hala anlayamayan bazı arkadaşlar var...

Adamlar geçen sene ne dediler, bizim amacımız öncelikle ekonomik olarak düzlüğe çıkarmak.

Buna göre gerçekçi bir bütçe çıkardılar ve ona uymaya çalıştılar, sonuç olarak geçen sene yapılan türlü iyileştirmelere rağmen 80m zarar ettik

Bu sene belirli bir maaş bütçesi var.

Bu bütçeyi kesinlikle aşmayacağız dediler ve aşmıyorlar

Ben bu yüzden bu yönetimin tutarlılığından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.

Bu yönetimi bu transfer döneminde bir tek Doğan için eleştirdim, Doğan da hazırlık kampında daha fazlasını edeceğini hepimize gösterdi.

O yüzden ben bu yönetime sonuna kadar güveniyorum.

Daha bek alternatifi, belki bir forvet ve Abdülkadir Parmak, Novak sözleşmeleri uzatılacak vs... Belki Sosa ile yapılandırma olacak... ADamlar bütçeyi planladıkları noktaya getirmek istiyorlar, herkes bir Sturridge aşağı yukarı.

Sturridge yemini kim ortaya attı bilmiyorum ama yönetim ergenler bu yemle uğraşırken iki tane kaliteli faydalı olabilecek belki beğenip bonservisini alabileceğimiz oyuncu getirdi.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İvanildo ve Alexander transferleri tutarsa sıkıntı yok.

Peki ya tutmazsa? Önümüzdeki yıl A. Kadir ve Yusuf kesin yolcu. Belki Uğurcan da gider. Sosa'nın devam edeceği kesin değil. Novak da gidebilir. JP de soru işareti yaştan dolayı.

Bu iki pozisyona daha "net" (pahalı değil) isimlerin istenmesi biraz da bundandı. Bu kadro son kez bu sene bir arada olacak.

İnşallah her şey bizim istediğimiz gibi gider. Başarı artık gelmeli.

Başarı gelmeden ekonomi düzelmez. Mümkün değil.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu yönetimi hala anlayamayan bazı arkadaşlar var...

Adamlar geçen sene ne dediler, bizim amacımız öncelikle ekonomik olarak düzlüğe çıkarmak.

Buna göre gerçekçi bir bütçe çıkardılar ve ona uymaya çalıştılar, sonuç olarak geçen sene yapılan türlü iyileştirmelere rağmen 80m zarar ettik

Bu sene belirli bir maaş bütçesi var.

Bu bütçeyi kesinlikle aşmayacağız dediler ve aşmıyorlar

Ben bu yüzden bu yönetimin tutarlılığından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.

Bu yönetimi bu transfer döneminde bir tek Doğan için eleştirdim, Doğan da hazırlık kampında daha fazlasını edeceğini hepimize gösterdi.

O yüzden ben bu yönetime sonuna kadar güveniyorum.

Daha bek alternatifi, belki bir forvet ve Abdülkadir Parmak, Novak sözleşmeleri uzatılacak vs... Belki Sosa ile yapılandırma olacak... ADamlar bütçeyi planladıkları noktaya getirmek istiyorlar, herkes bir Sturridge aşağı yukarı.

Sturridge yemini kim ortaya attı bilmiyorum ama yönetim ergenler bu yemle uğraşırken iki tane kaliteli faydalı olabilecek belki beğenip bonservisini alabileceğimiz oyuncu getirdi.
            Eyvallah

(UEFA)

Yorum

• Sizce de biraz fazla oyuncu transfer etmedik mi
              Bunun yerine iki stoper bir forvetle transfer kapatilamaz miydi?
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Biraz da rotasyon oyuncusu alınıp dediğiniz gibi olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sizce de biraz fazla oyuncu transfer etmedik mi
                  Bunun yerine iki stoper bir forvetle transfer kapatilamaz miydi?
                  Gençlere ödenen bonservis 1 milyon euro civarında. Keza kendilerine verilen rakamlar da çok düşük. Maddi açıdan alınabilecek bir risk. Lâkin o kadar genci A takımda oynatmanın imkanı olmadığından sınırı biraz aştılar. Üstelik bu takımın hâla net bir defansif orta sahaya ve Novak'ı yedekleyecek bir solbeke ihtiyacı var. Diğer taraftan birkaç ay önce "yabancı sınırı 8'e düşmeli TFF düşürmese bile biz kulüp politikası olarak düşüreceğiz" diyen Ağaoğlu olası bir 2.forvet transferiyle bu transfer döneminde 7 yabancı kadroya katmış olacak ve böylelikle de yabancı sayımız 14'e çıkacak...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gençlere ödenen bonservis 1 milyon euro civarında. Keza kendilerine verilen rakamlar da çok düşük. Maddi açıdan alınabilecek bir risk. Lâkin o kadar genci A takımda oynatmanın imkanı olmadığından sınırı biraz aştılar. Üstelik bu takımın hâla net bir defansif orta sahaya ve Novak'ı yedekleyecek bir solbeke ihtiyacı var. Diğer taraftan birkaç ay önce "yabancı sınırı 8'e düşmeli TFF düşürmese bile biz kulüp politikası olarak düşüreceğiz" diyen Ağaoğlu olası bir 2.forvet transferiyle bu transfer döneminde 7 yabancı kadroya katmış olacak ve böylelikle de yabancı sayımız 14'e çıkacak...
                    Gençlere bu kadar az verilmesi başarı
                    Ama bu gençlerin çoğu potansiyelli oyuncular
                    Ve oynayamazlarsa hepsi kaybolup gidecek
                    Onların açısından da sıkıntılı bir durum.

İnşallah Avrupa'da devam ederiz de hepsi ara sıra oynama şansı bulur ligde kupada vs
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• yusuf'un menejerinin elinde ne kadar oyuncu varsa, hepsinin menejer anlasmasinin iptalini hemen yarin saglamali, kabul etmeyen topcuyu kadro disi birakmali.
                      bunu yapmayacaksa baskanim diye gezmesin, maskot olarak takilmaya devam edebilir

Yorum

• Başkan hani 160me filan bişeyler diyordun.

O kadar boş açıklamaların var ki.

Yorum

• başkan kusura bakma ama darphane burak yılmazı alacak paraları basmadı süreçlerinden, 20 25 milyon euronun altında yusuf yazıcıyı bırakan sürece geldik.

burdan çıkan sonuç elif elmas yusuf yazıcıdan daha değerli.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Satılmasını istemeyenlerin, bankalar birliği taksidini ödeyecek çözümü de belirtmesi gerekir. Yusuf ya da x oyuncunun satışı zorunluluktur. Başkanın satmayacağız sözleri de pazarlığı kızıştırmak içindir. Bu kadarını anlamak çok mu güç?

Yorum

• Trabzonspor tarihinin kurtarıcı ve en başarılı başkanı olarak tarihe geçecek.
                              Ne mutlu Trabzonsporluyaki son yıllarda kulübün başına gelen ..... başkanlardan kurtuldu kulüp.
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 14:22.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yusuf'un menejerinin elinde ne kadar oyuncu varsa, hepsinin menejer anlasmasinin iptalini hemen yarin saglamali, kabul etmeyen topcuyu kadro disi birakmali.
                                bunu yapmayacaksa baskanim diye gezmesin, maskot olarak takilmaya devam edebilir
                                Bunu yazmak için geldim,umarım bu kadar beyni çalışıyordur.
                                Şike olayından sonra Yusuf olayından da zararlı çıkan Trabzonspor oldu,kimin maşası diye soran yok.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X