Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerli sayfaların bir kaçında gördüm yok devlet 35 m € borcumuzu ödemiş falan diyorlar ben mi kaçırdım acaba o kadar gğndemi takip ediyorum ama
    Bordo-Mavi

Yorum

• tff baskanligi seciminde nasil bir tavir aldik, nihat özdemiri destekledikmi, yoksa cekimser mi kaldik. bir bilgisi olan varmi?
      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'u Son of Hadjiosman ve Muharrem eliyle batıran Akp'nin ta kendisidir...Ülkede burunlarını sokup da batırmadıkları eline yüzüne bulaştırmadıkları kurum dernek kalmadığı gibi Trabzonspor'u da derdest ettiler perişan vaziyete soktular..

Şimdi öyle bir hava yaratılıyor ki sanki kulübü muhalefet partilerinin elemanlari batırmış da Akpliler ve avanesi kurtarmaya çalışıyor..Türkiye, Cumhuriyet tarihinde böyle yüzsüz bir iktidar şekli görmedi..

Kulübü sen batırmışsın zaten şimdi yapacağın yardımı bankalara kefil olmayı lütufmuş gibi gösteriyorsun..Trabzonspor üzerinden utanmadan sıkılmadan oy devşirmeye çalışıyorsun..Neymiş kulübü mali buhrandan kurtarmak için Berat bey bankalarla görüşüyormuş Erdoğan para vermişmiş..Vereceksin tabi mecbur vereceksin..Batıran sensin zaten senin adamların batırdı unuttun mu?

Ağaoğlu da garibim denize düşen yılana sarılır misali çıtını çıkaramıyor..Hem lig şampiyonluğumu çalanlara kol kanat gereceksin hem kulübümü atadığın adamlarla batıracaksın hem de sütten çıkmış ak kaşık gibi bayramlaşmaya geleceksin seçim öncesi oy devşirmeye çalışacaksın..Bu ne yüzsüzlüktür..

Kimse bana forumda siyaset yapıyorsun konu dışına çıkıyorsun diye ikazda bulunmasın..Zira biz taraftar olarak siyaset konuşmuyoruz Erdoğan ve takımı siyaseti iliklerine kadar Trabzonspor'a sokmuş zaten biz olanı biteni konuşuyoruz..Gidin Erdoğan'a Albayraklara söyleyin kulübe siyaset bulaştırmasınlar biz de konuşmayalım..
        şu an ki ekonomide en solcu başkan bile hükümete sığınmak zorundadır. başka türlü ayakta durma şansımız malesef yok . bu klubü gelip bir çinli satın alıp tüm bu dertlerden bizi kurtarması olanaklı olmadığı için sineye çekip olanları sadece seyretmek zorundayız .
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bayramlaşma töreni rezalet olmuş. Neden ertelendiği zaten gün gibi ortada.
          Yanlız başkana fazla suç bulamıyorum, karşıdaki adamların tarzları belli.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kulübü başkanın yönetmediği bir kez daha görülmüş oldu
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fenerli sayfaların bir kaçında gördüm yok devlet 35 m € borcumuzu ödemiş falan diyorlar ben mi kaçırdım acaba o kadar gğndemi takip ediyorum ama
              Tff bize uefa ya gidisimize engel yok dedi ya.
              Bu geri zekalilarda bize 55 milyon euro verdiler saniyorlar.

Yorum

• Başkan sponsor nerede ? Yaranmak için bayramlasmayi bir gün ertelettiğin insanlar yardım etmiyor mu ?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan sponsor nerede ? Yaranmak için bayramlasmayi bir gün ertelettiğin insanlar yardım etmiyor mu ?
                  başkanın da fikir olarak o insanlarla aynı olduğunu düşünmüyorum. o görüşmeleri o da yapmak istemedi muhtemelen ama mecbur kaldı. koca camianın sorumluluğu ve baskısı var üzerinde. ben olsam yine de yapmazdım, kendisi büyük fedakarlık yapmış.

Yorum

• Şu adama laf söylerken gözünüzün önüne son 2 başkan gelsin... Uçurumdan düşmek üzere iken herkes sağda solda saklanırken bu adam ve ekibi elini taşın altına koydu.

Eleştirilecek bir şeyler ararsanız bulursunuz ama bu adamlar gül bahçesi devralmadı. Talan edilmiş,bataklığa batmış,taraftarının dahi yüz çevirdiği bir enkaz devraldı.

Trabzonspor başkanı herhangi bir mitingde boy göstermediği sürece,siyasi yönlendirme çabası içinde bulunmadığı sürece A partisinden yada B partisinden birileri ile nezaketen görüşme yapması bizleri rahatsız etmemelidir.
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu adama laf söylerken gözünüzün önüne son 2 başkan gelsin... Uçurumdan düşmek üzere iken herkes sağda solda saklanırken bu adam ve ekibi elini taşın altına koydu.

Eleştirilecek bir şeyler ararsanız bulursunuz ama bu adamlar gül bahçesi devralmadı. Talan edilmiş,bataklığa batmış,taraftarının dahi yüz çevirdiği bir enkaz devraldı.

Trabzonspor başkanı herhangi bir mitingde boy göstermediği sürece,siyasi yönlendirme çabası içinde bulunmadığı sürece A partisinden yada B partisinden birileri ile nezaketen görüşme yapması bizleri rahatsız etmemelidir.
                      A partisinden birini havaalanjnda el pence karşılayıp B partisinden adamla gorusmemek için bayramlasma törenini bir gun ileri atarsan orada bir sıkıntı vardır

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayramlaşma töreni rezalet olmuş. Neden ertelendiği zaten gün gibi ortada.
                        Yanlız başkana fazla suç bulamıyorum, karşıdaki adamların tarzları belli.
                        Aynen öyle yalandan yere adama suç bulmanın mantığı yok. Adam sana ziraat kredisini vermem dedi mi elin kolun bağlanır.

Yorum

• Şu sponsor işi olmadan yakında bitecek açıklayacağız falan filan laflarını çok duyduk, gerek yok bunlara. Zaten anlaşma olduğunda açıklanıyor.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• valla bosuna ahmet agaoglu'nu suclamayin.baskanliga ekrem imamoglu gelse o da ayni sekilde davranmak zorunda kalir.trabzonspor'u su an malum yapilar yonetiyor ve maddi cikmazdan dolayi onlar ne derse onu yapiyoruz..hani kendine has bir durusu olan sehir olsa amenna kafa tutalim en fazla oleceksek bir gun olelim deriz ama bugun trabzon sehrinin siyasi yapisi nazarimda rize,konya,kayseri,cankiri,yozgat sehirlerinden cokta farkli degil.yani sabit,kimsenin fikri degismiyor.daha doğrusu yonetenler halki avucunun icine almis durumda ve istedikleri gibi kullaniyorlar.maalesef bu sehirlerin ortak noktasi din tuccarligina elverisli bir yapida olmalari.egitimli kesimleri buyuk sehirlerde oldugu icin kalanlarda sehrin butun dokusunu,farkliliklarini bozmuş durumda.ayni koyde yasayip,ayni sehirde ayni kahvede okey oynayan iki adamdan cokta farkli davranislar bekleyemezsiniz.tek sesilik hakim.illaki farkli dusunenlerde vardir ama onlarin sayilari az oldugu icin maalesef sesleri gur cikmiyor.

sike surecinden bu yana bu sehir malum guc sahiplerine bir kez olsun tepki verdimi?yani onca sey oldu kimse ses cikardi mi?hadi sike meselesini gectim koca sehre yaklasik 1 aydir pontus-rum-yunan yakistirmasi yapiliyor bir allahin kulu cikip bir sey dedi mi?sizce bu tartismayi baslatan taraf tam tersi olsaydi trabzon sehrinde nasip tepki verilirdi.neyse konu uzamasin butun trabzon sehri suclanirken damat neredeydi?mevkisine bakmayan kahve koselerinde muhtarlarla surekli toplanan soylu?istanbul secimi nelere kadirmis arkadas..simdi bu secim yuzunden istanbuldaki trabzonlularin oyunu almak icin sike mevzusu tekrar acilmak isteniyor..yemezler sayin damat,istanbuldaki trabzonlulari cok fazla kafaya alamazsiniz.bugun eli kalem tutan herkes herseyin farkinda..elbet gun gelecek trabzonspor'umuzuda sizden geri alacagiz..simdi aynen istediginiz gibi at kosturun.
                            En son tristram tarafından düzenlendi; 09.06.2019, 21:13.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istanbul secimi nelere kadirmis arkadas..simdi bu secim yuzunden istanbuldaki trabzonlularin oyunu almak icin sike mevzusu tekrar acilmak isteniyor..yemezler sayin damat,istanbuldaki trabzonlulari cok fazla kafaya alamazsiniz.bugun eli kalem tutan herkes herseyin farkinda..elbet gun gelecek trabzonspor'umuzuda sizden geri alacagiz..simdi aynen istediginiz gibi at kosturun.
                              İstanbulda yaşayan FB'li sayısı TS'lu sayısından daha az olsa bu dediğiniz daha doğru olacaktır. Yani seçim İstanbul yerine Trabzon da olsa ve dediğiniz düşünce ile hareket etseler anlamlı olur lakin 16 milyonluk şehirde Trabzonlu vatandaşları almak için Fenerli vatandaşları kaybetmeyi göze alacak bir hareket olarak yapıyorlarsa bu onların akıl tutulmasına yakalandığını gösterir.

Gerçekten akıl tutulması mı yaşıyorlar?
                              {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• İzlanda maçını Trabzon’a almak için cidden federasyon başkanıyla görüşecek misiniz?

Bunun ne anlama geldğini idrak edemiyor musunuz?

Bunlara en iyi dersi biz veririz demek şehri ve kulübü küçük düşürmüyor mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X