Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu yabanci sinirlamasi isinden sunu da anlarim.
    Baskan cok zeki bir adam.

Bu yabanci sinirinin dusmesini neden istiyor ?
    Yazici, Omur gibi adamlara Avrupa'dan istedigi paralari vermediler mi ?
    15, 17 diye milleti mi uyutuyor ?

Bu adamlari yabanci siniri gelince Istanbul'a fahis fiyatlara pazarlama gucu mu olacak ?

Zamaninda Ogun, Abdullah gibi adamlari yolladiklari gibi ?

Ya da yazinda transfer yapmamak icin simdiden algi operasyonlarina mi basladi ?

Cidden bu aciklamadan sonra her dakika hatani kollayacagim Agaoglu.

Benim gozumde artik Trabzonsporun baskanisin sadece.

Degerin filan yok.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.03.2019, 18:02.
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• 3 açıklamasından 2 si boş olan Ahmet Ağaoğlu performansından ödün vermiyor. Helal başgaannnn
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yahu Perreira ve Novak gidince pamuklara sardığımız öz evlatlarımızın ne hale geldiğini gördük. Allah aşkına başkanım, her alt yapıdan çıkanın Yusuf veya Abdülkadir olacağını mı sanıyorsun
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Yine boş yapmış.

Alma yabancı oyuncu tutan mı var?

Yorum

• şöyle bir açıklama olabilir. yarın öbürgün başkan değişecek hep ağaoğlu kalmayacak. başka biri gelip yabancıyla doldurabilir takımı, fikirlerini de rahatça kabul ettirebilir. 5, 10 senede bir hakim fikir değişiyor, yaşananlar unutuluyor. yalnız klüp bir düzlüğe çıktığında yeniden batırılmasının önüne geçecek daha sağlam fikirler lazım. yabancı sınırı pek birşey engellemiyor.

Yorum

• burda defalarca yazdım ahmet ağaoğlu ve yönetimi bugüne kadar gördğüm en basiretsiz en kabiliyetsiz en beceriksiz yönetimdir ve başkandır diye bugün bunu ispatladı ya soruyorum son 20 yılda altyapıdan kim çıkmış cevep fatih gökdeniz adülkadir ve yusuf onlarda tam olmadılar neymiş 17 yaşındaki arda 52bin kişinin önüne çıkmış kalede onur olsaydı çıkarmuydı mecburiyetten çıktı ama başkan bunu başarı olarak anlatıyor sen neyin peşindesin ahmet ağaoğlu bunun kafası hala 1970 lerde o efsane kadro gibi olacak sanıyor unutma ahmet ağaoğlu o zaman yabancı kuralı 2 idi ve gelen yabancıalr ucuz dandik yugoslav futbolculardı şimdi futbol endstri halini aldı sen neyin kafasındasın ama benim anladığım başkan atletico bilbao örneğini benimsemiş 11 alt yapı oyuncusu ile oynayacak ligde 10.luk 11 lik peşinde koşacak zaten bunun kafasının çalışmadığı 2002-2003 sezonunda kendini göstermişti az kalsın ligden düşüyorduk geldiğinden beri bir tane projesi planı olmayan bir yönetim bir tane sponsorluk yok emin olun bende başkan olsam yanıma 15 tane adam bulsam bunun kadar hatta daha ilerigidiyorum bundan daha iyi başkanlık yaparım.

Yorum

• Yabanci siniriyla oyuncu piyasasinin tekrar sisecegni dusunuyor olabilir lakin bu dusuncede bir saticiyla beraber bir alicinin da olmasi gerekiyor; alicilarin durumu ortada...

Destek aciklamasini siyasi minvalde ve amator, temelsiz, bilgiden uzak goruyorum...ulkece zaten bos konu ve konusmalarla kendimizi eglendirmeye bayiliyoruz...altyapi konusunda destek isteyebilirsin mesela, yatirimlarini egitmen konusunda calisacagin partner kurumlari arastirabilirsin...

ticarette serbest ekonominin savunmasini da bize yaptirtip; kendi yasamlarinizda nasil zengin oldugnuzu daha iyi gormemizi saglayan bir aciklama olarak tanimlayabiliriz....
                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 21.03.2019, 18:32.
                ıslak imza....

Yorum

• Bunu savunmanın tek mantıklı tarafı , ekonomik olarak daha iyi durumda olan takımların akıllı transferlerle daha öne geçmesinin önüne set çekmek. Yani kendi çıkarımız için Yoksa elle tutulur bi yani yok açıklamanın. Medenî gibi görünse de yobaz bir kafası mevcut başkanın.Yusuf Erdoğdu'da Abdüş halis yetenek olmasa onlarda buralarda olmazdı. Başkanın Trabzonspor'la alakası sphbet düzeyinde sportif olarak kara cahil kusura bakmasın.

Yaptığı elle tutulur tek şey ise borçları tanzim edip ödeme kolaylığı oluşturmak. Gelir artırıcı herhangi bir şey ortaya koymadı. Ünal Karamanın eksiklerini tespit edip iyi bir şekilde asiste edilmesini sağlamalı. Sportif olarak kalkınma hamlesinde bulunmalı. Zaten iktidarla araları iyi onun dışında bir ekstraları olmadı. Kendi günahı var mı Allah ondan öncekilerin belasını versin.

Alt yapı konusu ve yabancı sınırına istinaden Şenol Güneş'in doğru fikri alt yapıya mecbur bırakırsan takımı hazır olmamış oyuncuyu oynatma mecburiyetinde kalırsan oyuncu kaybetme ihtimalin daha fazla ülke şartlarında. Bu yüzden pek olumlu olmaz.
                  En son mmert tarafından düzenlendi; 21.03.2019, 18:38.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Nasıl olsa kimse sallamaz bizi, bu duruma ilk defa seviniyorum.

Yorum

• başkan madem alt yapıya yöneleceksin dıbır yiyorsa gönder wakayameyi göreyim senin erkekliğini o yabancı nijeryalı adam olmasa şimdi 10 sıaralarda sürünüyordun sonra seni o övdüğün maden de kurtaramazdı.

Yorum

• ilk 11 de genelde 6 yerli ile ligde 82 puan topladık aga.

başkan yabancıya hayır demiyor.yabancı sayısının fazla olduğunu söylüyor.lig yabancı çöplüğü haline döndü 14 yabancı kuralı ile.net

bencede 6 yabancı yeterli kulüpler için.

3 alt yapıdan oyuncu koyarsın ne etti 9 . 2 de türkiye içi yerli transferi yaparsın olayı bitirirsin ilk 11 için.
                        TEKKEBALL

Yorum

• Başkan bu gün de saçmalamayı başarmış..

diyelim ki 6+2+2 kuralı geldi..Yusuf ve Abdülkadir sene sonu gitti diyelim.. bizim seneye sahaya çıkaracağımız 5 yerli kim? Ben size diyeyim seneye Batuhan artaslan garanti kadroda olur bu sistemle..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bursaspor’un bu sistemi desteklemesini anlarım.. ellerinde iyi bir yerli kadro var.. seneye Yusuf Erdoğan dahil herkesi 5 milyon avroya okuturlar.. peki biz ne yapacağız. Aytaç kara da bize düşer !
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• umarım yabancı sınırlaması gelir . bu ekonomi açısından da çok çok önem arz ediyor.her yıl milyonlarca avro yurt dışına çıkıyor.

süper lig merkez liglerden biri değil.premier ligin amacı üst düzey yabancıları alıp premier ligi dünyaya pazarlamak.

peki senin amacın nedir 14 yabancı ile? süper ligi 50 ülkeye mi satacaksın.yok.zaten üst düzey yabancı sana gelmiyor

14 yabancı kaynak israfından başka bişey değil.

umudum yok ama sınırlama gelirse son dönemin en iyi ve doğru kararlarından biri alınmış olacaktır.

ayrıca bunun yanında kesinlikle nba tarzı salary cap uygulaması gelmesi gerekiyor.maaş bütçelerinin denetim ile reel seviyelere inmesi şart.çünkü şişirilmiş bütçeler kulüplerin soyulmasına neden oluyor.bunun önüne geçilmeli.net
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 21.03.2019, 19:02.
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan bu gün de saçmalamayı başarmış..

diyelim ki 6+2+2 kuralı geldi..Yusuf ve Abdülkadir sene sonu gitti diyelim.. bizim seneye sahaya çıkaracağımız 5 yerli kim? Ben size diyeyim seneye Batuhan artaslan garanti kadroda olur bu sistemle..
                                8 yıl önce 2011 de ilk 11 de 6 yerli nasıl bulup 82 puan toplanmışsa aynı yöntem uygulanır.

bu insanlar hakketen şaşkınlığa uğramışlar aga.

sanki 100 yıldır süper ligde yabancılar oynuyor zannediyorlar.çoh enteresan bir psikoloji bu.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X