Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Scout sistemi olsun da zamanla doğru bulunur, mühim olan menajerlerin eline düşmemek ki o taraflara yanaşmıyoruz çok şükür. Futbolcu kalitesi dersek, daha iyileri bulunacaktır, belki bir tık fazla harcayarak, yeter ki yoldan şaşmayalım.

Ama maalesef başkanımızın yabancı kuralı açıklaması beni hayal kırıklığına uğrattı... Alt yapıya güven olur da deli cesareti olmamalı... Umarım yabacı kuralı tekrar değişmez diyelim, bekleyelim...

Yorum

• Transferler geçiş sezonu için iyiydi husseini Asya kupasına gitmeden önce performansı iyiydi savunma işi stoper e kalmaz kalırsa böyle olur onazi nin bu takımın en önemli oyuncusu olduğunu söyledim hep sosayı stoper leri bekleri rahatlatan karakterli bir oyuncu onun yerine kimi oynatıyoruz parmak ı elinden geleni yapıyor ama mevkisiyle alakası yok gelecek sezon glowacki song gibi stoper bi sağ açık roda yerine de pivot santrafor la çok iyi bir takım oluruz yönetime güveniyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avrupa liginde oynamak ölçüyse Esteban iki kez çeyrek final oynamış adam di ama sepet havası çaldık arkasından. Birader önemli olan doku uyuşmasidir. Neymar PSG'nin götünde patladı mesela, olmayacağı başından belliydi çünkü Neymar şovenist adam para uğruna yaktı kariyerini.

Trabzonspor sezon başı yaptığı 5 nokta transferle kendine gelmiştir. Bundan sonra vizyon budur.
        Trabzonspor için son 5 yıl tabiki Avrupa ligi ölçü kusura bakma kardeşim her sene şampiyonlar ligi seviyesinde takımız biz unutmusuz.

Neyse gor c göz bakalım seneye za ego vb 2. Lig oyuncuları İran milli oyuncularımı alacaklar bizim dediğimiz seviyemi olacak adamlar...

Ben Avrupa ligi oynamış gruptan çıkmış oyuncuların alınması gerektiğini düşünüyorum .
        Tabiki birkaç wonderkid olacaktır

Ayrıca estebanida iyi şans tanıyamadım zira altını Oyan bir cetemsi grup vardı takımda.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 18.03.2019, 21:52.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor için son 5 yıl tabiki Avrupa ligi ölçü kusura bakma kardeşim her sene şampiyonlar ligi seviyesinde takımız biz unutmusuz.

Neyse gor c göz bakalım seneye za ego vb 2. Lig oyuncuları İran milli oyuncularımı alacaklar bizim dediğimiz seviyemi olacak adamlar...

Ben Avrupa ligi oynamış gruptan çıkmış oyuncuların alınması gerektiğini düşünüyorum .
          Tabiki birkaç wonderkid olacaktır

Ayrıca estebanida iyi şans tanıyamadım zira altını Oyan bir cetemsi grup vardı takımda.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Kulübün gerçeklerine göre hareket etmeyi hâlâ idrak edemediysek biz bitmişiz.
          Artık Avrupa'dan isim yapmış ya da kariyer yapmış maliyetli oyuncu transfer dönemi bitti. Biz geçmişte isimsiz Gürcü oyuncularla Avrupa'da derece yapmış takimız. Bizi bu saatten sonra kotaracak oyuncular Iran, Afganistan ya da Pakistan farketmez isterse 2. lig oyuncuları olsun önemli olan bu sene ki gibi takım olgusunu oluşturacak ve özveri gösterecek oyuncuların katılımıdir.
          Bol keseden savurma devri bitti, şimdi umreye gitme vakti!..

Yorum

şimdi umreye gitme vakti!..
            Zamanında gidemedik, zamanında gidemedik...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zamanında gidemedik, zamanında gidemedik...

Yorum

• Sayın Başkan, Şike davasında olanları bir açıklasa.. 2 avukatımız istifa etmiş, yönetimi davaya sahip çıkmamakla suçlamışlar.. Yönetim tarafı işine gelince en ince ayrıntısına kadar açıklama yaparken bu konuda neden sessiz kalıyorlar? Yazık çok yazık...

Yorum

• İstediğin/İstediğiniz oldu Ağaoğlu. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şimdi bu olup bitenin bir açıklamasını bize yapacak mısınız yoksa her zaman ki gibi siz kimsiniz Trabzonspor biziz mi diyeceksiniz.

Nusret Yılmaz: "Kulübümüz yetkililerine muhtelif tarihlerde sunduğumuz raporların gereğinin yapılmasına yönelik irade ortaya konduğunda ve sonuç istenildiğinde, Trabzonspor hakkına kavuşacaktır..."
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Yav ne cv'si. Bu işler cv ile olsa fener şuan kayıpsız 78 puanla liderdi. 2011 kadrosu 2008-09 sezonlarinda Colman, Cale, Egemen, Giray gibi vasat adamlarla kuruldu şampiyon oldun. Nwakaeme'nin ne cv'si var arkadaş sikindirik Romen ve İsrail takımlarında oynamış bumu cv?

Alacağın adamlar takım oyununa katkı verecek özverili insanlardan kurulu olsun başarıyı her daim yakalarsin. Hakem muhabbeti basit muhabbetmis sen hangi dünyada yaşıyorsun arkadaş hakkını verseler 9 puan üzerine koyarsin rakiplerindende bir o kadar puani geri düş puan tablosuna öyle bak.
                    herkes ezbere konuşuyor...
                    Klubün halini anlayamıyorlar psv/ajax kalitesinde adam alabilen içi onun gibi 20 sene bu işe kafa yorman lazım önce..
                    sakin olun...

Yorum

• yabancı kuralı hakkında kendisine sallamadan önce sadece yazılanları değil, konuştuğu videonun tamamını izlemenizi tavsiye ediyorum.

"TFF'den bir karar çıksın ya da çıkmasın, biz kendi politikamızı uygulayacağız. Burada hiçbir şekilde, 'Orada fazla yabancı var haksız rekabet' gibi bir sıkıntımız yok. Bu konuda dirençli olmayacağımızı da ifade ettim."
                      En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 21.03.2019, 16:35.

Yorum

• Başkan ısrarcı değiliz dedi ama 6+2 den yanayız dedi. Her iki sonuçta da bizim yolumuz zaten belli dedi. Seneye Yusuf,Abdü gitti hadi Ozan gibi Hüseyin de es kaza gitti. Şimdi bunların yerini dolduracak 3 oyuncumuz var mı ? Koyduklarımızla nasıl şampiyonluğa oynayacağız. Bence başkan saçma düşünüyor. Borçlar yabancılar yüzünden arttı falan he he derler adama
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• başkanı yabancı konusundaki açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum.türk gençlerini düşünen ender başkanlardan biri olarak tarihe adını yazdırdı bir kaç kulüp başkanı ile.erzurum rize bursa ve göztepe.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Yabancı sınırına neden destek veriyorsunuz ? Altyapıdan sürekli yetenek fışkıracak mı sanıyorsunuz hiç bir desteğiniz olmadan ?

Çok değil 2-3 sezon önce oynayan yerli oyuncularımıza şimdi bakınca gözlerimiz kanıyor..

Yorum

• hocam, daha dün; "Yeni Nwakaemeler, yeni Ekubanlar bulacağız..." diyen bir yönetimden bahsediyoruz.

Yorum

• yeni envekameler ekubanlar bulacaksın aga.buna karşı duran yok.yalnız bu sayı 6 olacak.

başkan fazlası zararlı diyor
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X