Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok çok çok önemli meseleler var önlerinde. Mert'in de bahsettiği gibi yapılandırma mevzusu mesela. Takım zaten eksikti daha da eksildi. Yapılacak takviyeler ve sonrasının planlanması gibi mevzular var mesela. Bu yıl bir şey oldu, oldu... olmazsa Sosa, Pereira gibi futbolcuların artık miyadı doldu dolacak. Ne planlanıyor ya da bunlarla ilgili bir planları var mı ki acaba? Santraforumuz eksik. Ortasahamız eksik. Stoplerimiz yetersiz. Sağ kanat vs...

Benim aklım pek almıyor bu kadar şeyi kotarabileceklerine. Demeçlere bakıyorsun kimisi akıllı başlı kimisi ise bildiği liseli ergenvari. Bekliyoruz bakalım neler olacak.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• baskan güven veriyor kendi adima. iyi kararlar veriyor. öyle basit hatalar yapacagini, yaptigini zannetmiyorum. her karar dogru olacak degil ama cogu dogru olmasi gerekiyor. orasi karar makami nede olsa. alinan kararlar ise yaramiyorsa, gereksiz kaliyorlar.

hadi hayirlisi
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• her başkanlık seçiminde aday olanlar kartal projesi diye bir şey ortaya atıyorlar ama henüz icraat göremedik, nedir bu kartal projesi ? Bir şeyler yapıldı da biz mi kaçırdık yoksa.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Toplamda artilari eksilerini goturuyor bence.

Ayrica bir futbolcuya 3.5 milyon euro ayirdikca dolmayacak az yer vardir aslinda.Bu senenin sanki bir donemin son sansi oldugunu dusunmek bize sadece stres ve sonunda yikinti olarak geri geliyor.Bence futbol ve futbolcu kalitesi olarak gecen seneden bir tik yukarida olmak surece devam edildigini gosterir.Sonraki seneye de Yusuf la Abdülkadir gitse bile daha iyi noktalara ulasilabilir

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok çok çok önemli meseleler var önlerinde. Mert'in de bahsettiği gibi yapılandırma mevzusu mesela. Takım zaten eksikti daha da eksildi. Yapılacak takviyeler ve sonrasının planlanması gibi mevzular var mesela. Bu yıl bir şey oldu, oldu... olmazsa Sosa, Pereira gibi futbolcuların artık miyadı doldu dolacak. Ne planlanıyor ya da bunlarla ilgili bir planları var mı ki acaba? Santraforumuz eksik. Ortasahamız eksik. Stoplerimiz yetersiz. Sağ kanat vs...

Benim aklım pek almıyor bu kadar şeyi kotarabileceklerine. Demeçlere bakıyorsun kimisi akıllı başlı kimisi ise bildiği liseli ergenvari. Bekliyoruz bakalım neler olacak.

Yorum

• Her ne kadar yapılandırma sistemine bastan asağı karşı çıksamda Ts için yararına.
            Başkan fena iş çıkarmıyor. Tabi transfer surecinde bir iki tane daha nwakaeme bulursa özellikle forveti çözerse super olur.

Ha birde abdüş 25 felan etmez diyenler
            yahu adamlar elif gibi adamı 20 ye pazarlamaya çalışıyor.
            elif 20 ederse yusuf ve abdüş neden 30 etmesin. Yeterki bu sene iyi oynasınlar.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Toplamda artilari eksilerini goturuyor bence.

Ayrica bir futbolcuya 3.5 milyon euro ayirdikca dolmayacak az yer vardir aslinda.Bu senenin sanki bir donemin son sansi oldugunu dusunmek bize sadece stres ve sonunda yikinti olarak geri geliyor.Bence futbol ve futbolcu kalitesi olarak gecen seneden bir tik yukarida olmak surece devam edildigini gosterir.Sonraki seneye de Yusuf la Abdülkadir gitse bile daha iyi noktalara ulasilabilir
              Valla haklısın da işte tüm bunları kotarabilecek profesyonel bir organizasyon gerekiyor. Bu döngü sadece bu yıl için değil her yıl için geçerli. Yani senin "stres" olarak tanımladığın şey aslında profesyonel bir kulübün olağan akışı. Oyuncu yetiştirmek, takım planlaması, maliyet felan bu kadar büyük bir organizasyonu yürütebilmek cidden çok zor bir iş.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Her defasında siyasilere teşekkür etmekten vazgeçin artık!

Her takıma yapılandırma olur siz teşekkür edersiniz,transfer yapılır yine teşekkür edersiniz bırakın şu boş işleri.

Geçen sene kazandığımız övgüyü sempatiyi böyle algılarla yıpratmayın !
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla haklısın da işte tüm bunları kotarabilecek profesyonel bir organizasyon gerekiyor. Bu döngü sadece bu yıl için değil her yıl için geçerli. Yani senin "stres" olarak tanımladığın şey aslında profesyonel bir kulübün olağan akışı. Oyuncu yetiştirmek, takım planlaması, maliyet felan bu kadar büyük bir organizasyonu yürütebilmek cidden çok zor bir iş.
                  benim kaygım literatüre ''Trabzon oz yikimi'' diye gecmis bir hadise.1997 yılında 2011 den sonra ki surecde başlıca olmakla hep imkansızı istemekle ve yetinip üstüne koyamamakla neler kaybettiğimizi gormuş insanlariz.Bu seferde aynisi olmasın mesela bu yönetim 15 yıl kalsın icinde 5 kere şampiyonluk gelebilir ama kısa donemde cok basarisiz günlerimiz de olabilir

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim kaygım literatüre ''Trabzon oz yikimi'' diye gecmis bir hadise.1997 yılında 2011 den sonra ki surecde başlıca olmakla hep imkansızı istemekle ve yetinip üstüne koyamamakla neler kaybettiğimizi gormuş insanlariz.Bu seferde aynisi olmasın mesela bu yönetim 15 yıl kalsın icinde 5 kere şampiyonluk gelebilir ama kısa donemde cok basarisiz günlerimiz de olabilir
                    Bu ülkede şampiyon olabilmek için bunlardan fazlası gerekiyor maalesef. Ve bu şartlar altında da 70, 80'lerdeki gibi çok çok güçlü bir kadron olmadan seni yine şampiyon yapmazlar ki artık onun da tecrübesini edindik adamlarımızı "mamaladıkları" futbolcularla sakatlıyor manşetlerden bizleri "vatan haini" ilan edip her türlü "yav.aklığı" da yapmaktan geri durmuyorlar. Biz ilkin kazandığımız şampiyonluğumuza sahip çıkalım.
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ülkede şampiyon olabilmek için bunlardan fazlası gerekiyor maalesef. Ve bu şartlar altında da 70, 80'lerdeki gibi çok çok güçlü bir kadron olmadan seni yine şampiyon yapmazlar ki artık onun da tecrübesini edindik adamlarımızı "mamaladıkları" futbolcularla sakatlıyor manşetlerden bizleri "vatan haini" ilan edip her türlü "yav.aklığı" da yapmaktan geri durmuyorlar. Biz ilkin kazandığımız şampiyonluğumuza sahip çıkalım.
                      Haklisin tarihde 2 kere 82 puan şampiyonluk olamamis ikisi de bizimki

Yorum

• şampiyonlar ligi maçı olduğu güne derbiyi koyan bir federasyonun olduğu ülkede adalet aramak komik olur
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 4-5 kriter var değerlendirmek için;

1- takımın korunması(ekstra bir durum olmadıkça)
                          2- stoper ve forvet transferi(kaderimizi belirleyecek)
                          3- sponsorluk anlaşmaları(forma bomboş)
                          4- pilot kulup çalışması(çok sayıda genç var takımda)
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Gençlerin mantıklı bir şekilde değerlendirilebileceği bir sistem hayati önem taşıyor. Hayati diyorum çünkü iki denemeyle senden olmadı deyip kariyerleri baştan biten çocuklar görmek istemiyorum. Bu çocuklar adam gibi ortamlarda düzgün sahalarda gelişmiş antrenman yöntemleri ve kaliteli hocalarla çalışmalı ki bizde oynayamasalar bile futbol hayatlarına devam edebilsinler hem de biz üç beş neyse kazanırız. Bazı oyuncular vardır çok yeteneklidir mental eşiği aşamaz bazısı çok yetenekli değildir ama ondan da yapamayacağı şeyleri beklersin yine olmaz. Tam teşekküllü bir sistem kurup her birinden öyle veya böyle faydalanabilelim istiyorum. Elbette herkes kurtarılamaz bunun farkındayım. Vicdanen ben elimden geleni yaptım noktasında olalım istiyorum sadece.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Son yılların en başarılı başkanı ünvanını Sadri Şenerden alacaksınız gibi geliyor. Tabi bunun için kupalar lazım ama daha erken
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Obi Mikel ve Nwakeme'nin 1.5 milyon euroluk sözleşmelerinin ardından, her fırsatta takım bütçesini düşürmekle övünen Ağaoğlu'nun eski başkanlara benzediğini düşünenler var. Lâkin henüz o eşikte değiliz.

Geçen sezon başladığında Burak'ın 3.5 + Onur'un 2.2, Kucka'nın 2.2, Olcay'ın 1.7 + Rodallega'nın 1.6, Ibanez'in 1, Esteban'ın 0.7 ve Mustafa Akbaş'ın 0.3 olmak üzere toplamda 13 milyon euro civarında garanti ücret kontratları vardı. Her ne kadar Burak, Onur, Olcay ve Kucka'ya ücretlerinin bir bölümünün ödemeleri yapılacak olsa da, bu oyuncular artık takım bütçesine dahil edilmiyor. Keza Amiri ve Toure giderse oradan da bir rahatlama olacak.

Benzer bir kontrat yenilenmesini Novak için bekliyorum. Ekuban'ın bonservisini aldığımızdan onun ücreti de 350 binden 750 bine çıktı. Bunun haricinde Yusuf ve Abdulkadir Ömür kaldıkları takdirde maaşları tahminen 1 milyon euroya yükseltilecektir. Kimse bu oyuncuların bu sezon da 400 bin euroya oynamasını beklemesin. Uğurcan, Hüseyin ve Abdulkadir Parmak'ın sözleşmelerinde o oranda olmasa bile belli bir artış yapılacaktır.

Transfer edilen 8 genç oyuncuya ödeyeceğimiz ücretlerin toplamı 750 bin euro yapıyor. Gelecek stoper ve santrafora en fazla 2-3 milyon euroluk bir maaş bütçesi ayrılacaktır. Dolayısıyla mevcut takım bütçesi açısından bakıldığında her halukarda geçen sezona göre 5 milyon euroluk bir tasarrufla sezona başlamış olacağız...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X