Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eski TS yöneticisi ve Trabzonlu birisi İstanbul'a belediye başkanı oldu, Rte bile kutlarken TS sitesinden bir tebrik mesajı bile atılmıyor. Çok büyük ayıp. Herkes transfer başlığında transfer bekliyor, ben yönetimden tebrik mesajı bekliyorum ama büyük ayıp ettiler.

Bugün tebrik etmeyen yarın çıkar için peşinden koşmasın.

Edit: Adam ayrıca divan kurulu üyemiz.
    31 Martta seçildiğinde buradan Trabzonspor luluğunu bildiğim Hem İmamoğlu nu hemde Samsun Belediye Başkanı şeçilen Mustafa Demir i tebrik etmiştim. Admin bir arkadaş siyaset yapma diye hemen silmiş, Bende tepki vermiştim.
    Amacım birazda Trabzonspor un herşeyin üstünde Özellikle de siyasetin üstünde olduğunu göstermekti.
    Sonuçta seçilen kişi Trabzonspor lu ise tebrik etmek gerek.
    İsterse belediye başkanlığına (Mustafa Demir,Ekrem İmamoğlu)
    İsterse Bakan olarak (Varank,Berat Albayrak,Soylu)
    İsterse bir partide yönetici....
    Ts yönetimide Ayıp etti. Ne olurdu ki bayramlaşşa.
    Siyasetin üstünde Trabzonspor da birleşirsek daha güçlü oluruz.

Gerçi Koray Çapoğluna başsağlığı diledik mi bilmiyorum ama sanmıyorum da ????
    En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 24.06.2019, 08:31.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koskoca Trabzonspor takımın golcüsünü denizlispora kaptırıyor harbiden komik çok komik bir takımız simdi kalas ekubandan gol bekle agaoglu
      İşine gelince bu takım bu sezon küme düşer, bu takımın oyuncuları ancak Gençlerbirliği'nde oynar...

İşine gelince, takım 6 puanla şampiyonluğu kaybedince koskoca Trabzonspor...

Allah aşkına yazmayım diyorum da o kadar duruma göre yorum yapıyorsun ki sessiz kalamıyorum...

Daha yakın zamana kadar itin bilmem neresine soktuğun takım şimdi mi 'Koskoca' oldu?
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Altyapi icin Abdullah Ercan ismi geciyor. TD hayatin da basarilar yok. Ünal Hoca ile uyumlu calisabilir.

Sahsen altyapi'yi almanya'li / hollanda'li birine teslim etmekden yanayim.
        En azindan torpil hic olmaz.
        Altyapıda veya as takımda bir Alman görmezsem gözüm açık gideceğim...

As takımda şimdilik gerek yok, o ayrı...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşine gelince bu takım bu sezon küme düşer, bu takımın oyuncuları ancak Gençlerbirliği'nde oynar...

İşine gelince, takım 6 puanla şampiyonluğu kaybedince koskoca Trabzonspor...

Allah aşkına yazmayım diyorum da o kadar duruma göre yorum yapıyorsun ki sessiz kalamıyorum...

Daha yakın zamana kadar itin bilmem neresine soktuğun takım şimdi mi 'Koskoca' oldu?
          Yaklaşık 15 senedir forumu takip ediyorum bunun 13 senesi üyelikle geçti, az çok gördüğüm kadarıyla kendisiyle en çok çelişen, en tutarsız, en fevri, en gereksiz yorumların sahibi bu üye. Hayatındaki mutsuzluğu, negatifliği foruma akıtıyor resmen.
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Abdülkadir ve Yusuf için yaptıgı cenk benzetmesi çok mantıklıydı,tahminim başkanının 30 milyon euro gibi bir teklif beklediği.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koskoca Trabzonspor takımın golcüsünü denizlispora kaptırıyor harbiden komik çok komik bir takımız simdi kalas ekubandan gol bekle agaoglu
              iyi de renktaş adam bizim oyuncumuz değil ki, bildiğin serbest statüde bi oyuncu.. bu hugo konusunda kaptırmak kelimesini hiç kabul etmiyorum.. hee bizi oyaladı mı.? evet her serbest stadüde ki oyuncu gibi elinde ki kozları oynamıştır..

Yorum

• eski yoneticimiz ekrem baskan'i tebrik mesaji nerede?adami neredeyse tum akpli tayfa tebrik ederken siz neden cekiniyorsunuz?has trabzonlu,trabzonspor'lu ve eski yoneticimiz.adam tum turkiyeyi kasip kavurdu biz bir tebrik mesaji bile yayinlayamiyoruz.herseyi gectim ahmet agaoglu'nun cok yakin arkadasi.bu secim muhabbetleri olmadan once surekli gorustuklerini biliyorum.bu kadar korkmayin arkadas, eski yoneticimizi tebrik etmek bize birsey kaybettirmez ama tebrik etmemek korkak oldugunuzu gosterir.kendi degerimizi bile savunamiyoruz.

Yorum

• Açıklamalarıyla çocukların üstünde baskı yaratıyor. Bir sürü gereksiz cümle var. Doğru zamanda doğru paraya satacağız temalı açıklamalar yapması daha doğru. Kendisini bağlayacak açıklama yapmasi yanlış . Surekli biriyle kavga ediyormuş gibi konuşmanın sebebini cozemiyorum.

Yorum

• Tebrik mesajı neden olmadı, çünkü ak partili değildi.

Geçmiş dönemlerde trabzonspor'un resmi sosyal medya hesaplarında boy boy ak partili en kıytırık kişilerin bile resimlerini paylaşanlar kendi memleketlisini tebrik bile etmiyor.

Seversin sevmezsin ayrı konu ama tebrik mesajı atmak gerekirdi.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hâla tebrik gelmedi.

Bu kadar korkaklığa gerek yok.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eski yoneticimiz ekrem baskan'i tebrik mesaji nerede?adami neredeyse tum akpli tayfa tebrik ederken siz neden cekiniyorsunuz?has trabzonlu,trabzonspor'lu ve eski yoneticimiz.adam tum turkiyeyi kasip kavurdu biz bir tebrik mesaji bile yayinlayamiyoruz.herseyi gectim ahmet agaoglu'nun cok yakin arkadasi.bu secim muhabbetleri olmadan once surekli gorustuklerini biliyorum.bu kadar korkmayin arkadas, eski yoneticimizi tebrik etmek bize birsey kaybettirmez ama tebrik etmemek korkak oldugunuzu gosterir.kendi degerimizi bile savunamiyoruz.
                        Sorduğunuz sorunun cevabını siz vermişsiniz.
                        İnsanlar neden bu kadar korkuyor?

Yorum

• Fransözişlere demiş ki başkanım "25 milyon avro saa nakit, baa Abdüş gibi birini gedır". Adamlar ciddiye alsa yandık

Çok gereksiz açıklamaları var. Şimdilik işler bir şekilde yolunda gibi gözüküyor. Ama rüzgar tersine döndüğünde bu üslup başını çok ağırtacak.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• A. Kadir ve Yusuf konusunda da dalga konusu olmayı başardı. Benzer durumu daha önce darphane muhabbetiyle de yaşatmıştı.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Siyasi görüşüm yok yanlız böyle bir değeri Trabzonlular olarak sahiplenmemiz gerekiyor.Büyük ihtimal 5-6 seneye cumhurbaşkanı olacak insanı tebrik etmek lazım resmi siteden.

Yorum

• Ne tebrigi ya? Isinize gelince hepiniz anti istanbul ama tebrik et istanbul baskanini?

Niye sadece istanbul? Bursayi , Sakaryayi , Ankarayi , Erzurumu da tebrik etsinler o zaman? Yani Trabzonlu herkesi tebrik mi etsinler?

Siyasetle isimiz olamaz.

Ekrem Imamoglu icin sampiyon tff nin soyledigi imis ama. Bunu soylemeliyim cunku Erdogana cok sovdum zamaninda. Benim icin degil tff nin soledigi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X