Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA için yaptığı açıklama tamamen rezillik. Başkan'ın Cumhurbaşkanına atıfta bulunarak yaptığı açıklama tamamen İstanbul seçimlerine yöneliktir. Ve bu açıklama rezillikten başka da bir şey değildir.

Yorum

• kendi adıma şunu söylemem lazım
      bana göre yanlış yapıyoruz..

cumhurbaşkanına falan gidip torpil isteyip avrupa ligine gitmektense
      hırs yaparım hiçbir futbolcumu satmam
      seneye de hedef şampiyonluk derim

cumhbşkanına gidiyorsan 82 puanla hkettiğimiz kupayı isteyeceksin
      kıçı kırık avrupa ligine gitmek için yardım istemeyeceksin
      gideceğin de meçhul iki tane eleme turun var..

hemde adamlar gelirinin yarısını alacakkkkkkkkkk)))))

yani şunun için birine minnet edilirmi????

şiimdi bide kulüpler birliği bankalar birliği davası vardı onuda bizim üzerimize yıkacaklar
      alın size trabzonsporu kurtarma politikası diyecekler
      her türlü kıyağı ise istanbul kulüplerine yapacaklar..

varsın gştmeyelim iki elemeli dandik avrupa ligine
      seneye şampiyon olup 45-50 milyon euro kazanmak varken..

hatta yerimize feneri alsınlar hiç kızmayalım onlara başarılar diliyoruz diyelim
      daha takım olmadan uğraşsınlar avrupa liginde
      gs de seneye şampiyonlar liginde yıpranacak
      bu çok net belli değil mi yıllarca izleyip görmedik mi..

.............

seneye oyuncu satmayarak kamuoyuna korkuyu verirsin bir..
      ayrıca kamuoyuna direkt dersin ki seneye şampiyonluğa oynayacağız..
      hakemler federasyon vs herkes ayağını denk alsın hakkımızı yemesin..

bunlar algı operasyonudur..
      zaten takım güçlü..
      hakkımızı yemek isteyenler bi korkar çekinir..
      bi misyonun olur..

başkan ve yönetim olarak televizyona çıktıklarında sürekli paradan bahsedeceklerine
      biz genç takımız bizim hakkımızı yemeyin diye slogan oluşturup sürekli söylersin
      buda insanların aklına kazınır
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Başkan susmayı becerdiği zaman, daha iyi olacağız...

Yorum

• başkan soyunma odasına girmez, sürekli konuşmaz dediğini hatırlıyorum ama yapıyor.

Yorum

• Rezil bi açıklama

Yorum

• gerçek taraftarı, takımın avrupa kupalarına katılmasından tiksindirebilecek bir süreç için start verildi, düğmeye basan da başta A.Ağaoğlu!
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu kulübün bu halde olmasının baş nedenlerinden biri zaten bu siyasiler değil mi, şike davasının üstünü örten, 3-4 lig düşmesi gereken fenere ceza verdirtmeyen bu adamlardı. O sezon kadromuz dağılmasa belki avrupa kupalarında başarılı olacaktık, belki sonraki sezonlarda gs değil biz şampiyon olacaktık dünyanın maddi kaybını yaşadık yönetimlerin beceriksizliğiyle de borca girdik. Bu sezon sanki 60 puanı rte toplamış gibi yağ çekiyoruz bir de adama bu kulübü siyasilerin kucağına attılar artık zor kalkarız.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Başkan geleceği görmüş olmalı ki Abdülkadir ve Yusuf'u satmayacagini deklere etti . 1 yil cok uzun bir zaman değil avrupada parlatalim seneye satalim ayrıca şampiyonluğa oynayalim bu sefer kırılma yaşamadan akılcı ve uyanık bir şekilde.

Sadece bordo mavi .
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yav bu başkan kadar nerede ne konuşacağını bilmeyen bir tek İHO vardı.. gerçi bu konuda İHOnun eline ülkede kimse su dökemez orası ayrı..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 22.05.2019, 20:47.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        E ee, yine de hatâ yapti baskan,, bir de pesinde tg grubunun pankarti, baskan basbayagi âlet olmus iste,, bâri 2-3 gün daha bekleseydi... rezillik yaa bugün olanlar... bir de fblilerin yazdiklarina edeyim, bu geri zekâlilar solcu fbliler islerine gelince 17-25 Aralik derler akpye sallamak için, ama kendilerine dokunan bir sey olunca 2010-2011 gibi, a aa o da ne ? kumpas , kumpas oluyor o zaman
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ahmet ağaoğlu da İHO olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor ya başkan 7 senedir avrupada yokuz varsın 1 yıl daha olmasın ama neden bu yalakalık neyin peşindesin seneye avrupaya gitme adam gibi kadro kur daha öbür sene git.

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] tg böyle şeyler için fırsat kolluyor ona yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef. Haklı haksız ayrı ben şöyle bakıyorum, yayımlanan karardan sonra herkes resmi açıklama bekliyordu ve tam o günlerde toplantı vardı. yakalayan başkana mikrofon uzattı vs.. gelişti olaylar.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] tg böyle şeyler için fırsat kolluyor ona yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef. Haklı haksız ayrı ben şöyle bakıyorum, yayımlanan karardan sonra herkes resmi açıklama bekliyordu ve tam o günlerde toplantı vardı. yakalayan başkana mikrofon uzattı vs.. gelişti olaylar.
                              Tam anlayamadim, karar dedigin uefanin karâri mi, yoksa tffnin lisans vermesi mi ? toplanti hangi toplanti ?
                              Hepsini geçtim, baskan da bu kadar saf olmasin, veya en azindan sürekli konusmasin yau

tgnin kolladigi firsata edeyim, serefsizler 2011'in yildönümünde müthis bir yalakalikla yine bizi rezil ettiler
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• işimizi görelim ,çıkar önemlidir diyorsun başkan tamam derim ama bazı lafların altından kalkılmaz.

o hoş olmayan lafı da yemem ben bir Trabzonlu olarak gerekirse uefaya gitmeyelim

Başkan senden ricam dozunda demeç ver çünkü bazı şeyler iyi giderken takımı toplamışssın güzel bir süreç yakaladık zırt pırt konuşma bence yani transfer açıklaması da dahil buna.

yerinde öz açıklama yap.kritik durumlarda yap ama başka toplara girmene gerek yok

kendin ol ve içten ol.ama içten olmak demek zırt pırt demeç vermek değildir.
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.05.2019, 21:21.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X