Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupadan elendikten sonra yasak kalktı bir anda...Salak yerine koymayın bari insanları.....

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupadan elendikten sonra yasak kalktı bir anda...Salak yerine koymayın bari insanları.....
      Daha önce başkan yasak sadece devre arası için demişti, başka bir konuşmasında bir sürü dosya var bakalım demişti, dün Doğan başka birşey diyor.. Açık olacağız diyenler nedense bu dönem fazla yuvarlak konuşuyorlar...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha önce başkan yasak sadece devre arası için demişti, başka bir konuşmasında bir sürü dosya var bakalım demişti, dün Doğan başka birşey diyor.. Açık olacağız diyenler nedense bu dönem fazla yuvarlak konuşuyorlar...
        Mesela bu mesaj da yuvarlak abi. Tam söylemleri paylaş da biz de öğrenelim dün mesela bilinenden farklı ne anlatıldı ben bilmiyorum?

Yorum

• Başkanın farklı söylemleri yok arkadaşlar, neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz?
          Başkan ve Haluk Şahin aylardır diyor zaten bunları...

Tuncay Lakot'a (haber61) aylar önce verdiği röportajı (video) hatırlıyorum, yasak şimdilik sadece devre arasını kapsıyor ama onun akabindeki dosyaları kapatmadığımız taktirde Allah korusun yaz döneminde bile yasak gelme ihtimali var, ki kaynak bulmaya çalışıyoruz, durum vahim demişti.

E şimdi yine aynı şeyleri söylüyor, ortada söylem farkı yok...

Güncel tabirle söylemek gerekirse, ithamlar, algı operasyonundan başka bir şey değil...

Daha yasak ortada yokken, ilk devrenin sonlarına doğru da yazmıştım bu sayfalarda. Transfer falan beklemeyin diye, öyle bir imkan yok diye...

Hala, şu parasızlığa ve maddi külfete rağmen transfer bekliyorsunuz adamdan.

Ki devre arası en zor transfer dönemidir, kimi kaç paraya alacaksın, aldığın adam tutacak mı tutmayacak mı belli değil...

Bu riske girme lüksü var mı kulübün ?

BU sezon böyle zigzaglı geçecek, alışın artık...

Arada kazanırız, iyi oynayıp 3-4 de yeriz...

Bu çok aşikar...

Bir de sakatlar var üstelik...

Başımıza bir taş yağmadığı kalmışken, bir de transfer meselesi üzerinden başkanı eleştirmek bana pek 'olması gereken buymuş' gibi gelmiyor...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Hala transfer yasağı için kanıt isteyen dostlar var

Yahu kanıtlamak zorunda mı kulüp bunu?

Varsın yalan söylesin, en iyisini yapıyorlar...

Kulübün kasasından çıkacak tek kuruş para yok şu dönemde, bunu lütfen anlayın artık...
            Arafilboylu

Yorum

• Bugün Ağaoğlu giderse yerine gelecek kişi ya Hacıosmanoğlu ya da Hekimoğlu'dur...
              O da bir ihtimal...

Varın, gerisini siz düşünün...
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala transfer yasağı için kanıt isteyen dostlar var

Kulübün kasasından çıkacak tek kuruş para yok şu dönemde, bunu lütfen anlayın artık...
                Kardeşim yönetim kulübün kasasına para girsin diye var , Kulübün kasasında para yok bunu anlayın demek nasıl bir zihniyet anlayamadım.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• proje dediğin altyapıdır, scout sistemidir, tesistir futbol klübü için. yatırım yaparsın, oyuncu yetişir, iyi takım kurulur. başarıyla birlikte sponsorluklar çoğalır, klüp daha görünür olur. taraftarı çoğalır, klüp için daha çok zaman ve para harcar.

bunun dışında projelerin geçerliliği yok. bu yüzden gereksiz masrafları kısmak ve doğru yere yatırım yapmak gerekiyor. hemen olacak şeyler değil bunlar ama her sene sonunda alınan yolu görebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim yönetim kulübün kasasına para girsin diye var , Kulübün kasasında para yok bunu anlayın demek nasıl bir zihniyet anlayamadım.
                    Belki, başkanın bizzat kendisi veya yönetimden başka biri kendi cebinden kaynak aktarıyordur kulübe, bunun aksinden emin olabilir miyiz?
                    Kulübün kasasına giren her türlü gelir kalemi temlik altında, sponsor, federasyon, iddiadan gelen para...

Büyük bir sponsor bulamadılar hala dersen katılırım am büyük sponsor da ya stada ya da formanın önüne alınır zaten...

Ki onlar şu anda dolu ve de gelirleri yine temlik altında...

Başka bir yolu varsa kulübe para girişinin buyrun söyleyin...
                    Arafilboylu

Yorum

• Bizim taraftar kadar bilmiş ama aslında hiçbir şey bilmeyen bir topluluk yok. İcraat veya projeniz varsa konuşun yoksa vik vik etmeyin. La sizi Hacıosmaoğlu paklar.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hala transfer yasağı için kanıt isteyen dostlar var

Abi kanıtlamak zorunda,
                        Ben gizli saklı iş yapılmasından ki bu 15 senedir yapılıyor kulüpte bıktım. Şeffaf yönetim istiyorum çok mu
                        Madem cemeresini acısını beraber çekiyoruz
                        Madem bizden destek istiyorlar her şartta her türlü sonuçta
                        O zaman gizli saklı iş cevirmesinler, beraberce sıkıntıyı gogusleyelim
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Hacıosmaoğlu gelirse uzun sürmez amatör kümeye düseriz. Fiorentina gibi oluruz.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• bu yönetimden bu yaz sezonunda genç oyuncular için kap açıklaması bekliyorum.hadi bu sezon yapılmadı.gelecek sezonda yapılmazsa genç oyunculardan bişey bekleme aga.

macid 500 bin avro alıyor.genç ve kariyersiz.türkmen uğurcan parmak ömür yazıcı ne alıyor.kap açıklaması yok.herhalde bunları amatör oyuncular gibi 100 bin liraya oynatmayı kimse hayal etmesin.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Bu yönetim, takım sezonu ilk 4te tamamladığı takdirde başarılıdır benim gözümde. Çok başarılı olması içinse takımın Avrupa ligine gitmesi gerekiyor. Ne yazık ki en kolay yoldan olduk. Bu yüzden var gücümüzle ligi üçüncü bitirmenin hesaplarını yapmalıyız. Takım tam anlamıyla birlik beraberlik içerisinde olmalı ve ilk sezonki hava yakalanmalı. Maliyet bu kadar düşürülmüş kadro daraltılmışken ligde bu derece inanılmaz başarı olur. Takım nihayet büyük takım konumunu hak edecek noktaya gelmiş olur. Krizler olur ama büyük takımlar zirveden seneler boyu bu kadar uzaklaşamazlar. Bu yüzden yönetimin en büyük sınavı sezon sonuna kadar takım içinde problem oluşmasını engellemek ve bütünlüğü bozmamak için gayret göstermektir. Bir kez Avrupaya gidersek herkesin hevesi geri gelir gelirle birlikte. Üç sene istedi bu insanlar ve çokça çalkantılı geçmesine rağmen halen daha potadan düşmedik. Gerçekten başka yönetim ve hoca olsaydı gemi çoktan su alırdı bu kadar olumsuzluktan sonra. Bu anlamda emekleri çok ciddi takdiri hak ediyor. Allah yollarını açık etsin daima
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu yönetimden bu yaz sezonunda genç oyuncular için kap açıklaması bekliyorum.hadi bu sezon yapılmadı.gelecek sezonda yapılmazsa genç oyunculardan bişey bekleme aga.

macid 500 bin avro alıyor.genç ve kariyersiz.türkmen uğurcan parmak ömür yazıcı ne alıyor.kap açıklaması yok.herhalde bunları amatör oyuncular gibi 100 bin liraya oynatmayı kimse hayal etmesin.
                                Eski yönetimler zamanında da genç oyunculara yapılan maaş arttırımlarında istisnalar haricinde pek fazla KAP bildirimi yapılmıyordu. Bunun nedenini bilmiyorum fakat Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın maaşları 2 milyon 750 bin liraya çıkarıldığı bizzat yöneticiler tarafından açıklanmıştı. Dünyanın her yerinde altyapıdan çıkan oyuncular, ne kadar yetenekli olursa olsun kariyerlerin ilk yıllarında takımın en düşük maaşlı oyuncuları olurlar. Yusuf 150 bin lira ile başladı, sonra maaşı 250 bin liraya çıkarıldı akabinde 2.5 milyon lira oldu. Bu sezon takımda kalırsa muhtemelen bir artış daha olacaktır. Zaten kariyerinin başında olan yıldız bir oyuncuya tavan fiyat vermek yapılacak en büyük yanlışlardan biridir. Kademeli artış en makulu...

Hosseini'ye gelince performansı tartışılır ama dünya kupasında oynayan bir oyuncu, öyle veya böyle bir kariyer yapmış sayılır. Ayrıca eski takımı İstiklal, İran'ın en büyük 2.takımı. Orada da özellikle son 2 sezonda takımın ana stoperlerinden biriydi. Hangi ülkeden olursa olsun yabancı bir oyuncu getirtiyorsanız bunun bir maliyeti var. Aynı zamanda özellikle son yıllarda kulübün yaptığı uçuk rakamlı transferlerden sonra, ister istemez menajerler de kapıyı yukarıdan açıyorlar. Ağaoğlu göreve geldiğinde 100 bin euroya Afrika'dan oyuncular getireceğiz tarzında konuşmalar yapıyordu ama 15 yılda düzenin değiştiğinin o da farkına vardı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X